Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 5
nadina spune:
amik, mie directoarea de la 193 mi-a spus sa revin spre sfarsitul lui martie, poate stie ceva despre nr de locuri disponibile. Mi s-a parut f amabila, spre deosebire de directoarea altei gradinite de unde tocmai venisem. Atentii cred ca accepta toata lumea, ca doar traimi in Romania. Am vazut la ea in biro niste buchete impresionante de flori (chiar unul cu strilitia, care e destul de scumpa din cate stiu eu) iar cand plecam venea o mamica pe aleea cu flori si o punguta
. Era 8 martie.
Succes.
Nadina
Adi spune:
Buna,
Se apropie ziua inscrierilor... sper sa nu o ratam !
Daca aflati ceva dati de veste!
Am vizitat mai multe gradinite pe aici - zona Oltenitei - Stoian Militaru:
Aschiuta - totul impecabil, cladire noua, mi-a placut in general...mai putin pretul
. Am, intrat putin in clasa de la grupa mica si pot sa spun ca nu am vazut prea multe jucarii... ori erau in dulap, ori erau putine... De asemenea curtea mi s-a parut micuta si doar cu niste gropite de nisip.
Gradinita de pa Strada Fagetului... nu mi-a placut meniul
margarina, eugenia... in aceeasi zi. In rest micuta, intima... acceptabila, loc de joaca slabut. In clase jucarii destule.
Directoarea cooperanta!
Gradinita Ciupercuta - destul de aranjat, jucarii multe, gradinita mare, loc de joaca imens dotat asa si asa, meniul din ziua aceea acceptabil - parizer?. Nu am gasit directoarea.
Gradinita 261 - jucarii multe, loc de joaca dotat, par ca se preocupa, meniu acceptabil. Directoare acida! - ne-a expediat imediat. Ce nu mi-a plcaut- am fost intr-o dupa amiaza cu copilul sa vad daca au afisat ceva legat de inscriere. O ingrijitoare m-a vazut de la distanta si mi-a spus: Ati venit sa o luati pe Bianca?
Norocul Biancai - sa nu vrea sa mearga cu noi...
Gradinita de strada Imparatul Traian: frumos, atmosfera lucrativa, meniu se lauda directoarea fara margarina si parizer, loc de joaca in paragina cu niste fiare si bolovani.
Directoarea a spus ca au aprobare pentru noi aparate de joaca dar sunt in litigiu cu spatiul de joaca cu niste vecini
. Mi-a placut ca am venit intr-o dimineata si nu era directoarea acolo, iar doamna asistenta nu ne-a dat voie sa intram in gradinita!!!!
Gradinita ... 138, habar nu am numarul, este pe Sos Oltenitei pe partea cu Mc Donalds - ul dupa institutul...ISBIF? Frumos, atmosfera lucrativa, meniu acceptabil, directoare cooperanta, loc de joaca ok.
Ursuletul de plus... o vila veche facuta gradinita, deci toaleta ;la etaj
, copiii treceau la masa prin biroul directoarei, cam inghesuit...
In orice caz trebuie sa stam cu ochii pe data inscrierii sa nu ratam.
Sper sa ne vedem colegi!
Va pup
Daca mai aveti noutati... scrieti
grati.ela spune:
Cucuoancea (Marina sau Ozana ca pe fetita mea?) ti-am trimis un mail cu sfat abordare directoare.
mama_lui_alin spune:
Buna!
Eu am fost la Pisicile Aristocrate dar am fost expediata de cum am intrat fiindca nu locuiesc in sectorul 4.Deci, grati.ela, poti te rog sa-mi trimiti si mie un mesaj de abordare al directoarei, te rog, fiindca stiu sigur ca sunt inscrisi acolo si copii din sectorul 5.
Merci!
mama_lui_alin
grati.ela spune:
Ozana, imi poti scrie pe PM pt ca mesajul tau trimis pe email a avut erori si a fost sters. Gratiela
Andreea_k spune:
gradinitele de stat au vacante ca si scolarii ?
De fapt ma intereseaza daca au program toata vara.
grati.ela spune:
Nu au program pe vara. Termina in jur de 1 iulie si incep anul acesta la 1 septembrie.
goodlyada spune:
Cine are copilul la Gradinita nr.175 CAsuta Piticilor ?
Eu il voi duce pe puiul meu din toamna, acum are 2 ani jumate.
Multumesc,
Stela