merlin
Raspunsuri - Pagina 2
admin spune:
Apare o data la 6 ore si deocamdata cu acelasi mesaj. Pe viitor o sa-l folosim sa va mai anuntam cate ceva. O sa gasesc si o metoda de anunt pentru alte browsere decat IE.
De asemenea cred ca pe viitor o sa va dau posibilitatea sa-l trimite-ti pe Merlin mesager cu un mesaj la alt user! Evident ca nu o sa se poata faca abuz ca sa nu disperam oamenii!
Deocamdata este in testing iar viitorul lui depinde de voi!
katalina spune:
Hai mai Merline,treci si pe la mine!!!!Ca m-ai facut coreoasa rau.Daca-i doar in testari,noi il sustinem, si-l asteptam cu drag.Multumim echipei DC, ca ne face zilele mai frumoase si haioase.
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Si mie imi place Merlin! Si azi mi-a aparut de vreo trei ori
cand ultima oara?..:) ca sa calculam :) cand va mai aparea.
en effect I Love Merlin.!
loreema24 spune:
Mie imi place Merlin , chiar daca m-a speriat prima data cand a aparut! Si are tot sprijinul meu mai ales daca ne va mai anunta noutatile de pe DC!
MERLIN
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
adriana spune:
Ah.. nu-mi place deloc.
VREAU OPTIUNEA DE DELETE/REMOVE/KILL MERLIN...
Pliz..ganditi-va si la useri mai.. ortodocsi?
mara03 spune:
adriana, cum zicea si oana, da clic dreapta pe el si il "ascunzi" di tat. e drept ca nu-i tot una cu KILL MERLIN da' e bine si-asa.
unu
doi
trei
Ramba spune:
Mie imi place Merlin.
Cine vrea sa-l omoare sa foloseasca alt browser decat Internet Explorer (exemplu Mozilla Firefox) unde nu au efect "vrajile" lui.
nana_sim spune:
Si mie imi place ! Daca nu m-ar fi speriat prima oara ... dar mi-am scuipat in san si am scapat cu mintea teafara. Sper!
axia spune:
Protestez in mod oficial ca nu vaz nici un Merlin. Mi-as da si io cu parerea da' n-am la ce ! Folosesc Mozilla si ioc Merlin.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.