CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina82 spune:

Noi avem o dulceata de baietel de 13 luni....eu imi mai doresc unul..sotul vrea inca doi.Nu vreau sa creasca singur deci vreau sa aibe macar un frate sau sora si nu vreau mai multi de doi pt.motive egoiste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by manda
dar parca nu am curaj...am 33 de anisi cred ca-s cam batranica pentru,cred ca trebuia sa ma gandesc mai devreme.asta e

si eu am aceleasi temeri.
dar inca ma mai gandesc; inca nu m-am consolat.
astept sa vad cum ma simt cand face Vlad 2-3 ani!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Citesc si eu cu interes subiectul asta,vad ca majoritatea sunt mai tinerele .
Si eu fac 33 in toamna si imi doresc mult,mult de tot inca un copil.Am o fetita scumpa de 3,4 ani.

Sotul meu zice ca se va intiimpla in curind:abia ne-am intors din Ro unde am vazut zilnic stoluri de berze si cica asta-i semn de .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Alina
Sotul meu zice ca se va intiimpla in curind:abia ne-am intors din Ro unde am vazut zilnic stoluri de berze si cica asta-i semn de .

sa fie cum vreti voi!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Noi il avem pe Stefan, dar tare mult ne mai dorim o fetitza, sau chiar si baietel, dar...cred ca vom mai astepta macar 2 ani.Cel mai greu ne este d.p.d.v. financiar asa ca mai asteptam sa ne creasca veniturile.Eu una abia astept sa fiu din nou

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:

quote:
dar parca nu am curaj...am 33 de anisi cred ca-s cam batranica pentru,cred ca trebuia sa ma gandesc mai devreme.asta e

La 33 de ani batrane?????????????????
Mai fetelor altele la varsta asta de gandesc ca ar trebui sa faca primul copil.
Hai nu mai stati pe ganduri si la munca pentru bebe.Daca va mai ganditi mult chiar poate fi prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by asi

quote:

quote:

La 33 de ani batrane?????????????????
Mai fetelor altele la varsta asta de gandesc ca ar trebui sa faca primul copil.
Hai nu mai stati pe ganduri si la munca pentru bebe.Daca va mai ganditi mult chiar poate fi prea tarziu.

La 33 de ani batrane? Fetele, coborati cu picioarele pe pamant...
Nu esti batarana la 33 de ani... eu am 37 si nu ma simt batrana parca ieri implineam 30 de ani si alaltaieri 25...
La 35 de ani l-am nascut pe Alex. Greu si cu nelipsitele pareri despre varsta.
Imi mai doresc un copil, nu stiu cum va aparea si nici cand... daca voi mai avea sau nu un copil insa nu ma voi considera batrana nici daca voi fi implinit 40 de ani - indiferent daca il voi naste eu sau il voi infia.
Mi-am dorit 2 copii si il am pe Alex care peste 7 zile implinetse 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Am o fetita de 11 luni si una de 15 ani din prima casnicie a sotului.
Intotdeauna am vrut o singura fata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilena_ral spune:

Eu am pe teren una bucata fetita in varsta de 1 anisor si in proiect inca unul. Mai peste 2 ani. Cand voi avea eu 33 ani, sotul 29. Sper sa mai fie poligonul de tragere deschis la varsta aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Si eu vin alaturi de grupul cu RH negativ, si pe deasupra si cu AB IV. Evident ca in prima faza ne-a cam speriat asta, dupa aia m-am mai linistit. Mi-am dorit fetita, am o fetita de 5.8 ani si mi-a umplut viata! Mi-as fi dorit sa nu o las singura ( fiindca mie mi-a prins bine ca nu am fost singura la parinti)dar...au aparut tot felul de probleme. Si nu materiale, ca am fi putut sa crestem nu doi ci patru copii! Dar au aparut treptat neintelegeri intre noi si astea au stat partial la baza unor probleme de sanatate, din pacate iremediabile se pare. Atata vreme cat ma gandesc nu doar o data la posibilitatea divortului, se pare ca a fost sa fie doar un copil. Bine ca e fetita asa cum mi-am dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Am 31 ani,sotul 33,avem un baitel de 2ani si o luna,am vrut niciunul,dar la anul mai facem unul...

Ahem,am fost destul de coerenta?

mihaela

Mergi la inceput