Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi ani Eva-Christina si Darianna!!!!Sa cresteti mari si frumoase si cuminti!!!!! :)

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Emaaimee, foarte dulce Oana vostra!! Nu mai pune la suflet toate "sfaturile", altceva era acu' 20-30 de ani si acuma e altfel. Si eu sper sa nu am divergente dintr-astea, mai ales la inceput cand suntem si noi mai sensibile...

Irda, scumpa foc iubita voastra! Sa creasca mare si sanatoasa!

Peca, am incercat sa te sun dar imi tot intra o roboata ca e ocupata linia...
Ai vazut ca burtica ta mica a facut un pui de nota 10! Felicitari inca o data!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+
AMR 5zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mamini Works for me, too!

Fetelor aste e, conflictul dintre generatii. Si eu am deja probleme cu mama, si nici n-am nascut inca. Si cred ca majoritatea vom avea astfel de discutii, mai mult sau mai putin. Ganditi-va ca le pasa si isi iubesc nepotii din cauza asta dau sfaturile pe care le dau. Nu va mai stresati .

Lulu, felicitari si prietenei tale pentru fetita!

Andy si 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Emaaimee, mai trebuie sa spun si eu ca e absolut superba fetita ta? Sa va traiasca! Si imi place felul in care o privesti intr-una din poze.

Data viitoare fac si eu o fetita!

Andy si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mai este putin si intra Nicoll_Mada in operatie!!!

Lulu, felicitari prietenei tala, sa ii traisca fetita si refacere rapida!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+
AMR 5zile!
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by mamini

Kulta, omistus e cel mai bine, dar daca nu se poate si asumis-oikeus e mai buna decit chiria.uitati-va bine, nu va grabiti( desi te cred ca iti ard calciiele!), vedeti intii mai multe si daca o luati oma si nu e noua, verifica sa aiba kuntotarkastus facut, daca nu il are si vrei sa cumperi casa, cere kuntotark, vinzatorul il plateste( la fel si actele si intermediarul).asta e verificarea casei din toate pdv si tot ce e apare in contract. e important pt garantie.
bafta

M37

Mamini, am vazut azi casuta si e frumusica tare, e o casa in rind, construita in 1994, intr-o zona superbuna, cu 3 camere, 2 bai, sauna, bucatarie mare, terasa mare, luminoasa etc.
Nici n-am curaj sa ma gindesc inca. Astept niste raspunsuri apoi ma pot gindi cum ma voi aranja.Din fericire, persoana care vinde casa e coleg de munca, cu Dan si nu vom apela la agentie imobiliara(adica mai salvam 4000-5000e, comisionul agentiei) si bineinteles ca vom cere acea verificare de care-mi mentionezi mai sus.
K36+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Fetele, va multumesc pentru urari si sper ca ne va ajuta Dumnezeu sa o cumparam.
Spuneti-mi va rog, e normal sa am mai tot timpul senzatia de kk si sa simt o greutate imensa foarte foarte jos? Credeti ca astea sunt simptomele nasterii? Cam in cit timp s-ar putea produce evenimentul?
E cumplita senzatia si azi am mai avut si inca mai am contractii dureroase.
K36+

Poze cu noi

Mergi la inceput

A venit pe lume Iris a Deliei! S-a nascut pe 27.07.2005, 3250 g si 48 cm, cezariana, conf. Valeriu Horhoianu.
Felicitari Delia, refacere rapida dupa operatie, laptic mult si o Iris sanatoasa si cuminte!

Si, va vine sa credeti?, fetele sunt deja acasa!

Andy si 39+

Mergi la inceput

Delia, sa-ti traiasca minunea.
Andre_ea, nu te minuna prea mult ca parca te si aud: Mi s-a rupt apaaaaaa.
K36+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Fetelor, tocmai am terminat de spalat hainele bubulinei si surpriza: la body-urile de la Z cu mesaj pe partea din fata(sigur le stiti) s-a sters scrisul. Arata ca naiba fara sa fie folosite macar o data. Si au costat mult in comparatie cu altele. Asa ca nu va inghesuiti sa luati.

Am vazut ca avem mamici noi. Sa va traiasca puii si sa va refaceti curand!

Irda, abia cand am vazut-o langa cutia de santal mi-am dat seama cat de mititica este Daria. E tare dragutica, mititica, pare atat de fragila...

Mergi la inceput