Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

PECA!!! Sa va traiasca, felicitari! Refacere rapida si te asteptam cu mai multe detalii cand ai timp.
Nu imi vine sa cred, chiar azi ma gandeam la tine ca aveai control si deja ai nascut!!! Super!!!

Nicoll_Mada, Dumnezeu sa te ajute, sa fie totul bine la operatie!!!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+
AMR 5zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cand sa va scriu si eu completarile despre Mada, vad ca mi-a luat-o inainte Irina.

Mada, Bafta multa! O bebita sanatoasa si frumusica ca mami! Refacere rapida si multa sanatate!

Mamini, eu nu intru la categoria "fiecare durere e o bucurie". Mie tot mi-e frica. Da' ma uit si eu ca mai am 2-3 zile pana la DPN si tot nimic. Si am alergat saptamana asta zilnic.

Irda, dulce foc Daria mica. Cat de grasunica e acum? Abia astept sa ne vedem prin parc!

Andy si 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Peca, felicitari pentru bb Niko! Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Andy si 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Peca, felicitari, sa va traiasca bebe de nota 10! frumos nume ati ales pina la urma, Niko.

Emaaimee, stai sa ajungi acasa, sa vezi toate matusile, vecinele si babetele din piata cu sfaturi, critici si "pretioase indicatii". ai un super-bebe, e important sa creasca bine si sa fie sanatoasa, ca doar n-ai facut-o sa bati cuie cu ea in perete sau sa te duci cu ea la bowling pe post de minge. si mie mi se pare ca a luat f bine in nici o luna...ce e fat-frumos, sa creasca intr-o zi cit altii in 4 luni? sau e slaba comparativ cu bb al verisoarei care are 7 luni deja? las`ca se face Oana mare si-o sa kick ass...

Anis, vezi tu cu Bianca, acum ori data viitoare.

Andre_ea si mie mi-e frica, intr-un fel.vreau sa vina, sa o vad ca e sanatoasa dar mi-e teama de nastere, de recuperare, de prima luna ( e un cintec al lui Greenday pe care il tot fredonez si ride sotul de mine: wake me up when september ends!)

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Peca...FELICITARI!!Sa va traiasca flacaul!!!

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

peca-felicitari pt bebele Niko si refacere rapida si te mai asteptam cand poti!
Mada-succes!
Irda-dragutica de ea se face mare,ce ma bucur!
Adriana_uite ce imi zice mama mea!Din seria fa ca mine ca daca nu te:de ce ai iesit afara asa repede-cand am fost la urgenta pe 8iulie.Nu putea dr sa vina la tine,e prea devreme sa iesi cu bb afara-e prea mica!Noi am iesit la plimbare-cand i-am zis s-a crizat iar si a zis sa stam in casa ca e prea repede!Baita ni s-a recomandat 2-3 pe sapt-ea nu ca trebuie zilnic!Si ca la baita trebuie dupa ce o spal sa o masez cu apa-i-am zis ca o masez dupa baita cu ulei si a zis ca nu trebuie masata intai in apa cu mana goala si apoi pot sa o mai masez dupa baie daca mai vreau.Si ca nu trebuie sa ii fac baie pana ii cade buricul,dar eu tot i-am facut pt ca ascult ce imi spune dr pediatru!Si ca nu trebuie pusa pe burtica la noi ca sa incerce sa isi ridice capul,nu trebuie tinuta pe umar,in bouncer ci doar in pat tare!Si mama mea nu era o fiinta cu idei preconcepute!Pana acum era prietena mea-vorbeam toate tampeniile si m-a socat chiar atitudinea ei:ca stie ea mai bine pt ca a crescut copii.Am intrebat-o acum cati ani,dar nu e chip sa ne mai intelegem!Asa ca in continuare nu voi spune detalii despre bb si gata.Si la orice sfat- da,da si fac ca mine!Cand ma gandesc ca vroiam sa o aduc la noi-nu as avea rabdare cu ea!
Am mai pus trei poze noi cu Oana!Doua sunt in rochita,vroiam sa ii facem poze de pasap,dar era f adormita!Dar ne-au reusit a doua zi-ultima poza!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Peca felicitari pt bebe!

A nascut prietena mea si are o fetita de 3.800. A avut o sarcina ingrozitor de grea si in fiecare minut ii era frica sa nu piarda bebele.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Peca, sa va traiasca bebe Niko, sa creasca mare si frumos!!!!!!

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, nu te mai necaji! sunt sigura ca sfatul asta mi-l vei da si tu peste citeva saptamini... e o dulce Bibi, frumoasa si expresiva si in ultima poza are fetisoara de bebe mai mare.

Lulu, sa-i traiasca bebele prietenei talesi sa fie sanatos!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mada, succes la operatie!!!!

Irda, sa va traiasca piticuta :) e o frumusica!!!!

Emaaimee, la fel e si mama...pana acum era ca de ce nu ii dau ceai si apa, acum problema ei e ca Aidan ia prea mult in greutate(se apropie cu pasi repezi de 5 kg) si ca o sa fie obez.Cum naiba sa fie obez???Copiii hraniti la san au cele mai mici sanse sa fie obezi....ea nu intelege, le vede numa pe ale ei

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput