CATI COPII AVETI? CATI ATI FI VRUT?
Raspunsuri - Pagina 3
mira_m spune:
Noi avem o fetita superba de un an si trei luni si, bineinteles, ne mai dorim un copil. Trebuie sa mai asteptam putin deoarece am nascut prin cezariana. Dar ne gandim deja si de-abia astept sa fiu din nou insarcinata!
Mira si fetita dulcika
Tanaion spune:
Noi deocamdata suntem in formatie de 3: Toma, mami, tati. Toma are 3 ani si 9 luni si ma intraba mereu cand o sa aiba si el un fratior, un bebelus mic mic.
Eu am o sora cu care ma inteleg perfect, suntem foarte apropiate, desi fizic la cateva sute de km. Pe de alta parte, am nenumarate exemple de frati care nu se inteleg si carora cand le povestesc ca mi-as mai dori un fratior sau o surioara pentru Toma imi spun ca el oricum isi va face prieteni (pe care si-i va alege el) si ca nu va mai simti atat de acut nevoia de un frate sau o sora.
Eu insa raman cu dorinta mea de a mai avea un copil si sper din tot sufletul sa reusesc sa-i cresc astfel incat sa fie cat mai apropiati.
Si fetele cu RH negativ, nu ati primit imediat dupa nastere vaccinul pentru administrare de imunoglobulina? In cazul acesta nu ar mai trebui sa fie problme legate de RH.
Va doresc la toate care mai vor un bebelus, mult succes si copilasi sanatosi si voiosi.
Tana
tcelen spune:
eu am 28 de ani si sotul meu 30,avem un baietel de 6 ani si acum asteptam al doilea copil,speram sa fie o fetita!ne-am dorit mai de mult inca unul dar nu am avut posibilitati finanaciare,adica cand l-am facut pe primul nu aveam nimic si a trebuit sa muncim mult ca sa le facem pe toate,iar cand am fost pregatiti am pierdut sarcina,acum incercam din nou am deja 11 saptamani si sper sa mearga bine si bebelul sa fie sanatos!
pupici cris
11+
T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
acs spune:
Noi avem doua fetite minunate. Cea mare, Maria, are 3 ani, iar mezina, Ioana, are 1 an si 5 luni. Sunt cea mai mare bucurie a noastra.
Nu excludem posibilitatea de a avea inca un bebelus (chiar o luam serios in calcul :)).
Ne plac foarte mult copiii si am fi dorit mai multi. Cred insa ca o sa ne oprim la maxim trei (mai mult datorita unor probleme medicale).
Multa sanatate copilasilor,
Manuela
herra spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Sper ca odata si odata sa se ajunga si in Romania la aceeasi lipsa de temeri!
numai bine tuturor
Mariana
vreau si eu in Suedia!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
light spune:
Eu am un baiat de 3 ani. As mai vrea unul, poate chiar 2 copii in afara de Liviu. Si cine stie, inca mai e timp...Am 31 de ani si sotul 33.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
paula2003 spune:
Avem o printesa de 1.7 luni si 2 saptamani si este pe drum inca un bb(nu stim ce este momentan). Sotul ar mai vrea 1-2 pe langa dar nu avem posibilitati si spatiu. Ne-am fi dorit 2 gemeni sa fie sarcina asta , dar ... e 1 bb.
Sanatosi sa fim ca e foarte bine asa.

Paula
17+Alexandra 
light spune:
Palula imi place de voi!Aveti vointa si putere. 2 Gemeni sunt f greu de crescut mai ales daca nu ai ajutor. Si cu toate astea si eu ma gandesc uneori ca poate ma aleg cu 2 odata la sarcina urmatoare. Dar daca ar fi sa fie as cam intra in panica.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca
adameasca spune:
Avem un haiduc de 1 an si 10 luni si sper ca in curand sa apara si bebe 2, pe care mi-l doresc din toata inima. O fata cu uchii verzi pe care s-o cheme Ilinca. Sper sa vina cat mai repede, noi "lucram" la ea, dar se pare ca e capoasa. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
energy spune:
am unul, unul mi-am dorit din copilarie si nu m-am razgandit.
nu stiu daca este de admirat sau de acuzat (sincer, nici nu ma intereseaza), dar imi este fooooarte bine asa (probabil pentru ca si noi paritzii nu am avut fratzi/surori deloc si nici nu ne-au lipsit vreodata)