Mamici de iulie-august (77)
Raspunsuri - Pagina 9
KULTA spune:
Mamini, eu am un feeling ca o sa ne luam casuta si chiar daca nu luam omistus, vom lua macar asumisoikeus.E bine si asa.Imi spuneai acum ceva timp despre posibilitatea asta si am speculat-o.
Anis, ai o burticutaaaaaaaaaaa, sa-ti traiasca ce porti in ea iar camera lui Ingrid, e superba.
Fetele, cum am mai zis, la mine cred ca e linistea dinaintea furtunii, ca prea ma simt bine.Oricum, luni fac fix 37saptamini.
K36+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
Kulta, omistus e cel mai bine, dar daca nu se poate si asumis-oikeus e mai buna decit chiria.uitati-va bine, nu va grabiti( desi te cred ca iti ard calciiele!), vedeti intii mai multe si daca o luati oma si nu e noua, verifica sa aiba kuntotarkastus facut, daca nu il are si vrei sa cumperi casa, cere kuntotark, vinzatorul il plateste( la fel si actele si intermediarul).asta e verificarea casei din toate pdv si tot ce e apare in contract. e important pt garantie.
bafta
M37
mamini spune:
ma duc in patut sa ma uit la tv si sa fac nani.
noapte buna, bebici, burtici si mamici
M 37s
irinabungau spune:
Fetili, m-am intors si eu de la plimbare, a fost o plimbare mai lunga, dar a fost frumos. M-a apucat spre sfarsit o durere de burtica, dar am fost capabila sa conduc pana acasa fara probleme. Maine dimineatza devreme merg pana in spital sa incep sa-mi fac pile pe acolo si sa vad rezervele, sa discut pretul si disponibilitatea. Ma enerveaza in schimb ca trebuie sa ma trezesc devreme rau...
Kulta, ma bucur mult ca te simti bine, poate sta ceva mai mult Sebi pana la urma si nu ne faci figura!!!Iti tin pumnii sa iasa totul bine cu imprumutul, sa va luati ce sautza va doriti voi!!!
Mamini, vad ca te-ai cam plictisit pe-aici, este mult mai slaba activitatea decat pe vremuri... nu-mi place!!!
Simonica, felicitari pentru buricutz!!! Dar de ce trebuie sa mai astepti 5 zile?? Fetele au facut baitza la bebelusi in aceeasi zi in care a cazut buricul, oare de ce dr. tau vrea sa mai asteptati?? Oricum, urmeaza sfaturile lui, stie el ce stie..
Gata, ma bag la nani ca am noapte scurta!!! Va pupic cu drag pe toate,
Irina si bebe 37 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burticutze, mamici si bebici!
Noi mai tarzior asa, ca batranii ...:-)
Anis frumoasa burtica si frumoasa mamica! Sper ca i-ai transmis si bebitzei gena asta de par frumos. TREBUIE sa semene cu tine. Imi place ca ai revenit la un tonus ok. Las' ca o sa vezi ca totul o sa fie bine. Toate la timpul lor!
Albinutzza e dulce foc ! Flacau de isprava, ce mai! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Si sa fie papacios si sanatos!
Irina, bine faci cu plimbaricile! Mai vrem si noi pozici cu marea! Te rugam! Si bafta maine la spital. Sa fii convingatoare maine la spital, ca sa nu te enervezi (prea tare) cand o sa fii acolo cu bebelina. Ati stabilit data cezarienei? Oricum esti pe-aproape. Si daca vine si tati, e super! ;-)
Kulta, ce bine ca te simti mai bine. O sa vezi ca Sebi e ok si, ca un baietel cuminte ce este, sta acolo la burtica si se face maricel. Cred ca te simti mai bine si fiindca nu mai esti atata de obosita cu toate pe cap. Si, poate, si fiindca tratamentul si-a facut efectul. Las' ca-i bine!
Mamini e aiurea cu lipsa desomn. Dar cred ca e si efectul faptului ca stai acasa de-atata timp. Las' ca domnisoara o sa fie draguta cu tine si n-o sa te chinuie prea mult cu nesomnul. O sa vezi!
Mai e un picutz. Cat despre ajutorul soacrei, nu e cazul. Are problemele ei si nu mi-e dor de ele. Mai bine singurei. Ne-om scoate noi cumva!Eu mi-am pierdut complet rabdarea si am inceput sa-mi fac griji ca nu se arata nici macar semne. Cred ca io o sa nasc ultima! Nu ca n-am rabdare, dar ma cam iau gandurile negre si nu prea mai pot sa le mai pacalesc. Stiu ca nu e nimic anormal, ca Pooh e vioi si misca ok, dar totusi...
Adriana, tare dulce e Aidan. Sa va traiasca! E un bebe dulce foc. De reclama.
Denisam ce mai zici? Acum esti in "lunile de miere" si ar trebui sa te bucuri de le cat poti. De fapt, pana prin saptamana 32-34 e cel mai frumos. Pe urma incepi sa te gandesti la tot felul de scenarii si "sa pui raul inainte". Cred ca e tot datorita hormonilor. Tu ai noroc ca nu prinzi caldurile cu burtica mare, ca e tare neplacut.
Noi suntem ok. Citim tot, dar, parca nu mai am resurse si rabdare sa mai si scriu. Nu e frumos ca nu prea scriem, dar sa stiti ca suntem cu gandul la voi.
Hai ca am vorbit iar o gramada. Nu ma mai obisnuiesc odata sa fiu mai concisa.
danaB + POOH 39+
Denisam spune:
ursuletulpanda2005 -ai grija de voi si te cred cu rabdarea ca si eu ma gandesc sa nu stea mai mult de maxim 40 si sunt inca mica, esti in toronto sau unde? Incerc s ama bucur si vreau sa merg cat mai mult si sa incep innotul-marti mergem la control si sper s afixez si data pt morfologica, azi am zis colegilor si au fost happy, unei babe ii zic marti, de..
Irina bafta maine la spital sa afli tot ce vrei tu
Kulta si Anis numai bine si simtome usoare!
Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinabungau spune:
AAAAAhhhhhhhh!!!!! Sa vina hingheriiiiiiiiii!!!!!! Sau dati-mi mie o pusca!!!!! Vedea-v-as manusi pe toti!!!!! Caini dementi!!!
Bai nene, este imposibil, de o ora se bat 2 bande de caini , de zici ca nu-i adevarat!!! Cu latraturi si schelalaituri!!! Mi-au trezit si copilul, zau daca va mint!!! A inceput mititica sa se agite ceva de speriat! Acum am linistit-o, dar adio somn!!! Si ar mai fi fost vreo 2 ore bune!!! OFFFFF!!!!!
Hai ca s-a lasat linistea, sper sa termine cu balamucul tembelii astia de caini!!!
Ma bag in pat, pupici, sper ca voi dormiti bine,
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Oana C spune:
Irina,
Ai uitat de noi, mamicile cu bebelusi deja ... Auzi, cica tu speri ca noi dormim mai bine ... Asta speram si noi
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
lulu75 spune:
Buna dimineata!
Am mari emotii pt ca am o prietena care in dimineata asta trebuie sa nasca de urgenta pt ca are "colul sters". Trebuia sa nasca in jur de 15 august dar...bebelusa ei se grabeste sa vina pe lume. Emotiile sunt si mai mari pt ca bebelina e nora mea
Luminita
36+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Monica-Elena spune:
mai mamicilor eu nu mai inteleg nimic. noi i-am facut baie din prima zi cu buric cu tot si la 7 zile a cazut si nu am avut probleme cu el.difera sfaturile de la un dr la altul si de la un spital la altul. maine plecam la munte si venim la sfarsitul lunii.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos