Gradinite de stat sau particulare sect 4 ?
Raspunsuri - Pagina 3
Laurai spune:
Buna, As dori si eu ceva informatii (sau pareri) despre gradinitele (149,175,193,264) din zona Cinema Cultural - Berceni.Ce conditii sunt?Baietelul meu face 3 ani in martie si as dori sa-l dau la una din aceste gradinite fiind aproape de casa. Multumesc
joker spune:
Nu o stiu dupa numar, dar, gradinita din zona Racovita-Moldovita, de langa scoala 94 e super buna.Am trei nepotei care au fost acolo...grupele sunt de pana in 20 de copii,are curte mare si se predau limbi straine...engleza si cred ca si franceza....
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
alexica spune:
Va rog revin cu solicitarea mea. Opinii despre gradinita nr.30 si cea de pe strada Frigului.Mamicile au inceput deja sa viziteze gradinitele?E prea taziu saptamana viitoare?Au incepurt deja sa se faca liste cu prinscrieri?
Andreea_k spune:
Buna, am si eu o fetita de 3 ani ( in aprilie ii implineste) si cautam gradinita in sector 4.Nici nu stiu de unde sa incep cautarile.Am gasit pe net cateva dar parca nu mi-a placut niciuna , e drept ca nu am fost acolo sa le vad , dar...Eu caut ceva cu program prelungit , macar pana la 17.Nu conteaza daca e particulara sau nu.Stie cineva daca sunt deschise si sambata gradinitele ?
Si eu si sotul muncim sambata f mult si nu am cu cine sa o las pe pitica.
petruta spune:
quote:
Originally posted by Andreea_k
Buna, am si eu o fetita de 3 ani ( in aprilie ii implineste) si cautam gradinita in sector 4.Nici nu stiu de unde sa incep cautarile.Am gasit pe net cateva dar parca nu mi-a placut niciuna , e drept ca nu am fost acolo sa le vad , dar...Eu caut ceva cu program prelungit , macar pana la 17.Nu conteaza daca e particulara sau nu.Stie cineva daca sunt deschise si sambata gradinitele ?
Si eu si sotul muncim sambata f mult si nu am cu cine sa o las pe pitica.
In sectorul 4 sunt multe gradinite de stat cu program prelungit gen 6.30 - 17.30. Depinde in ce zona vrei. Simbata gradinitele de stat sunt inchise, inclusiv cele cu program saptaminal.
O lista o gasesti aici : http://www.ismb.edu.ro/
Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil
ada2021 spune:
Buna!Poate sa-mi dea cineva informatii despre gradinita 261 de pe Imparatul Traian?
laura si ariana
Andreea_k spune:
Buna ziua.Am inceput si eu cautarile azi.Am fost la "Ursuletul de Plus" , d-na de acolo f draguta insa gradinita cam naspa.
La Melba , era o dna la poarta si a zis ca nu putem sa vb pt ca trebuia sa sunam inainte , ca poate nu ii cautam pe ei.Zic dna, treceam pe aici si pt ca vreau sa inscriu copilul la gradinita ne-am oprit sa discutam .I-a zis sotul meu vreo doua sa inteleaga ca la particular ar trebui sa te trateze altfel nu sa ti-o "taie" de la poarta ca nu venim sa ne dam copilul la gradinita pe degeaba , daca banii nostri nu sunt buni atunci mergem in alta parte.Cand a auzit asa ne-a poftit in interior , ne-a zis 2-3 vorbe , nu ne-a arat nimic si ne-am enervat peste masura.
La Aschiuta ne-a placut f tare cum arata dar nu era d-na directoareO sa ne aduca un pliant.F ciudate madamele astea .Am vb la tel cu directoarea si ne ducem maine sa vedem ce si cum.
Mai are cineva copilul la Aschiuta ? Mie acolo mi-a ramas gandul.
Andreea_k spune:
Scuze , am mai scris ceva (dupa Aschiuta ) despre Prichindel dar nu stiu de ce nu a aparut.Ziceam ca am fost tratati mai rau ca niste infractori la Prichindel.Era o tipa acolo care ne-a inchis usa in nas si ne-a spus sa asteptam ca o sa ne aduca un pliant.Despre ele ziceam ca sunt cam ciudate madamele nu despre cele de la Aschiuta.Nu stiu de ce nu mi-a aparut asa cum am scris.Sau poate ca n-am fost eu atenta.
ingridnen spune:
Andreea, unde este gradinita Aschiuta ?
Si noi santem in cautari, Cristi implineste 3 ani peste cateva zile. Am vorbit sinoi la Melba, insa nu au locuri – nu mai formeaza alta grupa pentru ca nu au spatiu. Deacat daca se muta, dar asta se va sti prin martie.
« Ursuletul de plus » nu mi-a placut.
Gradinita catolica de pe Serban Voda formeaza decat o grupa de 4 ani (impliniti) si inscrierile urmeaza sa inceapa pe 26.aprilie.
In zona mai este o gradinita nou infiintata care se cheama « Scooby Doo », tot de pe forum am aflat. Dar nu sant hotarata...
Ar ramane decat gradinita de stat de pe Frigului....
Ingrid si Cristi 3 ani