Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

prize-ca mi-am adus aminte. pe cele care le foloseam, pentru a nu scoate stecherul din priza l-am acoperit cu scotch (asta era in RO)...nu e prea estetic, da a fost practic...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Eu sunt zombie, acum adoarme Uca. Stati ca plange iarasi [...]
Gata... i-am facut baie si apoi a dormit cam vreo ora, dupa care a-nceput distractia... tin minte ca parca Ana zicea odata ca s-a speriat intr-o noapte cum s-a trezit Stefan tipand si nu stia ce sa-i faca.. asa a facut si a mea acum, tipa de durere saracuta, ii cunosc plansul... si dupa ce am dat-o cu Calgel si i-am dat Nurofen ca nu stiam cum s-o opresc - am plimbat-o-n brate si i-am cantat si asa s-a potolit intr-uun final.... Asa ca ne-a prins miezul noptii intr-o distractie super, tot vroiam noi sa sarbatorim 4 ani de casnicie cum se cuvine A propos, am scapat si de facut tort ca cica-mi da Miti cadou unul cu fructe si frisca..mmmm.... de bine ce slabisem un kg....
Am uitat sa zic
LA MULTI ANI!
LUI MARC ADRIAN, IOANEI, LIEI-MARIA SI ALEXIEI-STEPHANIE!!!
Geo super ca ai scanat paginile cu pricina, multumesc! Mai sunteti niste frumosi iar tu arati super.... si ochiosul de Dami si bronzul lui sunt unici!!!!!!!! hahaha, l-am vazut cum doarme de comod si am descoperit ca face si el parte din familia Roade-Mere.... Noi suntem doar veri, ne cheama Roade-Oase deocamdata...
Lorena hehehe iti tin pumnii sa-ti iasa "funduleata" footgenica si fara cusur !!!
Ramona sar'mana!
Mcm DA E POSIBILA BATZAIALA!!! Asta vroiam sa va zic si eu, cand aude muzica si e in fund maimuta mea se misca din mijloc in ritmul cantecului si radeeee.... ma gandesc ca ne-o fi vazut pe noi dansand dar niciodata n-am invatat-o... trebuie sa gugalesc sa vad daca si maimutele fac asa vreodata, asa s-ar explica, daca nu- inseamna ca avem bebei cu ureche muzicala si pofta de zbantuiala... nici o mirare.... Cu imitarea tusei bunicii parca vorbesti de noi iar cu leaganul in parc idem. Si de zdruncina daca n-o dau destul de tare (normal ca o tin priin spate) si de cateva zile face urat daca o dam incet . Felicitari pt mmamma!!!!!
Lilia hehehe ti-era rusine ca si mie sa zici de oase... Bravo Ameliei ca e fata mare si desteapta si papa singurica de mult!!!Am vazut si pozele cu dulceata-zambareata, mai-mai ce fericit e tati si ce mandra e printzesuca in bratele lui!!!
Anamari, Lia e deci catelusa in toata regula, cu ciorapii-n gurita... tre' sa fie tare dulcica
MIhaela mammma mia ce zi ai avut... Partea buna e insa cea cu kk si bagatul picioarelor, sa stii ca va avea noroc la bani Alexia... Nu e doar o vorba, unchi-meu asa a facut cand era mic (ba ii dadea si lui taica-meu sa pape kk ca era mic si fraier) si a avut mereu bani....
Gata termin..... ca dimineata ma ia Gogo de buna si tre' sa stau dupa ea... iar daca nu fac nani (ca vad ca a adormit in sfarsit ) nu fac fata.... plus ca tre' sa gatesc ceva dragut ca e ziua noastra... nu stiu ce... va pup si somnicuri usoare!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

quote:
Originally posted by andora

Eu vroiam sa inchid calc dar nu puteam sa nu va zic ceva dulce... Gogo manca biscuiti si i-am zis "da-mi si mie" dar nu mai avea nimic in manuta.. si atunci a bagat mana-n gurita si a scos o faramitura si cu un zambet larg mi-a dat-o-n gura.... imi venea s-o ciufulesc toata de pupacit asa dulce a fost...
Gata am fugit paaaa!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Minunat! E o minunata, de-acum o sa tot faca perle de-astea, ca incepe sa comunice si uneori ei comunica foarte... original!

Breeee, voi va mirati ca papa cupilu cu manutza din farfuria lui? Pai e o etapa normala de dezvoltare, credeati ca o sa stea vesnic nemiscati in scaunel si sa deschida cuminti guritza? E o mizerie de nedescris, dar (zic si io, nu ma-njurati) nu ezitati sa-i lasati, asa isi dezvolta musculatura manutzei pentru mai multa dexteritate.

Eu las mereu fereastra intre-deschisa (pun ceva de sprijin in toc), atat la SOfia, cat si la noi (FIlip doarme cu noi). Pe Sofia mereu am tinut-o cu fereastra deschisa asa vara, ca la noie insuportabil. E mai bine decat aerul conditionat (e natural). Nu va temeti de curent, ca doar nu tineti patutul in geam!

Va pupam cu drag (nu dati in pianist),

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

quote:
Originally posted by ana_a

salut fetelor!!!

Greu ajung si eu aici! Cu Stefan care nu mai vrea sa stea doar in dormitor...acu vrea in toata casa si eu umblu dupa el ca dupa un catelus...haha...
Cel mai nasol este ca vrea numai in bucatarie pe gresie!!Si mie imi este frica sa nu raceasca!Intrebare:Ii lasati pe gresie?fara sosete?in pantaloni scurti? ca eu nu mai stiu ce sa fac cu al meu.... nu am usa la bucatarie, si azi dimineatza am pus tarcul de-a latul usii...uf...atata sa zmiorcait langa el si sa chinuit sa se bage pe sub el...a si reusit pe jumatate, doar ca nu-i intra si funduletzul si dupa ce a plans cu lacrimi de crocodil am cedat, am luat tarcul de acolo si l-am lasat sa pleoscaie cu manutele pe gresie si sa butoneze aragazul si masina de spalat......

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Pai eu inchid usa de la bucatarie si de la baie. SI nu-l las niciodat sa atinga aragazul - paza pentru mai tarziu! De masina de spalat se ridica si e fericit, trage de butoane, trebuie sa iau un blocaj de-ala, sper sa mearga cel de frigider. Iar cand merge - se uita ca la cinema! Pentru mine e o noutate umbletul asta de-a busilea, ca fie-mea s-a ridicat direct in picioare si numa ipe langa mobile migra. Iar cu gresia - cam nasol, eu nu suport raceala gresiei, de aceea mi-am pus numai in baie, unde era imposibil altfel.
Pupe,

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sofiabebe nici tu nu dormi? Ai dreptate cu mancatul singurei ca porcusorii,e o faza absolut necesara pt a putea invata sa pape cu manuta lor... peste tot scrie ca trebuie incurajata, iar sfaturile tale, ale lui Geo si ale celorlalte mamici care sunt la al doilea copil sunt binevenite... noi ne miram de orice realizare sau gest/isprava noua a maimutelelor noastre

Mai eu tot nu dorm Cand am zis ca inchid calc au inceput reprizele de plans.... plange, adoarme samd... si am zis cu tati ca facem cu randul, iar acum e randul meu, amnoroc ca de 5 min doarme.. i-or da odata dintzocii de jos sa scapam si de aia...

Pana atunci casc gura la poze de la festivalul medieval de la Sighisoara de anul trecut, sambata sunt acolo si din poze pare super super misto... ca sa vedeti ce face o mama nebuna si adormita noaptea...
Fug sa fur niste somnic.... poate nu ma prinde nimeni la furat si ma bucur de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by mina

Salut

cu sistemele de siguranta pt usi si sertare m-am lamurit... Aparatoare de priza foloseste cineva? sunt eficiente?

Noapte buna,ma duc la culcare.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Eu am sisteme de siguranta si pt usi si pt sertare si nu a reusit mitzirica sa le desfaca INCA,iar cele pt priza care le am eu sunt transparente si nu o atrag deloc,a incercat ea de vreo cateva ori sa caute prin prize ,dar nu a reusit sa scoata aparatorile.Si el le scot destul de greu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

loreema-ce matinala esti. buna -dimineata...

si la multi ani bebeilor sarbatoriti azi-inclusiv Lia Maria

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamari

[quote]

loreema- ai griaj, pe aici sunt copii care si-au dat foc, oparit-pentru ca nici aici nu sunt usi la bucatarii...poti cumapra o portita, gardulet protector?

poze de copii cuminti

BUNA DIMINEATA! M-am trezit pt ca vreau sa o scot pe mitzirica afara la 7:30,asta daca s-o trezi!!!!!
Cred ca nu este pt mine raspunsul asta pt ca eu am usa la bucatarie iar Lori nu are voie in bucatarie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

Mergi la inceput

La multi ani !!!

Marc Adrian

Ioana

Lia Maria

Alexia Stephanie

Mergi la inceput

Mcm – poate a vazut la TV cum se danseaza pe muzica sau poate pur si simplu asa ii vine ei cand aude muzica.
Felicitari pt mama!!!

Lilia – vai ce haioasa e pitica, si ce repede il suna ea pe tati:))

Roandre – stiu cum sunt zilele astea.Gata s-a terminat.Dar tare de tot fata in patut!!!

Mergi la inceput