Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48
Raspunsuri - Pagina 13
iepurila spune:
Hop si eu.
Alexia CASA DE PIATRA si COPII MULTI (cati va doriti) SI SANATOSI. Si eu astept poze cu miresica.
Cata, stai la umbra. Ai grija de tine si de Bianca.
Andicu, petrecere frumoasa. Pup fata.
Aurica, nu e bai ca m-ai confundat cu Ingerasul. As vrea sa fiu un ingeras. Si pufoasa chiar sunt- am senzatia ca m-am umflat ceva de groaza.
Ionica sa dea Doamne Doamne sa ai bebita la purtator.
Mai fetele mai aveti de numarat? Ca eu chiar vreau sa scriu mesaje de felicitari pt noi gravidute.
Va pup pe toate, toate. Ca de obicei nu va nominalizez ca nu vreau sa uit pe nimeni. Toate imi sunteti tare dragi.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Amely spune:
quote:
Originally posted by iepurila
...
Mai fetele mai aveti de numarat? Ca eu chiar vreau sa scriu mesaje de felicitari pt noi gravidute.
Va pup pe toate, toate. Ca de obicei nu va nominalizez ca nu vreau sa uit pe nimeni. Toate imi sunteti tare dragi.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mai avem un pic, Iepuricule
, dar nu-mi fac prea mari sperante in ceea ce ma priveste, cum le ziceam si moisicilor, am mai avut eu luni cu "premise mari" de tot si...nimicutza.Plus ca, daca nu raman nici luna viitoare, in toamna s-ar putea sa fac cunostinta cu "coana laparo"
Alexia, CASA DE PIATRA, copii multi si frumusei!

Fetele v-am pupicit pe toate! Eu plec azi pentru tot week-endul la tara, la deal, aer curat...sa-mi incarc bateriile uzate ca vai de ele!
- si voi sa faceti la fel, adica sa vi le incarcati pana la refuz!!
- asa ca va mai scriu luni! TUTUROR week-end placut si plin... cu surprize frumoase! 
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
andicu spune:
Si eu va las, trebuie sa plec. Ne mai auzim duminica seara.
Week-end placut si plin de relaxare !!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
bety spune:
Ionica - te rog sa ma lamuresti si pe mine:
Am inceput tratamentul de stimulare ovariana luna aceasta si credeti-ma sunt sanse sa fiu insarcinata!!Doamne ajuta,numar orele pana la ziua 15!!
Laparascopie am facut in 2003 a reusit dar acum au revenit aderentele si este insuportabil de dureros sa stii ca trebuie sa o iei de la capat .
Sa inteleg ca ti-au reaparut aderentele si ca ai fost stimulata, cu toata reformarea aderentelor!? Poate ca ai mai povestit, dar chiar m-ar interesa sa aflu detalii!
Eu stau ca frica in san sa nu mi se reformeze din nou crocobaurii astia.
Oricum, iti tin pumnii sa fie bb - mi-ar lua o piatra enorma de pe suflet, sa aflu ca cineva care a avut aderente, a scapat de ele laparo si cu toate ca au reaparut, a ramas
.
Mishulina - toate cele bune din partea mea!
De fapt va urez tuturor un we placut, iar celor care au de sarbatorit ceva deosebit, sa li se indeplineasca toate dorintele!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
danutza_c spune:
Buna fetelor! Am devenit total dependenta de voi. Cum vin la servici intii ma uit pe forum, sa vad cine ce-a mai facut, ce-a mai scris. Va multumesc la toate pentru gindurile voastre, m-as bucura ca povestea mea sa ajute pe cineva, stiu ca mie cel putin imi prindea, si imi prinde tare in continuare, cind sunt intr-o situatie grea, sa vad ca mai sunt si altii ca mine si ca reusesc pina la urma.
Alexia, Casa de Piatra! Sa fiti fericiti si va dea Dumnezeu copii citi vreti voi, sanatosi si frumosi!
Andicu, nu stiu de ce mi-a ramas mie in cap ca esti din Bucuresti. Mi-ar fi placut sa ne plimbam cu copii nostri cu patru labute dar chiar ca e o sa fie cam complicat...
Catty, nu mai fi necajita pentru sora ta. Poate ca e mai bine asa. Nu stii, vorba aia: uneori tot raul spre bine! asta sa fie problema voastra! Acuma nu mai e ca in '90 cind facultatile astea nu erau acreditate. Am si eu prietene care au fost la fac. particulare si sunt bine mersi cu slujba. Uite o
si
ca sa-ti treaca supararea.
Iepurila,Alexia,Costi,Motzunica,Laura,Ingeras,Aurcass,Megbeng,Amely,
Catty,Lumit,Andicu, Betty, Mishulina, Utocatalina, Ionica , sper ca nu am uitat pe nimeni, va pup mult de tot 

si sa aveti we placut!
barbye spune:
Azi la monitorizare ziua 13,...nu a mai vazut nimic....folic....se sparsese deja...Cand...nu stiu
Asa ca luna viitoare o sa merg la monit...din ziua 8 CM din 2 in 2 zile..
danangie spune:
MISHULINA La multi ani din toata inima.Cu intarziere,dar mai bine mai tarziu decat niciodata
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
NADYA spune:
Mishulina,casa de piatra si sa fiti fericiti si sanatosi si cu cit mai multi 

http://www.snugglepie.com/ezb/183841.png
http://www.snugglepie.com/cb/35279.png
motzunica spune:
Alexia, Casa de piatra!
Mishulina, lasa puiule ca vine si randul nostru...
Amely, azi z 14, mi-am facut LH-ul si prolactina si abia miercuri i-au rezultatul. Luna asta n-am facut nici monitorizare nici tratament, la ce sa ma astept?...ce o vrea Dumnezeu!
Andicu, distractie placuta!
Danutza, fete ca tine ne dau curajul de a merge mai departe.
pentru 
ionica spune:
Draga Betty,
Aderentele la mine sunt in uterus nu pe trompe,deci pot face stimulare de fulicul pentru a avea ovulatie.
La mine problema este la endometru ,este f subtire doar 3mm.
Doctora mi-a spus ca nu afecteaza cu nimic o viitoare sarcina.
Pe langa aderente mai am si un fibron de 3mm dar care se poate absoarbe in timpul sarcinii.
Eu nu cunosc nici un medicament pe care voi la-ti numit .
Mie mia facut urmatorul tratament;
9 zile de injectii cu HMG 75 GONADOTROFINA numele comercial Massone;
Dupa ce a ajuns endometru la plus de 10mm si un foliculi ;unul de 22mm,10mm,9mm
Dupa acest rezultat mi s-a facut o singura injectie;GONAPEN
pentru ruperea foliculi si stimulare ovulativa.
Adoua zi am simtit ovulatia era ca un fel de vibratie a trompelor.
Acum astept cel putin 15 zile de la ovulatie ca sa vad rezultatul final.
Am inceput deja sa am semne, sensibilitatea sanilor etc.
Voila ,sper ca am fost explicita .
Fetelor va pupic pe toate si am sa ma rog pentru voi sa fie intr-un ceas bun.
Pupici la toate.
P.S. spueti-mi si mie ce fel de tratament si cum se administreaza in romania.
Apropos, pentru fetele din State,am citit spunand ca in State un FIV costa $12.000 aici costa doar 2000$ si este foarte aproape de State, sunt doar la 2 de coasta Florida.
Toti doctorii de aici au diplome in State si sunt chiar cei mai renumiti in America Latina.
Doctor mea este cubana si a studiat in state.
Daca doriti mai multe amanunte nu ezitati sa-mi scrieti !!
pupici
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica