Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Sa ma laud si eu azi Stefan a facut primii pasi sustinut de mine!In sfarsit ma lasat sa-l tin de manute sa umble!Dar nu prea mult pentru ca a vazut o jucarie si sa asezat in 4 labe sa ajunga mai repede la ea Si tot de cateva zile isi da singur drumul la manutze si sta singurel cateva secunde dupa care se sprijina din nou de perete, pat, calorifer...ce intalneste in cale
Azi i-am dat o jumate de banana, azi dimineatza in tarc, afara in curte si in cateva minute nu mai era nici o bucatica!A papat tot!Nu l-am vazut cum ca nu eram chiar langa el, oricum, a molfait incet ca nu sa innecat.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Felicitari pt mersul in picioare sustinut de mami.Sa vezi ce te cocoseaza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Ramona, si tu zici ca o lasi pe Loreema pe jos in parc?adica asa cu funduletzul pe trotuar?Hm...al meu inca nu a avut acest privilegiu, desi cand vede alti copii in jur ar vrea si el...dar cum nu vrea sa umble in picioare...de-a busilea pe trotuar nu pot sa il las Ca sa nu mai zic in nisip...inca nu am avut curajul....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Da , o las sa se aseze pe jos in parc si pe asfalt si pe iarba si in nisip.Dar stau numai langa ea sa nu duca mana la gura si dupa ce o ridic o sterg imediat pe maini si pe picioruse.
Ea nu merge de-a busilea ca daca mergea nu o lasam ca isi facea genunchii varza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
georgiana.david spune:
Ana felicitari pentru Stefan! Abia astept sa ma cocoseze si al meu Stefan din aceleasi motive dar la cat este de puturos cred ca mai am de asteptat
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
mihaela73 - si fata mea doarme la fel si eu nu cred ca e rau.Fiecare cu parerea lui.
Si dupa parerea mea fata ta sta f bine!
timea - felicitari pt permis!!!!
Si sarcina usoara nasei tale si un bb sanator si voios!
elyanne spune:
quote:
Originally posted by NinaBquote:
Originally posted by mina
Se pare ca numa io-s mama denaturata si las copilu pe gresie fara restrictii si fara sa imi fac griji. Tre revizuire la atitudine, hm hm.
daca-ti tine loc de incalzire/racire centralizata..si al meu si al lui Kittie umbla pe gresii..fara restrictii si cu bonus cate 2 motani fiecare
Mai adauga una... tot pe gresie... tot 2 pisici... nu zilinic... da aproape... adica de fiecare data cand ma duc pe la mama... Nu mai e mult si o sa aiba conditii asemanatoare si acasa... cu al doilea pisic nu stiu daca se rezolva... Da' zic ca sunt suficiente astea care exista acasa si la mama...
Mina maine portie dubla de cafea? Atunci nu mai fac prostia sa lipsesc de la plimbareala... Azi am fost puturoase... si am dormit mult...
Angela nu promit nimic cu plimbareala de seara prin IOR, ca mai nou eu ies dimineata cu copilu' si seara iese ta'su... As vrea sa ne mai vedem totusi... Poate stabilim o zi (seara) cand putem toate sa ne vedem...
elyanne spune:
quote:
Originally posted by NinaB
elianooooooooo................ cu ce zici ca speri sa te tratezi???
Am zis io ca sper ceva? Nu mai sper nimic...
loreema24 spune:
Neata fetelor!
Noi o taiem in parc cu toate ca sunt chiauna de somn pt ca am dormit doar 5 ore.Cred ca vom dormii amandoua in parc
ce invidioasa sumt pe voi elyanne,mina....... eu ma duc si stau sg
mama lui Licurici spune:
quote:
Originally posted by elyannequote:
Originally posted by NinaB
elianooooooooo................ cu ce zici ca speri sa te tratezi???
Am zis io ca sper ceva? Nu mai sper nimic...
Bey, subiecte d'astea la ore asa de adormite?!! Da' stiu ca va tine! Ca pe mine m-a lasat cu totu'!
ellen spune:
Timea, felicitari pentru permis si pentru nasa ta. Sa aiba o sarcina usoara.
A venit si la noi ieri pediatra. Bebelina e bine, are 79 cm (o sa fie foarte inalta daca continua asa) si 9,5kg. De mancat nu mai trebuie sa mai adaugam nimic nou in alimentatie.
Mihaela, distractie placuta in Spania. Mersic pentru agentie, eu eram interesata.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei