am o problema...
Raspunsuri - Pagina 2
krmana spune:
Mai fetelor, multumesc tare mult pt mesaje, incurajari si urari. Si voua va doresc multa sanatate si copiilor vostri la fel. E un moment dificil, sunt atat de stresata, decat sa ma grabesc sa fac un copil si fereasca Dumnezeu sa regret toata viata ( in cazul in care efectul pastilelor l-ar afecta ) mai bine astept inca o luna si apoi ne punem pe treaba. Problema e ca nu-mi pot intreba doctorita ca e plecata, iar asteptarea ma omoara. Am remuscari, caci imi doresc un copil( mai ales ca am varsta care-o am)si mi-e frica sa nu fie probleme. Citesc multe mesaje alte unor femei care se chinuie sa aiba copii, altele pierd sarcina in stadiu avansat, si nu-mi vine sa cred, nu-mi pot imagina cata suferinta trebuie sa fie in sufletele lor. Nici macar nu vreau sa aflu....e atat de nedrept ce li se intampla.....e dreptul fiecarei femei sa treaca prin acest miracol: aducerea unui copil pe lume.
Oricum ma simt mult mai bine sa stiu ca exista femei care au ramas insarcinate imediat dupa renuntarea la anticonceptionale si atat copilul cat si ele sunt ok. Evident depinde de organismul fiecareia. Astept sa vad ce-mi spune si doctorul, si daca-mi da unda verde in august, o luna nu mai scriu pe DC ca o sa fiu "ocupata"!!!!
mina spune:
Salut
Si eu stiu ca "recomandarea" medicilor este sa lasi o luna doua. Dar nu cred ca e obligatoriu.
Pe de alta parte, din cate stiu, nu e recomandat sa intrerupi "un ciclu" de anticonceptionale. Adica daca ai inceput o folie din aceea lunara e bine s-o termini si dupa aia sa nu mai iei daca nu mai vrei. Poate ar trebui sa discuti cu medicul si despre asta.
Sanatate!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu