Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumim de aprecieri fetele,abia astept sa vad pozici si cu bebeii vostri.
Intr-adevar ma doare spatele de mor cand ii fac baie dar e mai simplu asa ca am apa de clatit chiar in vana separat de cea din vanita lui si nu mai trebuie sa pun apa prin oale :)
Ii place la baita ca nu plange deloc si ar tot sta, se stramba ca are apa in ochi.

Oana, asa e, e alb-galbui si mai smantaios si daca strangi putin de sfarc tasneste afara.

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Adriana, e bestial "pepenashul" vostru!
M37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anis, da, sunt contractii cele pe care le simti. Dar inca sunt mult prea rare ... Bine pot sa devina contractii serioase oricand; imposibil de prezis

Adriana, e un duuulce Aidan si sotul tau e un om special; sunteti o familie foarte frumoasa.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Andreea acum nu-l mia tin cu pilota...sta in pampersi si in bluzita cu maneca scurta...dar atunci era mai rece,si nici nu prea stiam cum e

Multumim de aprecieri

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

ce-i cu linistea asta?
Kulta, unde esti, te asteptam pe-aici...
Irina se plimba pe faleza...
fetele cu bebei sunt ocupate, dar burticile ce fac?
sper ca aveti o seara buna toate.

M 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna seara feteleeeeeee!!
Mi-a fost dor de voi. Am vazut ca va zbateti intre contractii, nopti nedormite si nerabdarea de a va tine bb-ii in brate. La mine cred ca este linistea dinaintea furtunii. Noaptea dorm tun, contractii moderate, cu exceptia noptii de luni cind am avut contractii dureroase si cred ca Sebi a coborit in bazin, am tot timpul senzatia ca vreau sa fac kk, ziua am contractii normale, putine, nedureroase, seara ceva mai multe pina adorm isr noaptea deloc.Burtica a crescut apreciabil si luni am control la doctor. Miinile si picioarele nu-mi mai sunt asa umflate ca inainte, nu stiu de ce. Oricum, azi am mers pe jos in jur de 10km si ma simt ok.
Inca steptam raspunsul de la fratele meu in legatura cu un imprumut in bani ca sa ne putem lua casa(Doamne ajuta) iar miine mergem sa vedem casa.
Dede, ma bucur ca papusica a gasit drumul spre lumina.Sanatate multa.
Va pupic pe toate.
K36+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Felicitari noilor mamaici! Sa va traiasca bebeii! Sa fie sanatosi si papaciosi, si sa nu aiba colici! (ca acum stim si noi ce inseamna!)

Dede, vad ca a gasit Medeea drumul! Sa va traiasca! Nu credeam ca nasc eu inaintea ta!
Imi pare f rau ca nu am reusit sa va citesc si am intrat doar sa va mai spun despre noi. La noi e greu ca pana azi nu a vrut sa suga bebe deloc si a trebuit sa ma mulg, ingrozitor! Dar azi a inceput sa pape dintr-un san si sper sa continuam tot asa! Poate pe viitor voi mai avea timp sa intru mai des, deocamdata picam de somn!

Noi de azi nu mai avem buricul lung, s-a uscat si a cazut!!!! Dar dl dr a zis sa nu-i fac baie decat peste 5 zile. Vom pune pozici atunci!

Fetele care nu ati nascut inca, sarcini si nasteri usoare, bucurati-va de liniste la maxim! Bebei sanatosi si cuminti!

Irina, multumesc mult pt telefon, si ca ai tinut fetele la curent cu vesti despre noi, te pup! Sper sa mai intru sa vb curand!

Acum va pup ca trebuie sa se trezeasca bebe dintr-un mom in altul si ma duc la el. Va pup pe toate!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

No, iar sunt pasare de noapte. Faceti nanica sau va uitati la TV?
Irina, Mamini, Andre_ea, si toate celelalte fetite, va multumesc mult ca v-ti gindit la mine.
K36+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Simona, va dorim progrese multe si sanatate!
Kulta, tinem pumnii cu casa, sa fie cum doriti, ai grija de tine, nu te obosi prea tare!
M37S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona bine ai revenit si asteptam poze cu Mario!

Kulta, chiar ma gandeam ca pe langa ca, au venit ai tai sa nu cumva sa si fi nascut.Ma bucur ca esti bine si tinem pumnii sa va luati casuta!

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput