Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Mada spune:
buna fetele
intru si eu in sfarsit pe forum.
nu reuseam de vreo 1 luna jumate, imi tot spune ca am accesul restrictionat.
Ilinca este bine, avem 6 dinti 4 sus si 2 jos, sambata pe 23 iulie deci la 10 luni si o zi, a facut primii pasi singurica si i-am rupt si turta, a ales bani, carte si pix, chiar in ordinea asta
de sambata exerseaza mersul singura chiar daca nu pe distante lungi adica nu mai mult de 4 pasi de ai ei.
are 9500kg, sunt tare mandra de asta ca mi-a fost cam teama ca nu prea lua in greutate, dar in ultima luna, de la 9 la 10 luni a luat 700 de gr.
am fost in concediu la munte o saptamana unde am tras un frig de nu pot sa va spun, haine groase nu prea ii luasem, numa rochite si pantaloni scurti, asa ca a trebuit sa cumpar de acolo cate ceva.
merge de -a busile de ne sperie ce viteaza are.
am reusit sa vad niste poze, Lorena, pe Radu care este un scump si un frumos si pe Dami al Gerorgianei, mi-a placut ce frumos e bronzat si cum papa el mar singurel, e un dragut.
am vazut ca scrieti de autan, eu am luat ieri de la farmacie si aseara am dat-o cand am iesit cu ea afara si n-am mai avut probleme cu tantarii.
pe el scrie ca este pt orice fel de insecte, probabil si albine sau viespi, furnici...
o sa pun si eu cateva poze ci ea mai noi
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
buna fetele
intru si eu in sfarsit pe forum.
nu reuseam de vreo 1 luna jumate, imi tot spune ca am accesul restrictionat.
Ilinca este bine, avem 6 dinti 4 sus si 2 jos, sambata pe 23 iulie deci la 10 luni si o zi, a facut primii pasi singurica si i-am rupt si turta, a ales bani, carte si pix, chiar in ordinea asta
de sambata exerseaza mersul singura chiar daca nu pe distante lungi adica nu mai mult de 4 pasi de ai ei.
are 9500kg, sunt tare mandra de asta ca mi-a fost cam teama ca nu prea lua in greutate, dar in ultima luna, de la 9 la 10 luni a luat 700 de gr.
am fost in concediu la munte o saptamana unde am tras un frig de nu pot sa va spun, haine groase nu prea ii luasem, numa rochite si pantaloni scurti, asa ca a trebuit sa cumpar de acolo cate ceva.
merge de -a busile de ne sperie ce viteaza are.
am reusit sa vad niste poze, Lorena, pe Radu care este un scump si un frumos si pe Dami al Gerorgianei, mi-a placut ce frumos e bronzat si cum papa el mar singurel, e un dragut.
am vazut ca scrieti de autan, eu am luat ieri de la farmacie si aseara am dat-o cand am iesit cu ea afara si n-am mai avut probleme cu tantarii.
pe el scrie ca este pt orice fel de insecte, probabil si albine sau viespi, furnici...
o sa pun si eu cateva poze ci ea mai noi
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by NinaB
lorena spune-mi si mie te rog...dupa ce ai aflat ca are thalasemia minor...ce-i faci? ii dai ceva?
PS mie una mi se pare sadism curat sa intepi copilul daca n-are nici un semn de suferinta...
Nina, ai dreptate cu sadismul... dar a fost prescriere de la medic... ca daca era dupa mine... Nici n-am intrat in cabinet, s-a dus taica-su' si cand am auzit cu plange am innebunit... imi venea sa dau cu tanti aia pe geam...
Si ca sa-ti raspund la intrebare, abia azi mergem la pediatru cu tot cu analize si sa vedem ce zice. Azi facem si vaccinul BCG... ca noi n-am avut onoarea la nastere (sa nu ma intrebati de ce, ca si eu ma mir)... Sa ne tineti pumnii!!!
Ce-ti pot spune insa e ca pentru mine, dupa ce am aflat ca am thalasemie, (pe langa poze la fund de care se amuza fetele, dar n-are nici o legatura cu asta) mi-a dat dr sa fac un alt set de analize, al caror rezultat in iau tot azi. Nu stiu ce anume ca nu ma pricep la hieroglifele si prescurtarile lor. Cert e ca atunci cand am intrebat pentru ce sunt, a zis sa studieze mai indeaproape thalasemia, de fapt anemia permanenta de Fe, si in functie de el sa vada ce tratament imi da...
Sper ca ai inteles ceva, ca m-am cam pierdut in detalii...
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Miron Radu
Frantzujii
danyce spune:
Salutare, natiune,
Pe mine m-a trezit domnisoara la 7 sa pape si uite-ma patruland pe aici. In plus, m-a sunat tati nostru sa ne dea de stire ca-l trimite seful 4 saptamani in Australia, incepand cu martea viitoare si acum incerc sa imi revin.
Loreema, Mcm, si Alma danseaza pe muzica de la TV sau radio si stie sa faca cu funduletul ca in clipul ala cu Lambada, dar nici eu nu am invatat-o asa ceva. La fel nu am invatat-o ff multe lucruri pe care ea le face, asa ca am tras concluzia ca acesti copilasi sunt extrem de receptivi.
Mada, bine ai revenit! Ne bucuram sa auzim vesti bune de la voi! Dar vai ce copila educata si bogata o sa ajunga ea!Poate o ia pe urmele lui JK Rowling (scriitoare romanelor de succes "Harry Potter"), ajunsa milionara in $ peste noapte.
Noi inca facem parte din randul stirbilor, asta daca mai sunt si altii. Chiar, adunaaaaaaaaaaaarea!Cine mai e stirb ca noi?
O duc pe mademoiselle in pat si cred ca ma intind si eu langa ea.Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
frosa spune:
Anamari da ai dreptate cu mincatul singur, eu oricum ii dau si lui o lingurita in timpul mesei pe care o linge , o face elicopter, o baga in castron si pina la urma ajunge pe jos.
De mincat maninca si el singurel mar, piersica, biscuiti , piine si cel mai tare ii place sa se mozoleasca pe miini de fel si fel de mincaruri. Buna ideea cu osul am sa incerc si eu.
A inceput sa fie iar miriit cred ca mai ies ceva dinti ...
Noi am folosit aparatori pt prize si a fost ok (deabia le scot eu) dar cea mai buna solutie a fost scotchul pus in cantitati generoase pe la sertare, prize etc .. este drept ca arata casa ingrozitor dar asta este ... la bucatarie cel putin aveam un sertar tare greu lipit cu scotch si tot timpul cind umblam la el trebuia sa desfac aranjamentul si dupa sa-l pun la loc ... chinuiala maxima.
georgiana azi o sa cumpar si eu revista, super Dami.
elyanne spune:
Cand scrieti... pai scrieti... nu gluma...
Azi am fost foooarte puturoase amandoua... nu am iesit la plimbare... ca am dormit pana la 10...
Mada bine ai revenit... Felicitari ILincai pentru primii pasi si pentru dintisori... Si asteptam poze mai noi si de la turta
Danyce cred ca e tare greu fara tati atat de mult timp... of...
Sofiabebe de acord cu tine cu papa... mai bine ii lasam la se mozoleasca si sa invete singurei sa pape...
Andora foarte haioasa Gogo cu biscuitii...
Am patit aseara cu Elena o chestie asemanatoare sa zicem... Stateam amandoua in varful patului si se juca cu cana cu tzutzuroi si la un moment dat a baut singurica ceai... n-a bagat tzturoiu cum trebuia in gura, da' important e ca s-a descurcat si a reusit sa bea... apoi m-a vazut ca ma uitam la ea si s-o fi gandit ca imi e si mie sete... mi-a intins cana sa beau si eu putin ceai
Elena nu mananca nimic singura, pentru ca nu vrea sa tina nimic in mana... le ia... analizeaza cateva secunde si apoi da cu ele de pamanat... tb sa ii tin eu biscuitii sau banana...
Mai nou a invatat sa deschida dulapul ei cu lucrusoare si le intinde prin tot dormitorul... Imi erea teama ca o sa-si dea cu usile de la dulap in cap... dar nu a reusit... stie cum se deschid si se fereste cand trage de ele...
elyanne spune:
Am mai descoperit o chestie nou (cred ) pe forum... Acolo unde sunt insirate subiectele, langa coloana cu autorul subiectului este cea cu nr. de raspunsuri... daca dai click pe nr. respectiv se deschide o fereastra cu cine a scris la subiectul respectiv si cate raspunsuri are in total
Vad ca Loreema ne-a luat pe toate... ca are cele mai multe raspunsuri
aissa spune:
Buna...ziua fetelor.
Am intrat si eu scurt sa va spun ce am facut azi la dr.
Sunt tare bucuroasa pentru ca mi-a zis ca am venit ca sa ma laud. Una peste alta a zis ca arata foarte bine, am intrebat eu daca suntem in limite si a zis ca suntem peste limite, undeva sus, pentru reclama . Ca fontanela e bine si faptul ca dintii nu ne-au iesit e de bine nu de rau (mai auzisem eu dar....in ea am mare incredere). Cand i-am zis ca nu se ridica in picioare a ras si m-a intrebat de ce vreau eu sa mi se termine linistea asa repede.
Am intrebat ce imi recomanda de concediu si a zis ca la 10 luni nimic....decat daca am unde sa merg sa ii fac eu mancare, nu in hotel si cu borcanele. Si ca prefera muntele. Asa ca ne mai gandim inca unde plecam...
Mi-a zis sa nu o mai scobesc in urechi cu bete (stiam si eu....dar i-a zis ca produce multa ceara si daca nu o sterg zici ca e nespalata).
Asa ca sunt bucuroasa ca am un copil sanatos si care nu are nici o problema si sper ca mai imi trec si mie piticii (ca am o gramada...)
Va pup si fug ca abia acum am pus supa la foc.
LiliaToma spune:
Repejor si eu ca cica tr sa ajunga tati acasa ca are treaba la calc si ma alunga de aici.
deci... noi ieri am facut de trei ori febra( doua ori ziua si o data noaptea), intre 38 si 38,5 sub brat si a facut de vreo 4 ori kk moale, de ori chiar apos pe urma asta noapte mai pastos dar tot molicel.Daca revine enterocolita, ma dau cu capul de pereti.
Vreau sa zic ca alaltaieri i-am dat iar iaurt Danone. O fi de la el, nu stiu. Am zis sa incerc ptr ca data trecuta nu mai eram sigura daca de la el sau de la altceva.
Din cauza febrei, de la 3 la 5 nu a dormit doar a gemut si bocit daca ma miscam de linga ea, asa ca am stat statuie linga patutul ei ca daca ma asezam adormeam acolo.
Acum parca e bine. O sa o urmaresc azi sa vedem cum mai evolueaza.
ANDORA, hihi, deci zici ca mozoleala si mincat de kk aduce bani. Dar oare daca oi minca acum, oi avea mai multi bani, ca taaaare ne-ar trebui? ( na, ca nu gasesc mingea aia care se rostogoleste de ras).
MIHAELA, m-a amuzat faza Alexiei de dimineata, desi te cred ca tu erai plina de nervi
LORENA, MADA, bine ati revenit, ma bucur sa aud vesti bune de la voi.
Iar pozele de la mare, sunt superbe LORENA, ce m-as arunca si eu in apa marii.
MINA, stiu cum e cu mincatul biscuitilor, si Amelia se murdareste din cap pina in picioare, dar la noi e mai nasol ac intar si sub ghips si ma tin de scarpinat cu pixul ca sa iasa.
Eu nu prea o las pe Amelia sa isi bage miinile in mincare ca noi inca mincam pe perna in pozitie semiculcata si daca isi baga miinile acolo le sterge de perna, pat, tot ce gaseste.In plus ea fiind on pozitie semiculcata nu doar baga mina ci trage farrfuria si o varsa peste ea. Mai nou insa a invatat ca daca cumva atinge mincarea din castronel cu degetele imi da repede degetele in gura sa ii pap mincarea de pe degetele. I-am facut eu de citeva ori asa( ii luam degetelele in gura) ca nu aveam servetel la indemina si pina ma duceam dupa el, mozolea tot imprejur.
Bineinteles ca asta nu inseamna ca nu ne murdarim, 2-3 tricouri pe zi sunt asigurate. Mai nou nu suporta bavetica, trage de ea si tipa ca nu si-o poate scoate, mama, mama.Nu mai zic de aia de plastic care sta degeaba, sper sa o putem folosi cind va sta in scaunel
Si de aceea vroiam sa intreb, voi cum scoateti petele mai mari, mai greu de scos? eu folosesc Tide, dar multe dintre hainite au ramas totusi patate( portocala, morcov, etc)...Vreau sa iau Vanish, e bun ptr bebei?
Pupici si LA MULTI ANI celor sarbatoriti, azi, ieri , alaltaieri, zilele astea mai in scurt.
Multumim si ptr felicitarile adresate Ameliei. Are mama fata mare deja
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
georgiana.david spune:
Lilia eu doar cu vanish scot petele dupa care spal hainuta respectiva normal, o clatesc bine si nu am avut nici o problema de iritatii sau ceva asemanator.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Ati vazut fetelor ce tare e Dami in revista? Cat despre mama lui, va multumesc inca o data de aprecieri dar tot la parerea mea raman.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72