Muzica si iar muzica

Muzica si iar muzica | Autor: tomecica

Link direct la acest mesaj

toata lumea de la mic la mare asculta muzica. in orice moment al zilei putem asculta muzica.Fiecare dintre noi adeptul unui anumit stil de muzica.
TU CE MUZICA ASCULTI???

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

mai multe...hip-hop-dar cel adevarat nu ce-i la noi,latino-gen Gloria Estefan...,raggae-bob marley,...iar cand vreau sa ma relaxez il ascult pe Eros Ramazzotti.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cum se spune, de toate..... tot ce misca !

Dar atunci cand vreau sa ascult Adevatata Muzica, ascult Murmurul Pamantului, Freamatul Copacilor, Cantecul Greierilor, Fosnetul Ierbii, Muzica Stelelor in miscare...........

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Darael fff frumos, deci asculti muzica alternativa

mie imi place in mod deosebit A-ha, Kosheen, Loreena McKennit, Incubus, Coldplay, DJ Tiesto, Paul van Dyk, Black Crowes, muzica veche...fff multa muzica! depinde de starea in care ma aflu evident: Cesaria Evora, Goran Bregovic, si Leonard Cohen (gusturi de fosta vama veche)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

cand era daria mica,incercam sa o linistesc cu muzica irlandeza la harpa.si eu spun ca avea efect.ma linistea pe mine si asa ii transmiteam si ei starea asta.
acum incercam melodii mai vesele,am ajuns la stadiul in care cantam in masina.super atmosfera,mai ales cand zice:"gata,mami,acum eu!!!!"
aaa,inca o chestie,cand era micuta,cam la vreun an jumate,avea un dans din buric de coma,pe manele.avem o ruda care asculta la greu asa ceva,ne-am obisnuit si noi si cam o data pe saptamana,incingem o mini petrecere.
cand trecea prin faza manelista,am incercat sa o orientez spre alte orizonturi:vivaldi.a inceput sa urle,asa ca am capitulat.
apoi cu muzica alternativa,asa ca am renuntat si cu asta.e clar,gusturile nu se formeaza,contrar celor mai multe pareri.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

alexia mea sta numai ochi si urechi la orice melodie lenta. e romantica , mititica.....

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Darael, bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu ascult in general r'n'b (ma face sa vibrez), imi mai place de asemena Sade , Vame veche si muzica braziliana (iar la chefuri cea latino, din-aia dansabila ).
cand sunt intr-o stare mai romantica ascult blues si cand sunt nervoasa rock

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Muzica simfonica.
Imi canta fata mea tot timpul la vioara.De 7 ani nu mai e loc de altceva in casa.
Mai prind momentul uneori si ascut cu placere Voltaj

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Imi place la nebunie Chris Isaak si Michael Bolton

Eu prefer muzica slow,ma relaxeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

mmm, muzica simfonica, muzica irlandeza, vioara, muzica braziliana, Leonard Cohen...o placere, ador muzica de calitate.
acum eu sint in perioada Alexandru Andries dar va mai scriu...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput