merlin
Raspunsuri
danna2002 spune:
eu nu l am vazut pana cand nu m am logat cu explorer..:)
en effect I LOVE MERLIN!
acum a disparut..de unde il ..iau?
cum il fac sa apare din nou?
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by marius
Hocus Pocus! Doar e Merlin!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
unde e? ca eu l am pierdut..:(
mara03 spune:
say the magic words! (depinde daca le nimeresti)
acum fara gluma, cred ca apare cand e programat sa apara, nu putem face noi nimic din pacate...
unu
doi
trei
Ana68 spune:
Mey,oameni buni,tot citeam eu pe aici pe forum de vrajitor si ma gandeam ca pe fete le-a afectat canicula....Noroc cu Dana,ca am citit ca s-a logat in explorer....ca hai si eu sa dau cu explorerul sa vad ce Merlinul merlinilor tot apare....
Ce sa mai zic?1Am ras.M-am distrat. E beton Merlinica....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Gabbriela spune:
Umde e Merlin, m-am logat si delogat si logat iara cu explorer, nu vad nici un Merlin. Ce rol are Merlin?
O zi buna
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte
Lauraa spune:
BA eu l-as impusca cu drag.Exista aceasta optiune?
Poate va place pt. ca pe Netul "romanesc" nu o fi existat pana acum dar aici imi apare de cateva ori pe zi pe diferite site-uri,mai ales pe ebay.Am alergie la nenea ala . Azi am ajuns acasa dupa doua saptamani si cand deschid DC-ul il vad pe satana ala... O sa apara mereu??
Mama de Lara Celine
Oana_B spune:
Care mah Laura, vrajitoru' ala cu elice pe scafarlie si tzoale albastre? Cum de doo saptamani ca a aparut doar de doo zile:))
E simpatic, cateodata zboara exact pe unde citesc io si-i dau un sut cu mausu mai incolo, adica il mut cu mausu':)))
Da' vad ca el s-a instalat acolo jos pe taskbar langa ceas, mai face si alte figuri, casca, ofteaza, intoarce capu-n stanga si-ndreapta, isi studiaza bagheta magica si motaie cu ochii inchisi:))))))
Btw, cu clic dreapta i se poate da "hide" sa dispara:))
Oana_B
adi2003 spune:
E simpatic merlin. Da la mine a aparut numai dimineata. Ieri in zori l-am vazut prima data.
Azi dimineata a doua oara. Vad ca seara e obosit...sau se ascunde.
Simina
album foto1
album foto2