am o problema...

am o problema... | Autor: krmana

Link direct la acest mesaj

Buna, poate ma ajutati si pe mine. Anul trecut in vara am renuntat la anticonceptionale, iar luna aceasta am reinceput tratamentul. Insa am luat numai 11 pastile. Vreau sa raman insarcinata. E ok sa ma pregatesc de sarcina dupa primul ciclu care va fi la inceputul lunii august? Ii poate dauna in vreun fel copilului faptul ca am luat aceste pastile?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Depinde de ce pastile ai luat. Unele nu au contraindicatii de acest gen, adica poti ramane de luna unrmatoare. daca nu mai ai prospectul, mergi si intreaba la o farmacie. Succes la facut bebici!

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krmana spune:

Mersi tare mult. Erau Diane 35, as fi mers la medic sa cer un sfat dar e in plecata din tara, nu vine pana in septembrie. M-am uitat pe net, am citit ca n-ar fi daunatoare sanatatii copilului. Sora mea lua Desorell si i s-a intamplat sa ramana insarcinata in timpul tratamentului, uitase o pastila de fapt, slava Domnului sunt amandoi ok, insa acum ma preocupa cazul meu. Un singur raspuns sigur va rog vreau. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Initial creeata de krmana

Buna, poate ma ajutati si pe mine. Anul trecut in vara am renuntat la anticonceptionale, iar luna aceasta am reinceput tratamentul. Insa am luat numai 11 pastile. Vreau sa raman insarcinata. E ok sa ma pregatesc de sarcina dupa primul ciclu care va fi la inceputul lunii august? Ii poate dauna in vreun fel copilului faptul ca am luat aceste pastile?

IN GENERAL antiCONceptzionalele nu dauneaza unei sarcini..tu de care ai luat? eu asa am citit intr un prospect <Triquilar>.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaM spune:

Nu cred ca au de ce sa dauneze mai ales ca ai luat putin timp. Eu stiu ca unul dintre motivele pentru care se recomanda o pauza de 1-2 luni dupa ce le-ai intrerupt este ca sa-si revina ficatul dar nu e o conditie obligatorie.

Mergi la inceput

Mersi tare mult de mesaje, asa am citit si eu pe net. Erau raspunsurile unor doctori pentru neajutorate ca mine. Multumesc, sunt mai linistita. Sa dea Domnul sa aveti copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Krmana,
Diane 35 sunt anticonceptionale f puternice si se iau cel mai adesea in indicatii terapeutice , pt :probl hormonale, pilozitate excesiva, chisturi ovariene.
Eu in locul tau nu m-as juca cu focul si as mai astepta o luna ca nu e bai.
Daca le-ai luat numai 11 zile probabil iti va veni menstruatia sau poti avea o sangerare anormala(care nu e menstruatie) si care tb oprita sub medicatie.
Anticonceptionalele is facute sa le iei corect si pana la capat!
Oricum mergi la un dr si cere un sfat avizat.

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52298

Mergi la inceput

Multumesc tare mult pentru raspuns. Asa este, medicamentele mi-au fost recomandate de catre medic in cazul unor polichisturi. Ai dreptate, sangerarea anormala a aparut in dimineata asta, ma asteptam. Stiu cum se administreaza anticonceptionalele si crede-ma ca ma acuz destul de mult ca m-am apucat de ele, si mai apoi ca nu am terminat tratamentul. Motivele au fost multe. Pana vine doctorita mea in tara, imi fac programare la un alt doctor, ca sa pot dormi eu linistita la noapte. Mersi inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Buna Carmen, ma bag si eu pentru intrebarea ta de ieri. Eu din cate sfaturi am primit de la medici, toti recomandau ca dupa ce ai luat anticonceptionale, ar fi bine ca 3 luni sa lasi organismul sa se curete si apoi sa te apuci de treaba. Depinde si de organism. Verisoara mea a ramas insarcinata imediat dupa ce a intrerupt pastilele si are un copil sanatos. Recomandarea generala a ginecologilor este sa mai lasi putin timp. Sa de Dumnezeu sa ramai repede burticoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu stiu de la medic ca nu are ce sa se intample daca ramai dupa primul ciclu.
Iti doresc sa ramai insarcinata, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna Carmen si bine ai venit!

Din cate stiu eu, nu este nici o problema, dar cel mai bine ar fi sa te duci sa vb cu un dr.
Eu am 3 prietene care au ramas in prima luna dupa ce au renuntat la anticonceptionale, au nascut si au toate 3 bbi sanatosi tun...adica 2 deocamdata, ca cealalta naste intr-o luna:))

fata

Mergi la inceput