CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?

CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT? | Autor: herra

Link direct la acest mesaj

eu mi-as dori doi...dar nu stiu daca voi avea curajul sa o iau de la capat...

ma gandesc si la varsta...
va trebui probabil sa fac niste analize mai speciale.

la cum ma voi simti dupa o alaptare prelungita (sper!); daca ma voi mai putea abtine de la unele lucruri (mancare, bauturi, cafea...).

si nu in ultimul rand, daca-mi voi mai putea permite sa intrerup serviciul - angajatorii mei n-au fost f. incantati nici prima oara...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu am 26 ani, sotul 29 si un baietel de 1 an si 1 luna. Imi doresc fff mult inca un bebe si asta cat mai curand posibil astfel incat sa stau in continuare acasa 2 ani. Ne este si fizic si financiar greu dar mai bine ma mai "chinui" acum cu amandoi ca la un moment dat sa pot sa incep si eu serviciul fara sa mai fac intreruperi, plus ca ne dorim sa fie cat de cat de varste apropiate, sa creasca impreuna.Eu sunt singura la parinti si in momente de cumpana tare bine mi-ar fi fost sa fi avut un frate/ o sora... vorba aceea "sangele apa nu se face".....
Pe cele care-si mai doresc un bebe le asteptam la "Mamici din nou aspirante"

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lau10 spune:

Eu am unul, as fi vrut 2 insa, atat de mult imi doresc inca unul, dar din cauze financiare deocamdata nu se poate. As putea binenteles sa imi permit sa il hranesc sau sa il imbrac, nu la asta ma refer, insa nu mi-as permite sa il dau la scoli bune, aici numai gradinita ma costa 800 de lire pe luna!!

In fine, poate peste vreo 3-4 ani, cand se mai termina datoriile sa ne permitem si noi inca unul, de varsta nu imi fac probleme ca nu am decat 25 de ani si sotul 30, iar curajul de a o lua de la capat il am pentru ca am avut o sarcina super usoara si fetita mea e un ingeras de cuminte la 2 ani ai ei.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu nu am nici unul dar imi doresc foarte mult 2 si sper ca intr-o zi sa-mi pot realiza visul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Am 32 de ani, o fetita pisicoasa minunata de 3 ani si ma pregatesc de al doilea bebe. Daca ar fi dupa mine, mi-as dori sa am 3 copii. Sotul meu vrea doar 2, dar cine stie ce se mai intampla, eu sper totusi sa se razgandeasca si sa avem 3.

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Eu vreau 2 sau 3. Acum deja al doilea e in burtica, iar primul are 1 an si 9 luni. As vrea tare mult sa am gemeni acum, dar nu cred ca am sanse. Daca n-am, mai astept vreo cativa ani pt al treilea.

Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Am doi si era planificat doar unul....
Cred ca batranetea e de vina,dar parca as mai vrea unul...hihihihi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumibunea spune:

Am 2 fete minunate,dar asi vrea si un baietel.Nu stiu daca aceasta minune se va intampla.Am deja 37 de ani ,iar diferenta intre fete deja e cam mare apraope 12 ani!(cea mare are 16 iar cea mica implineste in septembrie 5 ani}Nu ma gandesc la varsta si nici la sefii mei care sunt minunati ci pur si simplu la starea materiala.Oricum ma consolez cu gandul ca cea mica face cat 10 baieti asa ca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am vrut una - am doua si desi nu se mai poate cred ca mi-ar place si "un el" adica un bebel. Ehhh doar o cochetarie... pacat ca la noi cu adoptia e asa o aiureala ca.... ma gandeam asa pentru mine. Nu ma bagati in seama om batran

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am un baiat,o minune de 2 ani jumate si deocamdata ma simt implinita,fericita numai cu el si nu ma grabesc cu al doilea.Pentru inca un copil as mai avea la dispozitie 10-15 ani sa ma hotarasc.
Sigur ca ma apuca cateodata un dor de sarcina,de bebe mic,daca raman insarcinata..sa fie intr.un ceas bun,cu bucurie,dar deocamdata nu ma vad cu doi pui mici.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Eu am una bucata fetita,mi-as mai dori unul si inca repejor si daca va veni si al 3-lea,e bine venit.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput