Vopsitul parului in timpul sarcinii
As vrea sa imi spuneti daca stiti - dar, cat mai sigur! - daca am voie sa ma vopsesc in timpul. O cunostinta de-a mea, medic ginecolog, cum a auzit ca sunt insarcinata mi-a zis "Nu te vopsesti!" dar nu shtiu daca se referea la primele luni, sau in general...
Deci, HELP! Ca deja au inceput sa se vada citeva fire albe pe la timple.....deh, intelepciunea care iese la iveala
danat
Raspunsuri
oanamarchezi spune:
Medicul meu mi-a spus ca vopseaua nu are nici o legatura cu fatul.Singurul lucru care se poate intampla este sa nu prinda bine culoarea deoarece corpul tau sufera niste schimbari hormonale.Este la fel ca in timpul ciclului menstrual.
OANA si bb CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi
Coryydo spune:
Dana, cred ca nu este nici o interdictie (parerea mea), dacat ca in timpul sarcinii iti iti cad mai multe fire de par, iar prin vopsire se intensifica acest proces - daca folosesto o vopsea buna, cred ca nu ar fi nici o problema. Eu folosesc Nizoral (in sampon) pentru impiedicarea caderii parului. (un fel de tratament)
Iti doresc succes!
Va doresc fericire.
marene spune:
Nu-i nimic rau in a te vopsi cat esti insarcinata insa nu trebuie sa exagerezi, adica incearca mai mult sa-ti dai cu henna sau sampoane colorante (deci, vopsit permanent mai rar). De asemenea este foarte important sa faci operatia in fata unui geam deschis pentru a avea aer mult, sa nu cumva sa inhalezi acei vapori de amoniu. Eu stiu ca treaba asta cu vaporii inhalati este, de fapt, cea mai periculoasa pt. bb.
Mult succes !
GabiG spune:
Poti sa folosesti o vopsea crema, fara amoniac. Eu asa am facut, desi auzisem ca nu ar fi probleme. Dar am vrut sa inlatur orice urma de suspiciune.
Pusi si sa fi frumoasa!
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
gianina spune:
Si eu sunt insarcinata in 20 saptamani si chiar sambata trecuta m-am vopsit.Mi-a prins foarte bine ,la fel stiam si eu ca nu prinde.
Medicul meu mi-a spus ca nu-i nici o problema.
Numai bine iti doresc!!!!!
gianina
Maruca spune:
Mie medicul mi-a dat OK absolut, m-am vopsit din 3 in 3 luni, ca doar nu era sa stau nevopsita in cea mai frumoasa perioada din viata mea!
Sincer, cred ca singurul pericol este sa nu-ti prinda vopseaua f. bine, din cauza shimbarilor hormonale, dar mie nici macar asta nu mi s-a intimplat...
numai bine
Gabi
carina spune:
Danat sa stii ca si mie medicul mi-aspus la fel si nu m-am vopsit 9 luni de zile. Macar am stat fara griji. El mi-a spus ca inca nu e sigur daca influenteaza sau nu sarcina, ca inca se fac investigatii asa ca mai bine nu.
Tu faci cum vrei.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
korinna spune:
Pe forum au fost postate de multe ori mesaje despre vopsitul parului in timpul sarcinii....insa parerile au fost diferite...au fost chiar pareri care au spus NU sus si tare....eu am intrebat la medic si a zis ca astea-s doar zvonuri...atata timp cat este ceva care nu intra in sange,nu trece de bariera placentara..e ok
asa ca eu una m-am vopsit odata pana in luna 3-a,iar maine am sa ma vopsesc pentru a doua oara.acum am 6 luni...duminica intru in luna 7-a.
Eu am mult par alb mai ales in crestetul capului,la tample..nu pot sta asa dezordonata..parca as fi ..neingrijita..nici nu ma gandesc sa nu ma vopsesc..dar ti-am spus parerea medicului a fost :nu influenteaza deloc pe bb
Nuantare placuta!!
KORINA & BB STEFAN
Marina spune:
eu una m-am vopsit aproape luna de luna si uite ca nu a fost nici o consecinta. Pun pariu ca mananci mult mai multe chimicale.
Pupici pe burtici
marina
Reliana spune:
Si eu m-am vopsit īn timpul sarcinii! Doctora mea mi-a zis doar sa am grija sa fie incaprea aerisita, sa nu se inhaleze mirosul de amoniac, īn rest distracite placuta la vopsit!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16