Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
ellen spune:
Mada, bine ai revenit. Felicitari Ilincai pentru primii pasi singurica si pentru dintisori.
Lorena, success la vaccin. O sa va tinem pumnii.
Mihaela, pupici micutei norocoase. Nasoala zi ai mai avut.
Aissa, felicitari pentru Alexuta.
Lilia, multa sanatete micutei si sa nu mai faca febra.
Vad ca vorbiti de aparatori pentru prize si dulapuri. Noi inca nu am fost nevoiti sa apelam la aparatori si sper din tot sufletul sa nu fim nevoiti nici de acum incolo. Este si ea curioasa sa traga de prize dar numai cat o vad ca se aproprie de priza ca o si iau de acolo. La dulapuri e ok. Are voie doar la dulapul cu hainutele ei, la bucatarie nu are voie oricum pentru ca nu are voie sa stea pe gresie.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
georgiana.david spune:
Mada bine ai revenit!
Mihaela, pune-o pe bebelina sa traga un loz
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
Mada – bine ai revenit!
Felicitari pt dintuci si pt mersul in picioare singurica!!!
A ales fata ce stie ca ii trebuie in viata! Bravo ei!
Elyanne – pai daca tot nu am intrat de cand s-a infiintat DC-ul trebuie sa recuperez!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
loreema24 spune:
Aissa – Felicitari pt cum ai reusit sa cresti micul ingeras!
Nu exista cuvinte de lauda care sa ajunga pana la tine!
Lilia – of of of , sanatate multa la pitica si sa treaca mai repede.poate e de la dintisori ,nu mai vrem enterocolita!!!
Eu folosesc numai Ariel si daca nu ies petele la prima spalare la a doua sigur ies.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
loreema24 spune:
Noi azi am fost in parc, in Oraselul copiilor dar mai spre tineretului,unde e umbra multa si vin multe mamici cu bebici.Vai , ce ne-am mai jucat cu copii!
Degeaba am avut si haine de schimb la mine , ca tot murdare am venit acasa. S-a asezat in fund unde se juca o fetita cu creta si s-a albastrit toate pe picioruse si pe manute.Fetita respectiva scria cu creta pe asfalt si fata mea se ducea si stergea cu mainile!
Ca sa nu mai zic ce a descoperit azi! A invatat ca poate rupe floricele si sa le puna in galetusa , ce distractie pe ea!Dupa ce punea cateva floricele rasturna galetusa si o lua de a capat si radea cu gura pana la urechi!
Aaaa si fetelor ,ieri am cumparat Danone natural numai ca mi-a dat aia de baut si eu nu am vazut.Asa ca acasa ce sa ii dau fetii cu lingurita?Zeama? L-am pus si eu in biberon si a baut fata mea 280 ml.Ca atat e sticla de mare. De acum e si mai simplu cu iaurtul cand suntem la plimbare.
herra spune:
quote:
Originally posted by danyce
Noi inca facem parte din randul stirbilor
si noi!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Am mai descoperit o chestie nou (cred ) pe forum... Acolo unde sunt insirate subiectele, langa coloana cu autorul subiectului este cea cu nr. de raspunsuri... daca dai click pe nr. respectiv se deschide o fereastra cu cine a scris la subiectul respectiv si cate raspunsuri are in total
interesant! pe-acolo nu dadusem click!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
loreema24 spune:
ellen - ce culoare si intensitate are glow-ul tau?
ellen spune:
Ramona, din cate imi aduc eu aminte, e Orange cu intensitatea default. Parca 5 sau ceva de genul asta.
Hehe ce draguta piticuta ta. Nu a incercat si ea sa deseneze cu creta?
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ana_a spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Si de aceea vroiam sa intreb, voi cum scoateti petele mai mari, mai greu de scos? eu folosesc Tide, dar multe dintre hainite au ramas totusi patate( portocala, morcov, etc)...Vreau sa iau Vanish, e bun ptr bebei?
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
eu de cand era Stefan mic le pun hainitele in vanish, nu avem nici o pata, dar la cele mai dificile, si in general hainele albe le tin in vanish + ariel peste noapte in lighean si apoi le bag in masina de spalat.Nu am avut probleme cu nici un fel de iritatie.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos