Mamici de iulie-august (77)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana C spune:
Anis, ce burtica maaaaaaaaaaaareeee ai!!! Parca ai avea gemeni. Pai cu asa burtica poti sa nasti oricind si bebelina va fi dolofana!!!
Albinutzza, Luca este asa de dulceeeee . Chiar daca sint multi baietei in iulie, toti sint asa de frumusei, ca parca vad ca fetele o sa se bata pe ei, nu invers.
Fetele, cred ca o punem de o generatie de bebelusi super frumosi!!!
Monica - Elena, fericito, mergi la munte ..... aaaahhhhhhhh, vreau si eu!!! Ce bine e de tine! Las' ca uitati voi de toti colicii cind ajungeti acolo. Mihnea o sa doarma neintors cu aerul ala proaspat de munte .... Noi avem noroc pt ca Eva doarme noaptea; se trezeste numai sa manince. Inainte se trezea cam la 3 ore; acum se trezeste la 2 - 2,5 ore; probabil e in crestere, ca ma rupe cit maninca.
Aseara, a vazut si tati cum e sa nu doarma si sa stea numai in brate (cind a venit de la servici i-am dat-o sa aiba grija de ea si eu m-am culcat putin). Nu a dormit de la 4pm pina la 9pm (4-6pm eu am avut grija de ea, 6-9pm tati). La 8:30pm i-am dat sin, a papat 30 min si a adormit pe pernuta pe care o tineam sa o hranesc. A dormit incontinuu de la 9pm pina la 12:30am, cind s-a trezit, a mai tras o tura de papa si a adormit iar ... Ce bine ar fi sa fie toate serile asa ...
Acum vad ca doarme, dar nu se stie pina cind. Macar am si eu citeva min sa respir linistita ...
Fetele care nu au bebelusii inca: nu mai fiti asa de nerabdatoare!!! Nici nu stiti ce va asteapta! Cel putin cu ohidna si strestul o sa fiti la pamint! Asa ca bucurati-va acum, cit mai aveti timp, si lasati pe bebe sa vina cind vrea, ca dupa aceea n-o sa mai aveti timp de voi deloc. Sigur, bebe e dulce si scump si e al vostru, dar dupa citeva nopti si zile nedormite o sa vedeti ca imi dati dreptate.
Si mergeti la restaurant, la filme si la plimbari in 2 cit mai puteti; ca dupa aceea nici la McDonald's drive thru n-o sa mai aveti timp sa mergeti ...
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
andre_ea spune:
Mai fetelor ce grabite sunteti! Lasati copiii sa vina la 40 saptamani. E mai bine pentru ei.
, tare dulce e Luca bondarelul! Cu caciulita mare pe cap si pantalonii pana la subrat! Foarte emotionant! Multa sanatate si sa cresteti mari!
Anis, ce burtica mare! O sa faci o bebelina grasana.
Frumoasa foc camera papusii.
Mamini esti dulce. Speram totusi sa se angajeze bb mai inainte de nastere. Stateam mai linistita. Din cauza asta ma tot stresez ca ma chinui de 2 ori. Daca n-are loc printre oasele mele? Ca eu dureri la oasele bazinului n-am avut. Nu s-or fi departat?
Si ce-i cu lipsa asta de somn la tine? Am crezut ca dureaza cateva zile, dar deja e prea mult. Eu zic sa iei ceva sa te pui putin pe picioare, pentru ca dupa nastere... nu mai apuci somn ca lumea.
Ce ma bucur ca e bine Paula! Mari emotii ne da. Eu chiar credeam ca a nascut.
Noi de la inceputul saptamanii tot cautam perdele. Apropo, asta se pune la pregatirea cuibului? Ca eu sunt cea care m-am hotarat ca vreau perdele acum cand vine bb. Am crezut ca gasesc usor, da n-a fost asa. Si in fiecare seara, cand vine sotul de la serv., mergem la cumparaturi. Si mereu ne suna cate cineva disperat ca am nascut si nu i-am anuntat. Toata lumea asteapta, numai bb nu vrea. Sic! Bun era un robot pe care sa inregistrez mesaj cum ca n-am nascut inca.
Andy si 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
blackpanterro spune:
Buna burtici si mamici,
Sotul a vrut sa va multumeasca pt tot binele ce mi-l faceti...forumul ma ajutat de multe ori, plus ca ma tine legata de Ro, nu vreau sa uit niciodata de unde am plecat.
Oana, si Aidan se trezeste noaptea la fiecare 2-2.5 ore, si el mananca o tona.Din fericire am lapte mult - se pare ca am ajuns in sfarsit la laptele matur...m-am uitat pe babycenter.com si am citit ca daca kk e galben(ca a lui Aidan mai nou) inseamana ca s-a ajuns la laptele matur.Citisem mai demult ca laptele devine matur dupa vreo luna de la nastere, laptele de pana atunci e lapte de tranzitie.
Anis, ce burtica mare ai, o sa ai o fetita grasuta... :)
ce dulce e bondarelul, sa va traiasca!!!!
Noi suntem bine, Aidan e cumintel acum, doarme toata ziua si se trezeste numai sa pape cam tot la 2 ore, sper sa nu il deochi :)
L-am cantarit de dimineata si are 4600g, creste vazand cu ochii.
Hainutele ce le poarta sunt pt 3-6luni si ii vin lui perfect, cele mai multe dintre ele.
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
Multumesc frumos fetelor pt aprecieri curi multe
Irina..hahaha..tocmai am vorbit cu dr...ma duc luni...sunt intr-o ureche..am eu feelingul ca dupa ce imi scoate firele o sa nasc f curand (sper sa nu ma insel) si din cauza asta l-am sunat pe dr, sa-l intreb daca e ok, daca nu vin maine...mi-a dat acordul asa ca a ramas pt luni.
Sa stii ca si eu am emotii...tare mult ma rog sa fie bine si finalul , si sa imi tin fetita in brate cu bine!
AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Am pus pozici cu Aidan-grasunu la baita!!!
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
anis spune:
quote:
Originally posted by gabirus
Anis, da, alea-s contractii ... cam asa incepe. Dar pana nu devin mai puternice si repetitive sunt doar alarme false. Pot sa ai alarme de-astea false muuuuult si bine Pe mine deja ma omoara cu nervii. Baga burta 2-3 contractii, ma apuc fericita de cronometrat si nimik. Liniste, pauza, calm total.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE
Am inteles Gabi.Da , la mine sunt cam asa...adica mi se intareste brusc burtica, simt o presiune f puternica sub burta si ma sageteaza spatele...si am o durere mare...ca de la o menstruatie de aia f dureroasa...ma duc mai mult cocosata in pat...ma asez...bag un no spa pe linie si in 10 min imi trece...am cam o repriza de asta , 2 pe zi...mai ales seara una.Astea tot contractii sunt?
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Adriana..super pozici...ca o broscuta durdulie sta la apa...si am senzatia ca ii place,desi se cam stramba el...deh nu face el ce ii place deocamdata
Oana C spune:
Adriana, ai dreptate, "grasanu" . Nu te rupe de spate sa stai aplecata deasupra cazii ca sa-i faci baita? Noi ii facem baie Evei in camera ei, pe jos, in cadita.
Despre lapte, cred ca laptele bun este alb-galbui, mai gros, ca o crema, si face "smintina" cind e pus in frigider . Cind pompez, si pun laptele in frigider, pot sa vad in citeva ore cum se stringe "smintina" (grasimea) deasupra. De obicei, cind nu ii dau sin Evei, pompez vreo citeva minute, pina ajung la laptele ala alb-galbui si o las sa suga dupa aceea. Ii dau laptele pompat numai atunci cind vad ca i se face sete, intre mese.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
andre_ea spune:
Adriana, e un grasan scumpic bb Aidan! E destul de cumintel la baita. Chiar, nu te omoara spatele sa stai asa aplecata?
Andy si 39+
andre_ea spune:
Mi-am adus aminte: tu il tii pe Luca cu pilota pe caldurile astea? Nu se incinge?
Andy si 39+