CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?
Raspunsuri - Pagina 8
tonic spune:
Revin cu un raspuns nou pt. ca se pare ca precedentul nu mai este de actualitate. In ciuda tuturor masurilor si a problemelor pe care le-am avut se pare ca totusi vom avea si al doilea copil. Sper sa fie totul bine si va tin la curent.
Pt. Carmen 2003-fiind cam in aceeasi situatie as vrea sa-ti trimit un mesaj pe PM ca sa-mi mai dai niste sfaturi si informatii cum te-ai descurcat cu sarcina, daca ai facut analize speciale...etc.Asta macar pina in septembrie cind vine medicul meu din concediu si il voi stresa cu lista de intrebari. Daca esti de acord, da-mi un raspuns aici sau pe PM.Multumesc.
catalina
clauditzadennis spune:
Initial mi-am dorit doi copii...avem un baietel de 3 ani si, din multe motive, nu ma mai gandesc la al doilea copil! Se pare ca vom ramane formula de 3! Le felicit pe cele care au puterea sa faca doi sau mai multi copii! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
herra spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003quote:
Originally posted by asiquote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by manda
dar parca nu am curaj...am 33 de anisi cred ca-s cam batranica
pentru
,cred ca trebuia sa ma gandesc mai devreme
.asta e
si eu am aceleasi temeri.
dar inca ma mai gandesc; inca nu m-am consolat.
astept sa vad cum ma simt cand face Vlad 2-3 ani!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
La 33 de ani batrane?????????????????
Mai fetelor altele la varsta asta de gandesc ca ar trebui sa faca primul copil.
Hai nu mai stati pe ganduri si la muncapentru bebe
.Daca va mai ganditi mult chiar poate fi prea tarziu.
La 33 de ani batrane? Fetele, coborati cu picioarele pe pamant...
Nu esti batarana la 33 de ani... eu am 37 si nu ma simt batrana parca ieri implineam 30 de ani si alaltaieri 25...
La 35 de ani l-am nascut pe Alex. Greu si cu nelipsitele pareri despre varsta.
Imi mai doresc un copil, nu stiu cum va aparea si nici cand... daca voi mai avea sau nu un copil insa nu ma voi considera batrana nici daca voi fi implinit 40 de ani - indiferent daca il voi naste eu sau il voi infia.
Mi-am dorit 2 copii si il am pe Alex care peste 7 zile implinetse 2 ani...
nu ma simt batrana (implinesc 32); si nici nu arat!
ma gandesc doar putin ingrijorata la faptul ca am nascut prematur (deci cum voi duce o eventuala noua sarcina) si la ce am mai citit despre riscurile unui copil facut dupa 35 de ani - ar putea avea unele probleme de sanatate...
si, in ultimul rand, ma gandesc si la mine, cu putin egoism...
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Mik spune:
Fetelor, raspund si eu cu intirziere.
Eu am 3 copii si lucrez pe deasupra. Cum spunea cineva inainte, in Romania n-as fi putut face asta (3 copii). La inceput (in tinerete) voiam 6 copii.
Sarcinile mele au fost de la foarte usoara, la foarte grea, asa ca nu indraznesc sa ma mai gindesc la bebe nr 4.
Si mai cred ca nu prea tirziu pina la 50 de ani !
Mik.
miraklucker spune:
peste cateva luni implinesc 32 ani si am un baietel care a implinit ieri 3 anisori si o fetita dulce de 9 luni...iar al treile e pe drum, inca o fetita asa sper eu. Si eu si sotul ne-am dorit doi copii, eu am vrut o fetita si am avut-o dar uite ca a fost sa mai vina unul. Sa fie sanatos si sa vina in pace, pentru ca am deja doua cezariene la activ plus o nastere prematura. Va fi inca o cezariana ceea ce ma nelinistete si doar la 15 luni de la ultima.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Alina spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by Alina
Sotul meu zice ca se va intiimpla in curind:abia ne-am intors din Ro unde am vazut zilnic stoluri de berze si cica asta-i semn de.
sa fie cum vreti voi!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Cristina,saru'mina!

Alina
herra spune:
felicitari mamicilor eroine; poate ma "molipsesc" si eu de curajul si daruirea voastra!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
narcisa spune:
Eu am 31 de ani si sotul 35 si avem un baietel de 3 ani si o fetita de 1 an si jumatate; ne-am dorit de la bun inceput 3 copii amandoi, pina acum s-a indeplinit totul asa cum mi-am dorit(pe la 27 de ani cind ne-am hotarit amandoi pt. un bb am vrut pina implinesc 30 sa reusim sa avem 2 copii, cind inca aveam 30 de ani am nascut-o pe Vivien). Daca ne mai ajuta Dumnezeu ca spre sfirsitul anului viitor sa se nasca bb 3, visele noastre vor deveni in aceasta privinta in totalitate realitate. Patrick deja merge la gradi. la anul va merge si Vivien, pina ar aparea bb 3. Oricum daca nu-l fac la anul la 32 de ani, dupa nu mai vreau, e un fix de-al meu(ma voi multumi cu 2 copii), desi aici nu e neobisnuit pina aproape de 40 sa mai vina un bb. Dar eu imi doresc sa-i ridic pe toti un pic, sa ma pot ocupa si pt. mine pe plan profesional. Cam asta e la noi.
toate cele bune
narcisa x 
Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=narcisa
biscu spune:
Azi am gasit lista asta de discutii. Aici cred ca pot intra si eu.
Eu hop tzop la mamici din nou aspirante, dar sotul meu nu vrea al doilea bb. Sunt foarte trista din cauza asta si incerc sa gasesc solutzia cum sa-l conving, pentru ca nu ma las. Suntem si departe de ai nostri si nu l-as lasa pe baietzeul nostru (3 ani si o luna) singurel pe aici. Nu m-am gandit niciodata la mai mult de 2 copii, desi daca stau acum sa ma gandesc cred ca mi-ar place. Macar al doilea de ar veni si m-as considera multzumita.
Numai bine la toate mamicile, toti taticii si bebeii.
Lory_k spune:
Eu am un baietel de 1 an si zece luni si vreau sa va spun ca-mi este suficient de greu .Atat eu cat si sotul meu ne-am dorit sa avem doi copii dar ne-a cam trecut.Avem un copil tare neastamparat si nu stiu(cel putin eu una)daca mai avem curajul s-o luam de la capat.Daca ar fi sa raman insarcinata accidental,sa fie bine venit,dar asa din buna stiinta nu cred ca mai pot.Aici nu suntem decat noi trei si ne este foarte greu.Cam asta este parerea mea,deocamdata.Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN

,cred ca trebuia sa ma gandesc mai devreme
pentru bebe