CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adilici spune:

eu am 28 de ani si o mandrete de fetita de 5 luni. A venit programata, adica exact in luna cand ne-am hotarat sa facem copil am si ramas insarcinata.
Mai vreau un copil, dar peste vreo 2 ani, ca am nascut prin cezariana si la cat de mare a fost fetita (4.400kg) astept sa ma mai refac si eu.

Si eu am RH negativ, dar pentru ca si fetita m-a mostenit, nu vor fi probleme la urmatoarea sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Si eu am unul,mai facut unul,ca-s gravida in 6 sapatamini,si mi-ar mai placea unul,dar am facut cezariana,si pt aldoilea va fi la fel(cred).Stiu ca e riscanta a treia cezariana.E cineva care a facut asa ceva?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

noi deocamdata il avem doar pe ANDREI!
dar eu imi doresc sa am mai multi....(daca ar fi dupa mine as face echipa de fotbal:)))))))
cu siguranta vom mai face unul cam prin 2007....(nu avem casa noastra inca...si e super greu sa plimbi 2 copii prin apartamente cu chirie)

oricum mi-as dori ca toti sa fie baieti!!!!

ali, bodi si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Am o fetita superba si sigur voi mai face inca un copil. Daca am avea alte conditii (mai ales materiale), as face 3 sau 4.

Sabina trebuie sa traiasca
Ajuta aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099

Anuc si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Dupa primul (acum are 4 ani) am zis gata este oricum prea mult pt noi si ....... am mai facut un baietel (10 luni) ei bine de unde am plecat si unde am ajuns !!!!!! ... nu numai ca nu-mi pare rau dar este asa frumos sa ai doi copii (pt cine poate ... chiar mai multi)
Sunt cei mai frumosi, destepti, etc baieti din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

34 DE ANI,
AM UN BAIAT DE 7ANI CARE A TERMINAT CLASA I
SI MAI AM UN BAIAT DE 5ANI SI 10 LUNI
"FETITA" FAMILIEI ARE 4 LUNI PAR SARMOS SI COADA SCURTA SI ESTE O FOX TERRIERITA ROZATOARE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Noi avem o fetita de 3ani si 9 luni,o scumpete.Si eu si sotul mai vrem un bebe,eu mai vreau o fetita ,el un baiat si cum nu ne putem hotari mai asteptam...
Acum nici financiar nu stam chiar pe roze,iar timp mai avem,eu am 25 de ani iar sotul va implini 30.Daca bunul Dumnezeu ne va mai darui inca un bebe vom fi foarte fericiti.
Nicky.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am un baietel minunat de 1an si 5 luni si neaparat mai vrem o fetita.
Cel mai fumos ar fi sa avem 3 copii dar nu se stie ....mai ales ca eu nu am ramas gravida niciodata si am 30 iar sotul 38.

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manda spune:

si eu as mai vrea unul (am o fetita de 6 ani si 3luni)
dar parca nu am curaj...am 33 de anisi cred ca-s cam batranica pentru,cred ca trebuia sa ma gandesc mai devreme.asta e
paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by manda
dar parca nu am curaj...am 33 de anisi cred ca-s cam batranica pentru,cred ca trebuia sa ma gandesc mai devreme.asta e

si eu am aceleasi temeri.
dar inca ma mai gandesc; inca nu m-am consolat.
astept sa vad cum ma simt cand face Vlad 2-3 ani!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput