Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Vai fetelor...ce cald este! Stam lungiti unde e mai racoare si nu-i chip de iesit afara dupa ora 10 si inainte de ora 18.

Sa ma laud si eu azi Stefan a facut primii pasi sustinut de mine!In sfarsit ma lasat sa-l tin de manute sa umble!Dar nu prea mult pentru ca a vazut o jucarie si sa asezat in 4 labe sa ajunga mai repede la ea Si tot de cateva zile isi da singur drumul la manutze si sta singurel cateva secunde dupa care se sprijina din nou de perete, pat, calorifer...ce intalneste in cale

LiliaToma, am vazut pozicile cu Amelia, ce fetita dragalasa si gingasa!E o minune!!!Si are un zambet atat de dulce de iti vine sa il mananci!

Despre aparatori la prize la noi inca nu e cazul...casa are prizele cocotate cam la un metru si ceva pe perete, asa a fost conceputa, Stefan se intinde la ele dar nu le ajunge inca...in schimb pe cand mai creste vom pune si noi aparatori.Despre dulapuri...acolo are acces lacele care le poate deschide singurel, la bucatarie a tras de oale si au cazut vreo 3-4 pe gresie, a sarit smaltul de pe ele...si el a tras o spaima grozava pentru ca au facut zgomot si nu se astepta...acum doar deschide dulapul si il inchide la loc

Azi i-am dat o jumate de banana, azi dimineatza in tarc, afara in curte si in cateva minute nu mai era nici o bucatica!A papat tot!Nu l-am vazut cum ca nu eram chiar langa el, oricum, a molfait incet ca nu sa innecat.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ramona, si tu zici ca o lasi pe Loreema pe jos in parc?adica asa cu funduletzul pe trotuar?Hm...al meu inca nu a avut acest privilegiu, desi cand vede alti copii in jur ar vrea si el...dar cum nu vrea sa umble in picioare...de-a busilea pe trotuar nu pot sa il las Ca sa nu mai zic in nisip...inca nu am avut curajul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Azi am fost super harnici, la 7 jumate debarcam in IOR. Asta dupa ce la 6 jumate s-a cerut bibe iar la 7 s-a produs super kk in pampersi si prin afara lor. Cand mi-am vazut odoru stand in fund la mine in pat evident, si scormonind cu degetelele cateva bucatele de kk am zis ca mor (de ras sau de plans, nu mai stiu). Camera nu era la indemana asa ca nu solicitati poze.... desi fatza lu tati merita pozata...innebunise, copilu' lui umbla cu mainile in kk, vaaaaaiiiiiii .
Am fost asadar in parc pe racoare, unde io am servit tot termosu de cafea (Eliana, ti-am baut portia, maine primesti dublu) iar cupilu a durmit si dupa aia a facut ca toate jivinele.

Mcm, cre ca asta cu leganatu pe muzica e mai mult reflex decat desteptaciune... la fel si faptul ca se tine in leagan. Oricum, fain ca il poti pune singurel in leagan. Eu nu am curaj... copil atomic, vorba cui are si ea

Loreema, chiar ca esti pusa pe recuperari, mai ai putin si devii fruntasa grupului. Chiar, tu o lasi pe micutza pe jos prin parc? Si vizigotu' ar cam vrea, dar parca nu as vrea sa fie julit de-acuma, ca la cat e de repezit o avea el timp mai incolo.....

Mada, bine ai re-venit. S-a rezolvat cu restrictionarea?

Si eu (incerc sa) scot petele cu Vanish, uneori merge alteori nu. Oricum in clor inca nu am bagat hainele bebului. Dar nu ma stresez prea tare, caci la viteza cu care le raman mici hainele parca nu e asa o catastrofa o pata care nu iese... sper ca nu dati cu rosii

Se pare ca numa io-s mama denaturata si las copilu pe gresie fara restrictii si fara sa imi fac griji. Tre revizuire la atitudine, hm hm.

Aissa, sa-ti traiasca frumoasa, ne place sa auzim laude dintr-astea. Cat despre piticii tai ingramaditi... cine nu are? Hai ca se mai trateaza ei in timp... zic si eu....

Georgiana, nu ma voi obosi sa iti spun tie ca arati bine ca o sa imi raspunzi ca tot la ideea ta ramai.... asa ca fetelor, voi celelalte, Georgiana arata tare misto in pozele alea si ma mandresc sa zic la lume ca e pretena mea virtuala, iar de Dami nu mai zic ce baietel.... sa cresteti mari si frumosi

Va pupam in grup organizat.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mina

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Fetelor,eu mi-s permanent in pana de idei pentru mancarea cupilului.... acum ca papa mai de toate am inceput sa ma mai dezghet.

Am deschis un subiect pe tema asta la sectiunea de bucatarie, ideea ar fi sa scriem acolo ce le dam astfel incat sa ne inspiram reciproc. Ce ziceti, va bagati?

pupici

Mina si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ana_a

Ramona, si tu zici ca o lasi pe Loreema pe jos in parc?adica asa cu funduletzul pe trotuar?Hm...al meu inca nu a avut acest privilegiu, desi cand vede alti copii in jur ar vrea si el...dar cum nu vrea sa umble in picioare...de-a busilea pe trotuar nu pot sa il las Ca sa nu mai zic in nisip...inca nu am avut curajul....

Nisip???? Pai cre ca in 3 secunde ar fi vulcanii noroiosi in gura lui.... Poate mai incolo, pe la majorat.....

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare dragele mele…
Am cam lipsit zilele astea, iar acum am sa va spun si voua de ce…
In primul rand ca am fost fff stresata. Mie imi vine ciclul regulat, la 28 de zile. Luna asta trebuia sa-mi vina pe 19, si sa-mi treaca in 7 zile, sa fiu “libera” de ziua mea J
Asa… vine ziua de 19, trece ziua de 19, si cele de 20, 21, 22… Incep sa ma ingrijorez, ca stiam ca nu am facut nimic aiurea, nu tu ruptura de prezervativ, sau altele asemenea… dar… in mintea mea, deja mi se parea ca am sanii mai mari, ca am greturi, si mereu vedeam gravidute pe strada si-mi aminteam cum eram acum 1 an… si m-a apucat nostalgia…
Asa ca pe o parte daca as fi fost insarcinata as fi pastrat copilul… dar in acelasi timp nu voiam un copil “prin scursori de prezervativ”, de fapt ma temeam sa nu fie bolnav, cine stie ce gene ar fi avut… si altele, plus ca eu consider ca cel mai bine e sa fii constient cand iti iei angajamentul sa aduci un suflet nou pe lume.
Ok. Singura solutie era un test de sarcina… Cu inima in dinti mi-am luat testu` pe 25, ca am zis sa mai treaca cateva zile, poate-mi vine… si l-am facut. Sincer… ma asteptam sa iasa pozitiv, dar a iesit negativ. Zic ok, dar nu eram convinsa ca a fost bun testu` (ca sa mi-l fac am baut un kil de apa J)), si mi-am facut programare la dr-ita, pe 26
Ajung acolo, vb cu ea… si zice, hai sa-ti fac si eu un test… ok, face un test… negativ si asta. Imi zice ca e posibil sa se fi dereglat ciclul din cauza stresului… daca nu-mi vine intr-o saptamana sa revin la ea, ca-mi face un test de sange.
Am plecat acasa, pe 27, adica ieri a fost ziua mamei… a fost super fain, ne-am simtit minunat… si ca sa incununeze ziua…
mi-a venit spre seara! :D
Din toata aceasta intamplare… tot am ramas cu o chestie… MAI VREAU UN BEBE :D, dar unu` care sa stiu exact ce fac, cand fac J

Al 2-lea motiv… e ca pregatesc cadoul zanei mele de 1 an J Stiu ca mai e destul de mult pana atunci, dar am sa va zic ce fac…
Eu i-am facut ei poze in fiecare zi, pana acum… asa ca iau cea mai frumoasa poza din fiecare zi, o fac micuta, adica de 2’x3’, asta e cam 5 cm x 3 cm… si le lipesc pe o foaie A4, pe care am facut un desen diafan, cam cate 4 poze pe foaie, si apoi scriu o descriptie la poza, si mai scriu eu ceva din suflet…
Oricum, pana acum iese fff bine, daca zic mai multe, imi piere chefu` de a mai face ceva, lool… asa ca am sa vi-l arat cand o sa fie gata…

De maine nu mai sunt adolescenta :~| dar incepe o viata noua SUPER faina, sper eu J
Sa vedem ce ne ofera viitorul. Doru cred ca o sa ma ceara de sotie, religios, nu numai legal, abia astept… mai ales ca pe 1 August facem 3 ani de cand ne-am cunoscut si de cand suntem impreuna. Doamne ce repede trece timpul asta…

Gata cam asta e… am sa intru mai tarziu… si va doresc muuuulta sanatate!

Aissa is bucuroasa pentru tine ca fata e bine!
Lorena multumesc frumos!
Mada bine ai revenit

Eu dansez cu fata mea in fiecare zi, daca nu o fac eu, sigur mama, si Natalia are si veleitati de dansatoare, ballerina buna, la 3 ani o dam oricum la dans… sa ne ajute Dumnezeu.

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehe, nici eu nu am lasat bebelina sa se joace in nisip (cu toate ca i-am luat galetusa cu lopatica, etc) si nici sa stea in fund pe ciment. Poate ar fi cazul sa incerc sa vedem cum reactioneaza.

Mina, eu o sa incerc sa intru si pe acolo, numai ca nu ma prea pricep asa mult la bucatareala. Poate sa intru sa mai iau niste lectii, eventual

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Andreea, super ideea cu cadoul pentru micuta. Chiar ma gandeam si eu ce sa-i fac cadou si nu avem nici o idee. Cred ca o sa ma inspir si eu de la tine...sper sa nu te superi.
Si poate cine stie o sa ii mai faceti cadou micutei un fratior sau o surioara
La Multi Ani! pentru mama ta si nu in ultimul rad pentru tine. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

M-am hotarat! Sambata dimineata ma urc cu Ioana in tren si plecam la mare cateva zile. Am reusit s-o convingem pe mama sa ramana cu Dami, nu ca nu ar vrea ca doar toata ziua e cu el dar cam ezita sa ramana doar ea , fara mine. Asa ca abia astept, sper sa tina vremea cu noi ca cica de marti s-ar mai strica

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput