Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by mina

Se pare ca numa io-s mama denaturata si las copilu pe gresie fara restrictii si fara sa imi fac griji. Tre revizuire la atitudine, hm hm.

daca-ti tine loc de incalzire/racire centralizata..si al meu si al lui Kittie umbla pe gresii..fara restrictii si cu bonus cate 2 motani fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by NinaB

quote:
Originally posted by mina

Se pare ca numa io-s mama denaturata si las copilu pe gresie fara restrictii si fara sa imi fac griji. Tre revizuire la atitudine, hm hm.

daca-ti tine loc de incalzire/racire centralizata..si al meu si al lui Kittie umbla pe gresii..fara restrictii si cu bonus cate 2 motani fiecare

ieeeeeeeee, suntem mai multe, trilurilu

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Buna seara! Astazi Lia a facut 10 luni si va multumim pentru urari. Am fost la dr. la consultul periodic si a spus ca este ok cu toate ca in ultimele 2 luni nu a prea crescut (8 luni 9050g/69cm, 9 luni 9000g/69 cm, 10 luni 9100g/70.5 cm). Este ok pentru varta ei dar nu a crescut in ritmul in care a crescut pana la 6 luni...ma rog sper sa fie bine, ne-a zis ca daca o ducem la mare o sa fie sigur o schimbare si o sa se dezvolte f bine.. ma gandesc acum la ce spunea aissa ca a spus dr. ei (mai bine la munte)..cine sa-i mai inteleaga pe dr astia. Oricum noi mergem, la mare, plecam luni seara in Spania (nu mai stiu cui promisesem ca-i spun cu ce agentie plec..-CMB Travel).
Lorena, sotul meu a descoperit ca are betatalasemie minor (am citit pe net despre ce este vorba pt ..initial ne-am cam speriat). Noi nu i-am facut analizele Liei dar trebuie sa le facem pe la 1 an sa vedem daca are si ea si ma rog sa o verificam in general (calciul,....) Voiam sa te intreb la tine cum se manifesta boala? Florin ia lunar fier de teama..cred ca o sa ajunga dependent de fier ...
Inca ceva: noi ne-am mutat intr-o locinta intermediara si aici nu avem a/c asa ca lia a dormit cu geamul deschis si cu aparat de tantari cu pastile..e bine, e rau?

http://community.webshots.com/user/mihaela7373

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salutam tot poporu’!

Mai fetelor cu IOR-ul dimineata pe racoare…v-am tot invidiat zilele astea…din ce in ce mai profound, pana cand mi s-a luminat!!! Da’ seara nu vreti plimbare?! Ca vreau sa mai vada si fi-miu fete (si fetze)si baieti noi ca de noi s-o fi plictisit!
V-astept cu semnu’ de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Eu ieri mi-am luat permisul, am intrat in categoria femeilor independente si sunt tare fericita si mandra de mine:))) Luni fac primul drum singura: la doctor.

Nasii noastrii vor avea un bb in martie dupa eforturi destul de mari. Inca un motiv sa fie azi totul roz:)))

Va doresc si voua zile la fel de bune, asa cum am simtit ca au fost astea pentru mine:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

timea felicitari pentru carnet si felicitari nasilor

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mihaela nu te plange de greutatea copilului, sanatos sa fie! Damian al meu pe 1 face 10 luni si abia are 7500 gr si 75 de cm. Iti dai seama ce desirat si slab e? E sanatos asa ca mergem inainte!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

sta prost cu sideremia de ia fier pentru thalasemia minor? cum sta cu transferina? si-a facut profil?...ca e ciudat sa iei fier in thalasemie minora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by ellen

Ramona, din cate imi aduc eu aminte, e Orange cu intensitatea default. Parca 5 sau ceva de genul asta.
Hehe ce draguta piticuta ta. Nu a incercat si ea sa deseneze cu creta?

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Nu i-am dat voie sa puna mana pe bucata de creta de frica sa nu o duca la gura.Si abia am scapat de febra, nu mai imi trebuie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

timea felicitari pentru permis!

Fetelor (mamicilor) stiti cumva cum este la Ocna Sibiului? Tata vrea sa mergem, eu nu am fost niciodata si nu stiu cum e si nu m-as incumeta sa merg cu bb mic daca nu sunt sigura de ce e pe-acolo.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput