Mamici de iulie-august (77)
Raspunsuri - Pagina 12
Irda spune:
Multumim de aprecieri Acusor!
Si noi murim de cald!
Sotul bate-n pinteni sa dam o fuga la mare.....macar perin septembrie ca daca alaptez n-am cum s-o las pe bebe la tara! Si nici nu vreau asta!
Irina e o fericita din punctul asta de vedere!
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Ella2000 spune:
bine v-am regasit !
[red]FELICITARI NOILOR MAMICUTZE SI SANATATE MULTA DRAGALASILOR BEBELASHI!!!!
Am intrat intr-un internet cafe ca ... inca nu mi-am rezolvat acasa!
Mi-e dor de voi si inca nu am citit numai am vazut cate mamicutze nooi sunt! Sincer m-am asteptat la mai multe!!!!
Sunt bine, am contractii uneori seara, ma intorc greu in pat, ma misc greu , tot un au si vai !
Dr. m-a asigurat ca poate veni bb oricand!!! nu mai iau nici un medicament. Iar apartamentul nou este aproape gata si este pentru mine un vis! SUNT linistita si ma simt implinita .
Fetelor [size=4]VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!!!! NASTERE USOARA!!!![/size=4][/red] va citesc acum si daca mai apuc va mai scriu!
ELLA2000, Iulia si surioara ei Paula 37+
anis spune:
Mama mia ce moleseala am..dar de dormit nu pot dormi.M-am linistit vad ca si voi aveti dureri.
Cu miscatul cum e? La mine misca dimineata si pe urma pauza , pana dupa-amiaza chiar seara.
Cu numele visat ...nu stiu ce sa zic, vorba lui mamini ,poate e din cauza nehotararii, dar Ingrid Bianca suna ca naiba cu numele de familie din pacate...
Katink...chiar ma gandeam ca ai nascut...da' vad ca nici tu...pana la urma fetele sunt foarte hotarate vad!
Irda, sa-ti traiasca fetita si sa stii ca arata foarte bine!
Ankak, m-a pufnit rasul..auzi tu elefant , da nu uita ca esto o elefantica cu un elefantel
AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Irda, bine ai revenit!ma bucur ca micutza luptatoare papa bine- bestiala ideea cu cutia de suc!e o scumpa si o sa creasca repede, sunt convinsa! prin septembrie Daria o sa fie deja maricica si daca o alaptezi exclusiv, nu e greu sa dati o fuga pina la mare. si mie mi-ar place sa plec undeva, dar aici aproape vremea e deja nasoala in octombrie si mai departe e mai greu, plus ca vom fi incurcati cu vinzarea apartamentului si mutatul in casa noua. daca voi puteti, duceti-va si bucurati-va, ati avut o vara grea, ati depasit-o cu bine, meritati macar un week-end de vacanta.
pt Degetzica.
M37+
irinabungau spune:
Fetili, vin si eu cu o actualizare la mesajul Andreei referitor la Nicoll_Mada, la ora 5 intra la cezariana!!!! Ii dorim din suflet o operatie usoara si refacere cat mai rapida, iar bebe sa fie sanatos si mancacios!!! Facem galerie
Irda, ce dulcica este micutza Daria, imi place si mie poza unde rade, este dementiala!!!!
Acusor, Irda, aici... va dau dreptate, desi n-am bagat decat o data picioarele in mare, am si dovada in poze... asta a fost!!! Poate acum ca vine Radu o sa am mai mult curaj sa ma aventurez, pana acum l-am asteptat pe el...
Giana, cred ca ar trebui sa vizitezi si tu spitalul sa vorbesti pentru rezerva!! Eu ar trebui sa nasc cam in 2 sapt, poate totusi ne brodim impreuna in spital, ce zici??? Vorbeste cu Dantes, poate poate...
Katink, nici nu stiu cand au trecut 6 luni... Nu stiu ce ma faceam fara voi, sincer!!!
Oriadam, eu mai conduc... inca... pana luni, de luni seara preadu... volanul... yey!!!!
Mamini, da, conteaza foarte mult atmosfera din spital, din cate am vazut eu este ok!! Sper sa fiu la fel de optimista si atunci cand o fi cazul
Pe mine ma scuzati, dar trag putin pe dreapta... nani nani...
Irina si bebe 38 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Anis, fetita mea se misca noaptea mai mult, la 11 seara incepe spectacolul, face circarii o gramada, apoi noaptea cit are chef, dimineata pe la 6-7 si apoi e linistita pina pe la 6 seara cind se joaca cu tati si cind vine seara e in elementul ei. in rest, mai da un sut, un pumn ici si colo.
poate ca Bianca e urmatoarea ta fetita, pastreaza-l. ai zis ca nu ai vazut-o...poate nu e Ingrid, e bebe2. oricum,Bianca e un nume care trebuie pus dupa nastere,dupa ce vezi cum e bebe: aveam in generala o colega frumoasa foc pe care o chema Bianca( inseamna alba, in italiana), dar era aiurea ca era ffffffffff bruneta, creola cu par negru si ochi verzulii.
cum si eu m-am gindit la Thora- e frumos, inseamna tunet, s-ar potrivi cu caracterul fie-mii, dar daca o fi vreo suava? si cu Jasmine- floarea de iasomie e alba si delicata si daca fie-mea o iesi neagra ca mine si n-o fi delicata deloc? asa ca daca esti nehotarita( eu sunt) asteapta sa o vezi si o sa stii atunci ce i se potriveste.
M
anis spune:
Mamini...asa a zis si sotul...ca el tot zice ca noi o sa avem 2 fetite...ca Bianca e bb2...vad ca voi doi va intelegeti pe idei.
Da, ai dreptate ...cand am sa o vad am sa ma hotarasc instantaneu...oricum copii cand sunt mici nu au cine stie ce trasaturi definitive...macar sa nu iasa neagra ..ca noi doi suntem albi.
AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Iau fe am uitat concentratia si iau si calciu si vitC.La recomandarea dr pana la 3 luni de la nastere!
Bibi a fost cantarita ieri la dispensar si are 4.1ookg.Am fost apoi la babyclinic unde aveam programare-followup pt psoriazis(pata de langa urechiuta=care nu se ia e doar piele f uscata,am intrebat eu)-nu s-a marit!Arata mai bine.Trebuie sa o dau mereu cu o crema grasa sa fie pielea hidratata.De ieri am dat-o cu crema de gabenele in continuu si s-a dus din roseata-arata mult mai bine,ce ma bucur!M-a mostenit ereditar pe mine(asa mi-a zis tanti dr)-eu am pielea f uscata si sensibila.Ar trebui sa se amelioreze pana la controlul de 6sapt.Inca mai are urdorile la ochiul drept-de 2 ori i-au luat cultura din el si nu a iesit nimic.Mi-au spus sa ii masez in continuare la baza nasului ca sa se desfunde canalul lacrimal.Si pt iritatia de la fundulet i-a dat crema cu cortizon si clotrimazol(pt ca s-ar putea sa am candida si trece si la ea).
Eu am fost ieri la urgenta(ca la noi la maternitate la urgenta e gratis pt mine si Oana pana la 6 sapt si eu profit cat se poate -de ce nu?)pt ca ma mananca sfarcurile si sunt roz si cand suge Bibi parca e deranjant-in pliantele primite acestea sunt semne de candida.Si ma mananca un pic si jos si mi-a prescris Canestan-crema cu clotrimazol.Si i-am zis iar de durerile mele de spate si genunchi si m-au dat trimitere la fizio.Ma duc la fizio sa imi fac programare si ma intreaba daca mi-am facut exercitiile-eu zic care pt muschii vaginali?Ele zic:nu alea de pe foaia pe care ai primit-o cand ai iesit din spital.Le spun ca nu am primit si se elucideaza misterul-cei de la fizio nu vin in weekend-deci am mai pierdut ceva mai imp pt ca daca faceam ex alea poate nu mai aveam durerile astea acum!Ce m-am enervat!Mi-au facut programare marti la 2 si mi-au zis ca nu pot veni cu bb,am facut o moaca de genul ca dupa ce m-au lasat sa ma chinui de inca ma mai doare spatele si mi-au schimbat progr pe ora 3 pt ca le-am spus ca nu am cu cine sa o las pe mica.La 2 nu puteam veni cu ea,dar la 3 pot! Am rezolvat-o si pe asta!
Si daca tot am fost la maternitate am facut programare de 6 sapt pt mine si bb-avem pe 9aug amandoua!Ma bucur ca i-am fentat si ne-am programat la maternitate pt ca daca ai avut nastere normala si fara complicatii te trimit sa iti faca control dr de familie!Dar eu am reusit sa le programez la maternitatea in care am nascut,care e cea mai veche si cea mai buna din Irlanda.Macar atat-eu sunt mai smechera decat ei!Sac!
peca spune:
buna fetelor
am intrat repede sa va salut si sa va spun ca in 23.07.05 la ora 5.20 am nascut
a avut la nastere 51 de cm si 3090gr si a primit nota 10,
mai multe amanunte despre asta....candva cand voi avea mai mult timp...ne merge bine....
este papacios primeste si sticla si piept....caci se pare ca de la piept inca nu se satura....
va doresc la cele care inca asteptati NASTERE USOARA!....si fara teama.....asa cum a spus asistenta mea :" nici unul nu ramane inauntru!"
P.S. intre dureri.....care nu au fost extrem de dureroase....ceream apa si spuneam ca musai sa iasa ca mi o foame de numa.....in timpul durerilor...am spus ca nu cred ca mai vreau alt bb, dupa ce a iesit....nu a mai contat nimic.....si ma gandeam ce prostuta sunt....ca doar nu a durut :)
pa,
peca si bb Niko Vlad
peca
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
emaaimee spune:
Tot eu sunt!Ca tot a venit vremea de spus ofurile!Doar ce am vorbit acasa cu o verisoara care are si ea bb de 7luni caruia ii da formula!Ma intreaba cat are Bibi si ii spun 4.100.Eu-fericita nevoie mare ca asistenta mi-a spus ca luat bine,290gr fata de joia trecuta.Dar verisoara imi zice a luat putin-manca si noaptea?Ii spun ca da-de vreo3 ori si spune ca nu e laptele gras de aia!Poftim-ce nervi mi-a facut-dintr-o data toata lumea e experta dom'le!