Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

La Aschiuta nu mai sunt locuri,am vb cu directoarea si nu am putut face nimic.
M-am dus si la directoarea de la Prichindel si s-a dovedit a fi o persoana ff draguta .( vedeti cum aparentele inseala? )Am vb acolo si doar am vb dar am si inscris-o.Ieri a fost prima zi de gradi si s-a comportat f bine cica.Azi insa a plans mult cand si-a dat seama ca o sa plec dar si-a revenit pana la urma.
Ieri bietul copil a facut kk pe el ca eu i-am spus ca n-avem voie sa tipam in gura mare cand trebuie sa mergem la wc , trebuie sa zicem incet si saraca o fi zis ea incet dat cine s-o auda sau i-o fi fost rusina sa spuna educatoarei.
Noi deocamdata suntem multumiti , speram sa se acomodeze.Platim 6.850.000 pe luna la program lung .Nu au decat engleza in banii astia si bineinteles mancare , rechizite etc.
Si educatoare ei mi-a placut, f draguta.Noi mergem direct la grupa mijlocie pt ca cea mica era prea mica totusi : 2 ani - 2 ani jumate.
Asa ca speram sa-si dezvolte si limbajul mai repede avand in vedere ca aici sunt mai marisori.
Speram sa fie bine, in rest ce sa zic..avem copil maaaaaaaaaaaare care merge la gradinitzaaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Noi am vizitat de curand gradinita 29, Caprioara, in spatele Sectiei 15 Politie, care nu ne-a placut, desi pe din afara totul arata super si chiar interiorul e ok, curat, mobila noua, etc. Insa cand am intrat erau niste copii in hol care stateau pe niste scaunele si tipa o dna la ei sa stea cu mainile la spate, doamna parea mai degraba paznic, dansa mi-a deschis usa, nu educatoare . Cand am iesit, pe alta parte decat intrasem, usa era deschisa,iar o fetita se fataia nesupravegheata pe langa ea.
Ne-a placut mai mult atmosfera de la 193, Dumbrava Minunata, desi e mai departe de noi. Personalul parea mai amabil si parca nu erau atatea fite ca dincolo.
In ambele parti mi s-a spus ca nu stiu cate locuri vor avea si daca vor avea. Pareau "deschise" la dialog ambele doamne directoare.
Ne pregatim sa vedem si gradinita din Fagetului.
Nadina

Mergi la inceput

Am vazut gradinita din Fagetului si ne-a placut cel mai mult, micuta si cu un aer familiar. Si d-na directoare parea sa se cunoasca cu toti parintii si toti copiii.
As vrea sa pun cateva intrebari parintilor care au sau au avut copiii acolo:
1. Mancarea e buna?
2. Educatoarele se ocupa cu drag de copilasi?
3. Ii scot afara?
Cam atat deocamdata
Multumesc
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Imi pare rau, nu mai stiu cine intreba de gradinite in zona Cultural...dar oricum, si eu v-as recomanda gradinita 193, am aflat de la voi ca se numeste Dumbrava Minunata...
Nepotica mea, care are 3 ani si jumatate, este acolo din toamna si evolutia ei este mai mult decat multumitoare....canta, danseaza, a invatat poezii, se duce cu mare placere la gradinita, are prieteni, tot timpul vorbeste despre educatoarele ei, ba mai mult, ne mai pune si pe noi la punct, aruncand cate o chestie de genul "la masa nu se vorbeste" sau "acum toata lumea merge la culcare"...." .
Inainte a fost la Melba, gradinita despre care eu am mai scris aici si de care am fost mai mult decat nemultumiti....

Mergi la inceput

tigrutz, gradinita Dumbrava Minunata a fost foarte pe sufletul nostru.
Dar, doua lucruri ne-au determinat sa alegem gradinita 27 si anume 1.faptul ca gradinita 193 este foarte mare, cat o cazarma, pe mine, adult, m-a cam speriat prin dimensiuni, si
2. am vorbit cu niste mamici care tocmai isi luasera copiii de la gradi, am intrebat daca ii scot educatoarele pe copii in curte (curtea e f. spatioasa si destul de bine amenajata) si ne-au spus ca unele educatoare, in special cele de la parter ii scot, altele nu. Despre copiii lor ziceau ca nu prea ies afara. E pacat pentru ca am vazut ca au si table afara, cand e cald ar putea sa stea mult, chiar sa faca lectii acolo.
Nadina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo1970

Adi,
eu iti recomand gradinita 27 (de stat) de pe str. Fagetului

teo1970, spune-mi te rog ce plusuri are gradinita 27?
Nu ma intereseaza neaparat grupa Wladorf pentru ca pana la urma am hotarat sa o dam la o grupa obisnuita, ci mai mult cum e viata prichindeilor, acolo la gradi 27.
Multumesc
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anini_ro spune:

De ce gradinita Ursuletul de plus nu v-a placut ? ( pe scurt, sa-mi fac o idee )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anini_ro spune:

Gradinite particulare

Sectorul 4:

Melba

Candiana

Max and Moritz - Asociatia Smaranda Educational

Aschiuta 2003

Barba-Cot

Panseluta

Prichindel

Ariel

Cycas

ADIWELT

Inima Deschisa

Sf. Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dar despre gradi 192, Pisicile Aristorcate stiti ceva? Am vazut-o pe dinafara si arata foarte bine, pare a avea sali mari, o curte spatioasa si bine utilata pentru joaca... Vreau sa o inscriu pe fetita mea acolo!
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetelor, vreau sa ma duc si eu la gradinita 193 sa vorbesc cu directoarea.din toamna as vrea sa o dau pe alexandra mea acolo, e cea mai apropiata gradinita de casa noastra si, chiar mai important, am auzit numai de bine despre ea.e prea devreme sa ma duc de acum?e de-abia martie.sa ma duc cu o atentie din prima sau sa astept intai sa vad cam care sunt apele?cum sa procedez?si, doamne, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu mi-o primesc sau nu mai au locuri...sunt dispusa sa fac orice sa mi-o ia!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput