CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Marius nu-l vrei pe-al meu? Dupa o saptamina mi-l trimit inapoi urgent! Are 19 ani e crescut gata, e doar bun sa toace banii si nervii celor din jur:-)cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Adrienne,you put a large smile on my face...!

Deocamdata am 2 "mititei",fetita de 7 ani,baietelul de 4 si sunt gravida in 10 sapt.

Sa nu ma luati de nebuna,dar eu mai vreau un bebe(adica al-4-lea!)

Daca as fi locuit in Romania nu cred ca mi-as fi putut permite al-doilea copil desi as fi dorit probabil tot 3-4!

Aici e alta situatie:statul ajuta foarte mult la cresterea si educarea tuturor copiilor si nu am nevoie sa ma tem in cazul extrem in care eu+sotul am ramine amindoi someri sau ne-am imbolnavi f.grav,ne-ar arde casa(e de lemn) sau unul dintre copii s-ar imbolnavi,ar avea probleme la scoala,etc.Sa nu ma intelegeti gresit cind scriu despre imbolnaviri:ma refer strict din punct de vedere financiar intrucit aici costurile medicale nu sunt o problema nici pentru someri!

NU SUNT INCONSTIENTA:am invatat sa gindesc DIFERIT fatza de cum m-au obisnuit imprejurarile din Romania!

Sper ca odata si odata sa se ajunga si in Romania la aceeasi lipsa de temeri!
numai bine tuturor
Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

mariana 1976: felicitari!!!

Deci eu am doi copii, baiat de 8 ani, fata de 3 ani as mai vrea inca unul daca nu as avea 38 de ani, daca fata ar fi mai linistita, daca as sta mai bine financiar... E prea mult "daca"... Deocamdata sunt ff epuizata, deci nici nu se pune problema celui de-al treilea copil.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi o avem doar pe Giulia, avem 27 eu si 31 de ani sotul, timp ar mai fi ... mi-ar mai placea o fetita ... probabil insa ca vom ramane doar in formatia de 3 ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Eu am doar o fetita. As fi vrut 2 copii, dar am Rh negativ si inainte de nastere au aparut anticorpii, deci o a doua sarcina ar fi cu risc pentru copil, risc pe care mi-e frica sa mi-l asum. Deci probabil ca voi ramane la 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu am o fetita minunata de 3,5 luni, si de-abia astept sa ma apuc de al doilea. Va fi, sper, peste 2 ani.

Ramba, nu-i problema daca au aparut anticorpii, se monitorizeaza sarcina si se poate face tratament. Riscul e crescut la a 3-a sarcina, si pt mama si pt copil. Intereseaza-te mai bine si o sa vezi ca poti face si al doilea copil, daca ti-l doresti. Si eu am RH neg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am o fetita, are cinci ani si parca ar fi nevoie si de un fratior sau o surioara, dar inainte de Antonia am mai pierdut doua sarcini, am RH negativ ,nu mi-au aparut anticorpi niciodata pina acum, dar ma tem pentru ca si asa a fost o minune ca am putut sa ajung cu micuta aproape de termen.Am avut o sarcina foarte dificila, cu contractii permanente, repaus total, spitalizari cu lunile si nu stiu daca as putea sa o mai iau de la capat.Atunci eram numai eu, dar acum trebuie sa ma gindesc la puiul de acasa. Riscul medical fiind destul de mare, plus ca am aproape 35 de ani si asta adauga alt risc, nu prea am curaj. Cred ca pentru mine cea mai buna solutie pentru un alt copil va fi adoptia, varianta pe care o studiem deocamdata .

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Posed 2 bucati de baieti nazdravani de 7 si 1 an juma', si cred ca le voi face si o surioara peste citiva ani.Pin' la 40 tot sa fac copii,nu?

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am vrut doi baieti, am doi baieti! Asa a fost sa fie si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca sunt sanatosi si fericiti. Si ne rugam cu totii sa fim sanatosi si in putere sa-i crestem si sa le facem copilaria fericita. Acum sunt in vacanta in Romania, la parintii mei, si mi-e dor de ei in fiecare secunda. E prima oara cand suntem despartiti cateva saptamani. Ieri am vorbit cu ei la telefon si Victoras (4ani) mi-a zis: "Mami, fii linistita, ca eu nu plang de tine!" Manca-i-ar mama de sufletei.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Noi avem doi baietei nazdravani, Bogdan are 4 ani si 7 luni, iar Vlad 1 an si 8 luni. Ne dorim trei copii, ramane sa ma hotaresc eu pt. ca sotul meu ma tot bate la cap sa mai facem unul. In doi ani trebuie sa ma decid daca mai facem unul. Oricum este frumos sa ai copii si mi se pare ideal cu trei copii. Mentionez ca nu avem copii linistiti, sunt destul de agitati, dar poate inca unul iar mai calma.
Va doresc numai bine si bebei sanatosi!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput