Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, wow sexy mama!!!! Arati super!!! Si ai o burtica mare!!!! Cred ca bebelina ta este mare mare deja!!! Hai ca esti coapta, poti sa nasti de pe acum... dar nu inainte de a scoate firele de cerclaj!!! Cat despre camera lui Ingrid, a iesit tare frumoasa, imi place tare mult, este foarte vesela, imi place la maxim!!!

Gata, ma bag la somnul de frumusete, revin dupa amiaza!!

Pupici,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini auzi tu slaba...pai cum slaba...ca deja bat la 17kg plus???
M-ai facut sa zambesc Irina , ...inca mai negociez cu mine daca sa ma duc maine sa mi le scoata sau luni..ca nu vreau sa nasc in weekendul asta ...am luat-o razna de la caldura.
Ce bine ca poti dormi dupa-amiaza.

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Anis arati foarte bine. Esti tare sexxy.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, oi fi luat 17 kg, tu stii, dar daca oi fi plecat de la f putin...serios mie mi se pare ca esti slabuta cu burta maaaaare cu fata dulcica in ea!

M37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini esti o dragutza....

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

bondarelul Luca e un scump si jumatate. Mai ce mandrete de ginere am Dupa cum le-am auzit pe fete vorbind pana acum cred ca si zuza mea mai sta sa se gateasca, sa nu fie mai prejos

cami si zuza mica din burtica 38s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Dragelor, ce dor mi-a fost!
Nu am avut net o sapt! N-am citit inca nimic, mi-a spus Irina cine a mai nascut.
Felicitari noilor mamici si sanatate puilor!
Eu sunt ok, ma omoara caldura si nerabdarea.
Aseara am fost la spital ca sa vad cum e...am ramas cu un gust cam amar, intai de toate ca a durat 5 min vizita si ca n-am vazut mai nimic, in al doilea rand mi s-a parut pustiu acolo. Mica sectia, cu 2 aripi, una renovata frumoasa, una banala... Sper sa stau fff putin
in spital.
Va pupicesc si ma apuc de citit.

Zina si bb Matei 37 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Zina, bine ai revenit! cit priveste nerabdarea...join the club!
M 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anis, da, alea-s contractii ... cam asa incepe. Dar pana nu devin mai puternice si repetitive sunt doar alarme false. Pot sa ai alarme de-astea false muuuuult si bine Pe mine deja ma omoara cu nervii. Baga burta 2-3 contractii, ma apuc fericita de cronometrat si nimik. Liniste, pauza, calm total.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, pai eu cred ca ar fi cazul sa scoti firele alea, in caz ca te apuca nascutul sa nu te faci franjuri... Dupa ce-ti scoate cerclajul mai poate dura ceva pana se declanseaza nasterea. Oricum efectul cerclajului si-a avut rolul in lunile acelea cu risc pentru sarcina, de-acum bebelina ta e mare si gata sa iasa in lume. Doamne, ce emotii am pentru tine, stiind cat te-ai straduit sa ramai insarcinata!!!! Asa ca din cate imi amintesc eu, maine trebuia sa mergi sa scoti firele, eu zic sa nu mai amani!! Cool, ce putin mai ai!!!

Zina, bine ai revenit, ce bine ca ti s-a reparat netul!!!

Eu nu am resit sa fac nani din cauza telefonului care a sunat fix cand atipisem...
Peste vreo o ora ies in Mamaia la plimbare cu puiutii prietenei mele, de-abea astept!!!

Pup fetele,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput