Mamici de iulie-august (77)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
Chiar slaba activitatea pe aici.
Noi suntem tot pe baricade. Am dormit noaptea trecuta beton. N-am mai avut nici o durere. O sa ajung si eu ca Dede sa ma rog de el sa iasa.
Ce-o fi cu Katink? De ce nu face act de prezenta? O fi mai norocoasa si naste.
Astazi Nicoll_Mada s-a internat in spital. Cred ca o induce. Daca nu merge, cezariana. Oricum azi isi vede zanica! Ea a trecut cu vreo 2 zile de DPN. Cum aflu ceva va zic.
Pupici!
Andy si 39+ ...si tot nimic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
Sa uram La multi ani! si ultimelor bebite din iunie:
Eva-Christina! Sa fii sanatoasa si cuminte!
Darianna! Sa fii sanatoasa!
Andy si 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Katink spune:
Sunt aici fetele mele!!!
Nu nasc eu fara sa stiti voi!
Am fost putin ocupata de dimineata, am incercat sa imi rezolv mai multe trebusoare , pentru ca pe marti ne vin cumnateii in vizita din Romania!!! Poate se indura si mandra sa apara sa o vada si ei.
In rest la fel ca si pana acuma, se misca, sughite, se umfla - cum imi place mie sa spun, cand isi ridica fundul in coastele mele - si nu are de gand sa iasa
Contracti am mai avut si aseara, dar fara succesul mult asteptat...
Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+
Fotografii
mamini spune:
bravo, Andre_ ea, corect: LA MULTI ANI EVA SI DARIANNA!
Andre_ea pina acum 2-3 sapt erai stresata maxim ca vine bebe prea devreme, ce-o fi zis: ia stai ca iti arat eu tie cum e sa stai sa ma astepti... e, glumesc, dar nu-i de ris, o sa vina bebe cind e gata.
cind mi-e greu si nu mai pot, ma gindesc ca la burtica ii e cel mai bine lui bebe si ca pt binele copilului nu-i asa de greu sa rezist( si apoi va innebunesc pe voi pe forum) ...oricum, tu mai ai un pic...f pic.
M37+
Katink spune:
Nicoll_mada, iti facem galerie!!! Nastere cat mai usoara si un pui sanatos!!!
Andre_ea, multumim pentru vesti, sa ii transmiti ca ne gandim la ea si ii tinem pumnii sa fie totul bine!
Anis, ce ti-a crescut burticaaa!! In legatura cu durerile si eu zic ca sunt normale, pana acuma - adica pana sa implinesc 38 sapt. si eu saream in sus la fiecare durere mai mica sau mai mare, acuma ma bucur cand ma doare ceva ca zic ca o fi inceputul ... Si exact ca si Mamini, nu iau nimica, respir cat mai normal, si las sa treaca durerea de la sine. Hai curaj ca mai este foarte putin!
Irinuca, ma bucur mult pentru tine ca ti-a placut spitalul, conteaza mult, macar stai linistita ca stii unde o sa fiti cazate.
Mai ai si tu putin si il vezi pe Radu!!!! Nu-i asa ca a trecut iute timpul alaturi de noi?!
Kulta, succes cu casuta, sa fie asa cum va doriti voi!!!
Pupici,
Fotografii
mamini spune:
Nicoll_Mada, tinem pumnii sa vina bebe usor pe lume si sa te refaci repede!
Kulta, te asteptam cu vesti dupa "vizionare" la casa. by the way, poti sa ma suni daca te pot ajuta cu vreo informatie, ceva...
M37+
Katink spune:
quote:
Originally posted by mamini
Andre_ea pina acum 2-3 sapt erai stresata maxim ca vine bebe prea devreme, ce-o fi zis: ia stai ca iti arat eu tie cum e sa stai sa ma astepti... e, glumesc, dar nu-i de ris, o sa vina bebe cind e gata.
Exact asa ma gandeam eu acum cateva zile La 33 de sapt, cand m-au trimis la spital sa imi faca analize sa vada de ce nu asimilez fierul, imi era teama sa nu am cine stie ce si sa fie nevoie sa o scoata pe puiuta mai devreme,... ei acuma ma rog eu de ea sa iasa
O mai las 5 zile, apoi o dau pe mancare picanta, ananas - mijlocul, si poate gaseste drumul mai iute
Pupici,
AMR 5zile!
Fotografii
Irda spune:
Salutare fetele!
Mai dam si noi cate un semn de viatza din cand in cand.
Eu am dormit cot la cot cu Daria in ultima vreme ca noaptea mancam din 2 in 2 ore si ma zapaceste ...asa ca ziua dormim, papam, facem dush(mami) si cam de atata avem timp!
Ne-a vizitat dr. pediatru si ne-a zis ca ea n-a vazut copil prematur asa de vioi si care sa suga atat de viguros....asa ca ne-a suspectat ca de fapt ar fi fost mai mare sarcina , nici o sansa(i-am zis )!
Am fost la control la gineco si eu sunt super ok...tre' sa se mai resoarba doar 1 fir in interior. Am luat-o si pe Daria ca n-aveam cu cine s-o lasam acasa si ne-a laudat si dr. ca am facut falcutze !
Am pus poze cu bebe...sper sa mearga link-ul sa ne vedetzi si voi!
Pozele sunt de-acum o saptamana. De-atunci am mai crescut!
Ceilalti bebelushi sunt superbi....m-am uitat la poze...poate reusim sa ne intalnim si cu bebeii mai peste vreo luna incolo in vre-un parc....ar fi super!!
Pupicei multi!
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Giana spune:
Salutare burtici si mamici!
Se pare ca sunteti tot mai ocupate mamicile,iar burticile tot mai obosite...Asa se explica probabil faptul ca este asa de liniste pe-aici...Dar e bine,asa mai reusesc sa va prind si eu din urma...
Anis,eu cred ca bebelina ta va fi la tine in brate saptamana viitoare,Iti tin pumnii si sa dea Domnul sa fie dupa ce iti scoti firele de cerclaj.Din cate am ainteles eu,luni te duci,nu?Nastere usoara si sa sitii ca ne vei lipsi cele cateva zile pe care le vei petrece in spital.
Irina,este super ca ai vazut maternitatea si rezervele si mai ales ca ai fost multumita.Nu mai ai mult si...Stii,si eu de cate ori vad o mamica cu bebelusul mititel,legatura dintre ei,ma emotioneaza pana la lacrimi.Dar asta se intampla si innainte de sarcina.Sunt mai sensibila la astfel de chestii.Ma bucur tare ca vine Radu in sfarsit...De cand asteptati reintalnirea...
Si eu azi am facut 36 de saptamani.Totul e OK.Bebele misca,eu mai pot inca dormi,tot nu am probleme noaptea cu mersul la toaleta.Ma lupt cu caldura in schimb.Norocul meu este ca desi nu am aer conditionat acasa este foarte racoare si umbra in apartament.Asa ca de obicei ma bag in pat la pranz si adorm...pana se lasa racoarea cat- de cat si fara.Dupa care ies la plimbare pana noaptea tarziu.
De ceva timp am inceput sa am si eu contractii Braxton H.Cred ca ele sunt.Simt ca mi se taie rasuflarea,ma ia cu calduri si cand ma uit la burtica este toata intr-o parte.In cateva secunde revine la normal si trece si senzatia de caldura sufocnta...Cred ca sunt contractiile acelea si de aceea nu-mi fac griji.Mijlocul nu ma doare decat cand fac efort,de exemplu dupa ce fac curatenie si stau aplecata.
Inca este o sarcina usoara.Am tot astepata sa vina greul,dar...Sper sa nu fie prea rau nici de acum in colo,dar...
Va urez nasteri usoare deaca bebeii au de gand azi sa vina si sa fim sanatosi!!!
Giana36s
http://photos.yahoo.com/gianadedu
acusor spune:
Buna fetelor!
Irda, dulcica foc fetita ta! Ma bucur ca ia in greutate si creste mare si frumoasa! M-a dat pe spate poza in care rade. E haioasa rau!
Noi murim de cald in continuare. Dimineata am iesit sa platesc telefonul si de-abia am venit acasa. Am avut nise junghiuri (nu stiu cum sa le spun) in buric si jos de tot de nu mai puteam sa merg. Simteam ca pierd copilul printre picioare. Se pare ca incepe sa dea si el semne de nerabdare. Nici nu-mi mai vine sa plec de acasa singura dar n-am ce sa fac.
Irina, esti cea mai fericita cu marea langa tine. Chiar daca nu te bagi in apa tot adie briza. Mi-e un dor de mare! Da' las' ca la anul mergem si cu piticul.
Ma duc sa mai fac un poate ne mai racorim putin!
Pupici
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos