Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Mishulina iti dorim sa ai parte de pace si liniste sufleteasca, sa curga la tine bb si sa nu-ti pierzi increderea ca undeva acolo sus e un gonganit care va asteapta.

Danutzule c mi-a placut povestirea ta. Te inteleg perfect si ma gandesc ca daca la tine se poate , se va putea si la noi.

Fetelor, pai noi suntem speciale daca suntem toate pe acest site. Altfel spus, cate mamici au atatea prietene de suflet cate avem noi??Cate mamici au avut parte de ganduri atat de speciale...

" Invingatorul este parte din raspuns,
Invinsul este parte intotdeauna din problema.

Invingatorul vede o rezolvare la orice problema.
Invinsul vede o problema in fiecare raspuns.

Invingatorul spune: Poate ca este greu, dar este posibil"
Invinsul spune: Poate ca este posibil, dar este prea greu"

Iepurasule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata fetelor!
Am intrat mai devreme, dar mi-a luat ceva timp sa va citesc, ati fost tare harnicutze :))
Auricass, asa este, sunt vorbele Iepurasului, care ne-au placut tuturor.
Mishulina, La Multi Ani si sa iti dea Domnul bb cat mai repede, sa ne dea tuturor, ca tare ne dorim...
Danutza, frumoasa poveste, induiosatoare....e tare bine cand iti dai seama ca au fost momente si mai grele peste care ai trecut! Te imping in fata si o sa vezi ca iesim toate cu succes din aceste "experiente si experimente"..Nu iau mai mult de tei luni, la mine este prima de stimulare ci Clostilbegyt si Flamexin. Am mai facut cu Duphaston si iau Acid Folic zilnic.
Alexia, Casa de piatra si multi copii sanatosi si fericiti! Ce-ai zice sa faci vreo 2-3 odata?
Amely, Costi, Ionica
Motzunica, multumesc pt raspuns. Sigur ca ma monitorizez. Acum mi-am mai revenit cu greutatea, am vb cu dr ieri si mi-a spus sa am grija, ca retin apa din cauza Clostil..asa ca am mancat numai rosii cu branza si mi-am mai revenit. Azi fac la fel si ma intorc la cele 49kg pe care le am...
Laura Ioana, esti haioasa rau pai si de ce va protejati?
Catty, iubita, nu ai suparat si nu vei supara pe nimeni de aici...tocmai asta consider eu ca este ideea: sa vorbim, sa spunem ce avem fiecare pe suflet, sa impartasim atat bucuriile cat si necazurile...dar stii cum este omul, la bucurie nu simte atat de mult nevoia de alte persoane, la necaz sau tristete insa...parca este de nesuportat de unul singur...De-asta suntem toate aici: ne uneste o dorinta mare, nobila, comuna: aceea de a deveni mamici, sau dupa caz, tatici :)) Eu una de-abia astept sa vorbesc cu voi, sa vad ce ati mai facut si cum sunteti, va simt lipta atat de mult cand nu pot intra...
Ieri eram iar suparata rau, am plecat de la serv pe la 21.00, eram si obosita tare...si i-am spus alui meu ca nu mai mananc, s-a dus si mi-a luat fructe, rosii, ardei si a fost tare dragutz. M-a luat in brate si mi-a spus ca noi suntem prosti, ca nu facem altceva decat sa muncim, dar ca "si maine e o zi"...
Fetelor, eu sunt ff sentimentala si m-a impresionat, a fost dulce...Stiti care este cartea / filmul meu preferat? "Pe aripile vantului"...varianta originala...

V-am plictisit?? asta este! daca nu va spun voua, cui sa ii spun??

Va pupacesc mult pe toate,

Un ingeras care va iub si vrea si el 2! mai repedeeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bun gasit fetele mele dragi!
Mishule, te inteleg pefect acum...pup fata necajita...si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea... dar iti spun eu ca se va rezolva si la tine, Dumnezeu va va ajuta si problemele vor disparea intr-o zi, cand nici nu ganditi, odata cu aparitia lui bebe-strumf! In alta ordine de idei, sa aveti o aniversare fericita, sa va iubiti muuuulti-multi ani fericiti, si amandoi sa va bucurati intr-o zi de bebelasul vostru!
Lumit, iti tin pumnii stransi sa se lase cu bebe luna asta, eu nu am chiar o saptamana de cand am ovulat, doar 4 zile, dar numaram impreuna ca sa ne fie mai usor! si cu noroc!
Aurica, si mie mi-a intarziat ovulatia cu 3 zile luna asta, si poate tot de la tratamentul naturist, asa ca stai linistita, important este sa ovulezi pana la urma.
Catty, si e zic sa iti iei inimioara in dinti si sa mergi la nenea dr. ca nu e de glumit cu "gauricile" alea in burtica, fii numai atenta sa nu iti faca rau xilina... Aaaa, si eu am ovulat luna asta in ziua 16-a, si nu am simtit absolut nimic! temp. oricum nu mi-o iau ca n-am rabdare! Asa ca s-ar putea sa ovulezi si tu cu intarziere (bine ai venit in club!)
Ionica, iti tin pumnii sa se lase cu bebe, asteptam sa ne anunti ca esti (daca promiti ca mai stai pe aici ca sa se ia si la noi !)
Laura-Ioana, ai dreptate, asta da faza super, ne mai dai si noua curaj, uite ca atunci cand e sa fie si vrea Dumnezeu, ramai si cu preze!
Danutza, multumim ca ai impartasit cu noi povestea ta, este un mare adevar in ceea ce ai scris tu acolo, si anume ca nu trebuie sub nici o forma sa ne dam batute... si pana la urma izbandim! A, si mi-au prins bine si informatiile tale legate de curba menotermica, acum m-am mai "luminat" si eu cum e cu graficul!
Motzule, si tie fata frumoasa, tu cum stai cu numaratul?
Ingerash, Andicu, Iepu, Costi, cate un dulce si o

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

MISHULICI LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE SOTUL TAU SI DE UN BEBE SAU DOI!
Asa-i ca-i de poveste faza cu preze? Ingeras, pai asteptam sa treaca 6 luni de la ultima sarcina oprita in evolutie, sa fac analize, sa merg la Marinescu in septembrieetc. Si nu au trecut decat doua cicluri normale de la curetaj. Dar, sper, cu ajutorul lui Dumnezeu sa nu se repete istoria mea cea trista!

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna!
Laura Ioana, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, fara nici un fel de probleme!Cred ca prezervativul acela a fost facut de unii care avea si o fabrica de tetine(ca-n banc...).
Amely, si eu iti tin tie pumnii stransi!Nu prea cred sa fie rost de in cazul meu, poate tu fugi repede la .
ingeras26a, sa nu iei closti mai mult de 2-3 luni consecutiv.Da`poate renunti la el foarte curand din motiv de burticoasa.
Mishulina, intr-o asa zi nici nu ai voie sa te mai gandesti la lucruri rele!Poate va fi ultima aniversare fara BB, nu ai de unde sa stii...Petrecere frumoasa!
catty, imi pare rau pentru sora ta.In urma cu 5 ani ma aflam si eu in aceeasi situatie:sora mea nu luase la stat si urma sa mearga la particular.Ma gandeam ca nu se va descurca financiar si ca o va face degeaba.Anul acesta a terminat facultatea si in curand se va angaja.
danutza_c, o sa le citesc povestea ta prietenelor mele care sunt disperate ca nu si-au gasit jumatatea pana la varsta asta.

Eu ma simt prost in continuare, iar m-am perpelit azi-noapte din cauza bilei.Nu mai stiu ce sa mai mananc; orice as inghiti tot nu-i convine!Va pupic si ma duc sa zac in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Va pupacesc pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun. Eu plec in week. acasa la Pitesti...asa ca-mi salut pitesteanca pe Catty si o sa ma duc sa-mi cumpar din nou ceaiurile si medicatia naturista, asa ca de saptamana viitoare...pe ei!

Amely multam , credeam ca nu mai la mine sunt probleme d'astea, cu intarzierea ovulatiei. Sa vedem luna asta daca rusii se incapataneaza sa-mi mai calce teritoriul:)).

LAura Ioanasi fii linistita, nu te mai gandi la ce-a fost. Dumnezeu e mare si ne ajuta pe toate. Totul este o chestiune de timp. Sa fim pozitive Doamnelor!!

Ingerasule ai dreptate. m-am incurcat rau de tot cu zicala aceea faina de tot a iepurasului, dar vedeti voi, amandooi sunteti dulci, pufosi si delicati ca va confunda omul, nu alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la mare!
Fetelor, imi pare rau ca we asta nu prea o sa am timp de scris;
a dat navala munca pe mine taman azi,in ajun de nunti ,ca la 3.30 pm trebuie sa ajung la Acte si maine e nunta cu tot cu biserici a unor prieteni foarte buni; ce sa zic, n-am timp sa ma pregatesc cum trebuie,desi o astept de 2 luni (nunta),ca am treaba la servici si azi si maine....
Auricass,intru si eu in rand cu fetele care ti-au admirat vorbele frumoase, sa ne mai dai exemple de-astea,ca prind bine la "pisic" !
danutza_c,esti tare dragutza,Gurita mea e tot fetita,sa stii si e alintata familiei;din pacate, eu locuiesc in Constanta,si,desi mi-ar face mare placere, nu prea am cum s-o plimb cu Cockerelul tau (mi-s tare dragi si ei,ca-s la fel de scumpi si jucausi).
Alexia,CASA DE PIATRA!, multa fericire si bebelusi cat mai repede posibil! Abia astept sa-ti vad pozele de la nunta!

Pupici la de fete frumoase,optimiste si cu bebei in viitorul FOARTE apropiat!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mishu La multi ani si sa-ti indeplineasca Domnul toate dorintele, inclusiv cea pe care o stim noi toate!Eu sunt bine, caldura asta ma cam da peste cap..asteptam sa treaca valul de caldura!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishulina,scumpa mea, n-am omis intentionat, !,FELICITARI SI LA MULTI ANI FERICITIsa va iubiti inca 100 ani de-acum incolo si sa va dea Dumnezeu ce iti doresti tu mai tare!!!
Cafeluto, stai cuminte la umbra,ca soarele face rau la bebei si la mamici! multa sanatate si

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bine v-am gasit fetelor! Acum,nu de mult am venit si eu de la pansat!
Va pup si va multumesc tuturor pentru urari,sunteti minunate si va iubesc,nu stiu ce m-as face fara voi: Iepurila,alexia,Costi,Motzunica,Cata,Danutza,Laura,Ingeras,Aura,Megbeng,Amely,Catty,Lumit,Andicu cate un pentru fiecare (sper ca nu am omis pe cineva). Sper sa fim sanatoase si sa ne vedem intr-o zi visul cu ochii....

Ina

Mergi la inceput