Mamici de iulie-august (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monica, nici eu nu inteleg. In maternitate ne-a facut baie cu tot cu buric, si il dezinfecta dupa si dadea cu Baneocin pudra. Si a fost OK. La 3 zile dupa nastere a cazut, si baie i-am facut in continuare...si s-a curatat foarte bine. Ce ti-e si cu dr astia!!!

Irina, sa stii ca si nici noi nu dormim noaptea...la 2 s-a trezit...si m papalit
fug ca au venit baietzii de afara

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata burtici si mamici...

Acum nu ma m-ai plang de nesomn...desi vad ca sunt probleme mari la capitolul asta.
Eu ma plang de dureri pe sub burta si spate, si azi noapte m-am trezit in niste dureri ,de am transpirat brusc, am cautat no spa-ul ,l-am luat si dupa aia m-au lasat.Mama mia , am niste dureri de parca m-as rupe in doua.Vad ca voi nu aveti asa, ce dumnezeu sa ma ingrijorez de durerile astea?

Plus ca am visat, o fetita, nu am vazut-o cum arata...dar stiam ca e o ea, si o tot strigam BIANCA...acum dimineata ma gandeam , daca nu cumva mi-a trimis bebelusha un semn, cum sa-i pun numele...

AniS *** si bebelina mea dulce Ingrid *** 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, nu cred ca e bebelina, cred ca e subconstientul tau care e nehotarit cu numele, dar si Ingrid Bianca suna f bine,merge si Bianca Alexia asa ca poti sa il schimbi.
poate ar fi bine sa te duci la dr, fata e mare, tu esti "coapta", scoate firul ala si vezi ce se intimpla. si sa stii ca dureri am si eu, probabil toate fetele, dar eu nu iau nimic pt ele si le privesc ca pe ceva normal in faza asta si mi-e mai usor sa trec peste ele. fii mai optimista! mai ai citeva zile si o sa vezi bebitza!

Dana, s-ar putea sa fie de la concediul prea lung, dar de exemplu ieri am batut magazinele 2 ore, trei si eram fizic rupta si tot nu am dormit. o sa treaca si asta, abia astept!

Irina, ce faci? astazi parca te duceai la dr,sau m-am dilit? te asteptam cu vesti.
M37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare la toata lumea, vad ca nu-i mare forfota prin zona, ma asteptam sa am ce citi... dar, nik!!!

Am fost in spital astazi sa fac cunostinta cu asistenta sefa si sa discut despre rezerve, le-am vazut , sunt super ok, iar atmosfera la maternitate este foarte ok!!! Mi-a placut, am plecat de acolo plina de optimism!!! In timp ce o asteptam pe asistenta sefa, era usa intre deschisa la o rezerva unde erau 2 mamici tinere cu bebelusii, una din ele alapta o puiutza miiiica de tot si o vedeam cum dadea din capusor sa prinda sfarcul... asa de mult m-a impresionat ca am inceput sa plang!!!! Bine ca nu m-a vazut nimeni... Of, ce ti-e si cu hormonii astia!!!!

Mamini, nu te-ai dilit, stiai tu ceva, la control de-abea luni seara merg, dar il sun pe dr. sa-mi aman pt. marti ca sa vina si Radu cu mine!!!

Anis, si eu am niste junghiuri cumplite jos cateodata, ca mi se taie respiratia!!! Undeva jos, f. aproape de iesire!!! Cred ca este normal, iar despre dureri de spate... nu mai vorbesc!!! Asa ca stai linistita!! Era bine daca scoteai tu firele alea, zau asa!!! Nu stiu de ce astepti, ca in caz ca bebelina ta vrea musai afara in week-end, tu n-o vei opri cu cerclajul, din contra... Oricum iti tin pumnii sa nu vrea Ingrid afara mai devreme. Si mie imi place Ingrid Bianca, suna bine!! Vezi tu cand vine ea afara ce nume i se potriveste!!

Oana, cum sa va uit pe voi mamicile??? Stiu ca treceti printr-o perioada de nesomn... ne vine si noua randul imediat!!! Dar cand ne vine noua randul, voi incepeti sa va reglati putin cu somnul,veti avea un alt program... Oricum, tu nu ai de ce sa te plangi, Eva a ta este o cumintica!!!

Katink, cioc cioc!! Esti inca acasa???? Nici o veste, nimic??

A, apropos, azi am implinit 38 de saptamani... teoretic... sunt curioasa cand va fi marele eveniment!!!

Pupici la toata lumea,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mama,ce mari v-ati facut toate-ma refer la varsta de sarcina!
Am fost ocupati si obosita si nu am reusit sa mai scriu de cateva zile!Chiar ziceam de KULTA ca sunt cam nasoale senzatiile ei de caca-eu sunt patita voi stiti doar!
In legatura cu baita,nu sunt eu experta,ci asa ne-au invatat la orele prenatale,in a2a zi in spital tot asa ne-au spalat bb,iar in toate cartile pe care le-am primit asa ne invata!Iar mie mi se pare tare comod!Dar fiecare are mamica tehnica ei!
mamini-eu nu citisem metoda ta de luat fe!Dar stiu de chelati si mai stiu(in afara de ce ai zis tu) ca fe se asimileaza f bine in combinatie cu vitaminle b.Si ca daca e organic ar trebui teoretic sa nu constipe-pe mine nu m-a constipat!
Ioana -mersi de info&reteta de orez!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salutare fetele!
V-am cam simtit lipsa ieri! Dupa cum ma asteptam nu au venit astia de la "aere" ca cica au f. multe comenzi. A venit ingineru' aseara sa vada ce "scule" ii trebuie si POATE vine azi! Aseara am facut sauna, la propriu, eram uda toata, pe masura ce ma stregeam iar transpiram. Dusuri am facut, nu stiu cite, da' degeaba, cum ieseam din baie transpiram instant. Cumplit! Oare cum rezistau mamele noastre????
Da! Cred ca ma mut in baie

Anis, scumpete...da' tu esti manechin! Pai in afara de burticutza aia care acum e ocupata de bebelina ta nu mai ai "adaosuri" De burtica scapi imediat ce o aduci pe fetita ta pe lume si dupa aia chiar ca te poti duce la miss ! Pai sa ma vezi pe mine... elefantul ar pali de invidie daca m-ar vedea!! Asta ca sa am treaba dupa aia 2 ani sa recuperez! Sotul meu imi spune "samuraiu" Eu de mincat nu maninc exagerat insa nu prea fac miscare! Si tot ce pun in gura se depune uniform peste tot. Da' nu-i bai , las' sa aiba bb de unde lua papica sa creasca mare! Super camera bebelinei, am luat si eu de acolo niste idei!

Oana C se pare ca nu putem amesteca cele 2 perioade. In asta in care sint si eu acum ne dorim sa-l vedem mai repede pe bb, ne plictisim din lipsa de activitate, iar in cealalta perioada de dupa, nu mai putem de oboseala. Mie toata lumea imi spune "odihneste-te acum ca vine ala micu si n-ai sa mai poti" Daca as putea sa pastrez din linistea de acum si dupa... Da' nu-i bai, fiecare perioada cu placerile si neplacerile ei!

Adriana ai un bb tare frumos! Sa fie sanatos si mincacios! te-ai gindit sa incerci sa-l faci manechin? Chiar de mic! Are potential!

Kulta, bine ai revenit! Stii ce se spune...ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca! Daca iti doresti casutza ta, atunci sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta!

Simona, bine ai revenit! Laptic mult si bun pentru Mario!
Te asteptam cu vesti si povesti despre voi!

Irinuca, daca toate sentimentele ar fi numai de la hormoni... Ne emotionam de ce vedem ca stim si noi prin ce trecem. Cine nu a trecut nu stie! Si nu trebuie sa-ti fie rusine ca plingi, e ceva firesc pentru o mamica! Cred ca abia astepti sa vina iubitul! Ce revedere! Cred ca abia astepti!

Ma duc sa-mi fac o salata de vinete ca dis de dimineata am fost si am cumparat vinete si le-am si copt, asa ca nu mai am mult de treaba. Asta mic ma cam trage de cordon sa-i mai dau de mincare! Ne revedem mai tirziu!

Anca si Matei 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Irina, e bine ca ti-a placut cum arata spitalul, aia ar mai lipsi sa iti mai fie groaza si de ala. mie mi-e sila de spitale, in general, dar mi se trage de la timpul petrecut in ele- ca pacient si ca studenta, la stagii. macar asta nu-i chiar horror unde ma duc, dar tot mai bine ar fi acasa- de s-ar putea.
mai e un pic si vine Radu-ma bucur pt tine, e important sa il ai linga tine macar acum. te admir pt cit esti de puternica si de optimista.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Asa,deci am terminat cu capitolul trecut!
Dede-felicitari pt ca Medeea a gasit in sfasit drumul!Sa creasca mare si sanatoasa alaturi de fratiorul ei!Si refacere rapida!
Adriana-grasun foc Aidan-o bombonica!
La multi ani bebici-Mihnea-Gabriel,Eva,Aidan,Andrei si celorlati copilasi ai mamicilor mai putin active pe forum!
-scumpic Bondarelul!
AniS-f frumo camera si mamica de asemenea!Iar burtica maaare de tot si draguta!
In legatura cu imbaiatul-si noi ma facut baita a2a zi de la nastere si tot am mai facut pana a cazut buricul!

Mergi la inceput

Emaaimee, nu mai tin minte de vit B- ar trebui sa mearga si cu alea, ca de ex cu b12 face hemoglobina, stiu ca cel mai bine se absoarbe in combinatie cu vit c-care faciliteaza absorbia- e o chestie cu mecanismul de transport prin peretele abdominal. cu constipatia, am inteles ca depinde de la om la om la om si de la produs la produs. tu mai iei fier si acuma? 50 sau 100? calciu banuiesc ca iei...altceva?

M 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hai ca ma scoate din sarite rahatul asta de zapp. Scrisesem o gramada si s-a deconectat cand am dat send.

Deci, ieri am fost si eu la doctor pentru ca ma durut burtica si spatele ingrozitor acum doua nopti. Doc mi-a spus ca sarcina e super ok si m-a anuntat cu incantare ca mai stau pana la sf lui august. M-a apucat disperarea si i-am spus ca nu cred, sa se pregateasca pt jum. lui august pt ca eu atunci nasc. A zis ca-s nebuna.

Apoi dragelor, am fost la epilat, langa casa, la o cosmeticiana noua, pt ca pana acum mergeam in baneasa langa serviciu si mi-am dat seama ca nu are rost sa mai bat drumul pana acolo. M-a asezat pe un pat super ingust si a inceput sa ma invarta pe toate partile, ca m-am epilat de tot, ca o femeie care se respecta. Scartaia patul din toate incheieturile, hartia de pe pat era pe mine si pe jos iar eu ii povesteam cu disperare femeii ca am fost si eu mai slaba inainte sa fiu gravida. JENANT!!!
Oricum, ma ajuta la psihic sa fac planuri de slabit, asa ca intreb pe toata lumea de cure si tratamente, desi imi dau seama ca nu ma apuc prea curand.

Iesiti azi afara? Mai conduceti? Eu era sa fac accident acum cateva zile(un bou venea pe contrasens direct spre mine uitandu-se in balarii) si m-am speriat. Jumatate de ora nu m-am putut opri din plans.

Pupici multi

Mergi la inceput