Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

FELICITARI DEDE SI MEDEEA...BINE AI VENIT PE LUME

Am mai pus poze cu LUCA, sunt de la sosirea noastra acasa...si mai urmeaza unele mai noi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Delia, felicitari pentru Medeea. Sa va traiasca, sa va bucurati de ea.
, voinic bondarel! Sa-ti traiasca .
Fetelor, eu sunt putin obosita, desi Sara a fost dragura si a dormit bine azi-noapte. Cred ca e din cauza caldurii. In rest suntem bine. Va pupacim pe toate.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

, ce dulce este bondarelul scump, pana si cand plange are o mutritza haioasa!!! Imi place caruciorul, tare fain, sa-l stapaniti sanatosi!!!

Monai, ce bine ca Sara este cumintica!!!! Sper din tot sufletul sa va ocoleasca colicii

Eu acum ma duc sa pap, am descoperit mai nou orzisorul care este super bun!!!! il prefer orezului, sincer!! este foarte yummyy!!!

Pupici multi,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papu spune:

Contracctul colectiv de munca la nivel national pe 2005-2006
www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm

Art. 61
(1)Salariații au dreptul la zile libere plătite pentru evenimente deosebite în familie sau pentru alte situații, după cum urmează:
c)nașterea unui copil - 5 zile + 10 zile dacă a urmat un curs de puericultura;

Art. 51
În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariații vor beneficia și de următoarele ajutoare:
c)un salariu de bază, plătit de unitate mamei, pentru nașterea fiecărui copil; dacă mama nu este salariată, soțul acesteia beneficiază de plata unui salariu de bază;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am m-ai pus poze...asa ca va dau link-ul :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Si eu stiu ca legal tata are 5 zile de concediu dar se poate ca in CCM sa fie prevazute chiar mai multe si un surplus la salariu.

Ce inseamna pericultura(sau asa ceva). Am inteles ca medicul nostru generalist i-a spus sotului ca trebuie sa o facem dar eu habar nu am ce inseamna.

Mamimi, tu ce dureri ai? Tot ca la ciclu? Eu merg la control la ora 3. Vreau sa ma asigur ca bebelina e ok. A mea e 100% romaneasca, deci s-ar putea sa nu mai vrea sa stea sa se gateasca prea mult....desi chiar la 35s, inseamna ca nici macar un rimel si un gloss nu-si da.

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Anis, ce camaruta vesela ati facut pentru bebe . Iar tu arati super fain, m-am uitat cu placere la poze.
Ca sa avem si noi acces la poze le-ai bifat in yahoo ca publice sau le vedem si daca sunt private dar ne dai link-ul?

Mergi la inceput

Si eu am dureri de vreo saptamana , dureri ca de venirea menstruatiei, plus ca in fiecare seara mi se intareste burta , ma doare spatele si pe sub burta...Ce sunt astea? Anunta ceva?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Oriadam..le-am bifat ca publice acum...dar si daca le faci private si dai link-ul se pot vedea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, Luca e un scump!

Anis, ai un par f frumos si o burtica maaaare pt cit esti de slabutza. camera bebitzei a iesit fff misto, nu-ti vine sa te muti si tu acolo?

Oriadam, durerile de burtica si spate sunt ca la ciclu si am contractii,dar e normal sa avem dureri si senzatii, ca se tot intimpla o multime de trasformari: se angajeaza copilul, se modifica bazinul etc. puericultura= cresterea copilului(puer, pueri in latina inseamna pui, copil- daca imi amintesc corect).

M 37S

Mergi la inceput