Muzica si iar muzica
Raspunsuri - Pagina 2
Criss75 spune:
Imi place mult de tot muzica lenta cantata de Demmis Roussos, Michael Bolton, Jhony Logan (are o piesa superba "Hold me now")
Andreea Bocelli, Julio Iglesias, Marc Antony
dar si muzica lui Marcel Pavel si evident Sanda Ladosi, doar e targumureseanca de-a mea.
angelina spune:
Hmmm! Eu sunt cam pe-aceesi unda cu Ingerash, mai putin la partea cu rock-ul. Rock nu ascult deloc, prea mult zgomot pt mine...
Ascult in general cu mare placere tonurile care te relaxeaza...cum ar fi Roxy Music, Eros Ramazzotti, Marvin Gaye, Delta Goodrem, Xavier Naidoo, Imagination, etc.
olguttza spune:
Purple, Sabbath, Genesis, Kitaro, Maiden, AC/DC, Megadeth, Manowar, Malmsteen, Lacrimosa, System of a Down, Nightwish...si mai sunt...asta e muzica mea de suflet! Cam zbuciumata, da nici io nu-s aia linistita . Evident, n-ascult intruna asa ceva! Acu sunt la perioada "cenaclu flacara" (deh, batranetzile ), iar la chefuri...mmm....lautareasca veche, margineanu, spitalu de urgentza, vama veche...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
robotzica cucului spune:
Eu ascult opera. Ii inoculez microbul, vrand-nevrand, si bebelusei mele de aproape 9 luni. Desi mi se pare ca ignora de cele mai multe ori fondul muzical din casa, atunci cand in scena intervine un nou "personaj", devine atenta si incepe sa il "caute" cu privirea in jur, in directia CD-playerului. Dupa cateva masuri renunta la cautare si revine la activitatea anterioara. E mortala! La fel face si daca ascultam radio si dupa ceva muzica intervine un crainic. Se asteapta sa fi aparut cineva in carne si oase in casa!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
AbraMack spune:
Buna ziua! Eu sunt nou venita dar ma "aliniez" cu tot sufletul celor spuse de "Robotzica Cucului"... Gothica, Black-metal, chiar daca sunt in a IX-a luna... Si tot vorba doamnei, mai am nevoie din cand in cand de muzica anilor 60... Dalida, Rita Pavone... Dar Lake of Tears va ramane mereu Lake of Tears... Ca sa nu mai vorbesc de Paradise Lost sau Nightwish...
AbraMack
AbraMack spune:
Imi cer scuze, numele doamnei cu care eram eu intru totul de acord era Olgutza si nu Robotzica Cucului. Imi cer scuze inca o data (am dat cu batzul in balta din prima ), dar am fost luata de val...HIhiihhi...sorry!
AbraMack
Dory232002 spune:
fetelor, nu ati postat nici una un forum cu melodii pt. copii, de ce?, eu as fi amatoare sa le iau pt. fetita mea :)
iriale spune:
Dory, noi suntem mai "specializati" pe muzica pt copii in limba italiana, vezi Zecchino d'oro sau cantecele din desenele Disney.
Altfel...Buddha Bar, Norah Jones, Natalie Cole, Vanessa Paradis, Coldplay, Sade, Aznavour, Ray Charles, Miles Davis... dar si Biagio Antonacci.
O zi buna.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Mona_B spune:
Pink Floyd, Eurythmics, Roxette, U2,Chris Rea, Kitaro, Vangelis, Jean-Michel Jarre, Enya, Queen, Abba, Bee Gees, Janis Joplin, Beatles, Whitney Houston, David Bowie,Celine Dion, Mozart, Beethoven, Chopin, Bach,Grieg.
clayhanger spune:
Chris Isaak e preferatul meu.
De un an il ascult pe Damien Rice, se muleaza perfect pe gusturile mele si el.
Apoi, in ordine aleatoare, in diferite momente, in functie de dispozitie, vin:
- ATB
- Bon Jovi
- Aerosmith
- Bryan Adams
- Richard Marx
- David Gray
- Beverley Craven
- Elvis Presley - aproape ca l-as pune langa Chris Isaak