Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mult mamini si Katink.
In septembrie merg acasa si vreau sa stau 7sapt,cred ca stau la soacra care imi sufla si in fund-care nu imi zice niciodata nimic si nu ma contrazice sa nu ma supere!Ei daca i se parea ca se uita sotul mai ciudat la mine il lua la intrebari!Si imi face toate poftele si la 3 noaptea!Si mereu imi spune ca e recunoscatoare pt ca l-am influentat in mod pozitiv pe baiatul ei!As sta la mine acasa,dar nu am ajutor in casa,vad eu daca vine soacra cu mine,ca e bine pun-te masa,ia-te masa si eu sa nu fac nimic ca doar de aia ma duc sa mai ma odihnesc cat voi putea cu Bibi.La mama mea nu e loc-mai bine!
Adriana-ce ti-e cu mamele astea,sper ca noi sa nu ramanem asa in urma!Noi sigur o sa fim cool mums
Apropos-toate v-ati incuscrit,nu-mi fac si eu rost de un ginere?Sau toti baietii sunt luati?
Si Oana plange uneori in timp ce papa si se zvarcoleste,am observat ca daca o bat pe spatic si ragaie ii trece-asa ca cred ca ea inghite aer cand papa cu fomita.Plus ca am citit ca atunci cand plang inghit si aer si ii deranjeaza!
Noi tot primim cadouri,hainute,cosmetice bb-deschid magazin.Cosmeticele le-am tot dus inapoi si am luat alceva in loc pt ca nu aveam chitanta.Mai am un lot de dus!
Am primit o geanta pt mamica si bb cu salteluta infasat bb,dar e neagra,cam sumbra de aia nu mi-am cumparat-o eu.E f practica,dar vroiam una viu colorata,vesela,iar aici nu gasesc decat la 200 de euro si nu dau atat!In Ro se gasesc?-nu cele de la magazin buburuza pt ca nu imi place nici una!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA ....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54373" target="_blank">Mamici de iulie-august 2005 (78)

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput