Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

de la mine pentru tine Ionica, sa dea Dumnezeu sa fie cu bb.
pentru tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ionica, Doamne ajuta sa fie bebe!
Mishulici, te inteleg perfect. De cate ori am simtit si eu invidia asta si-mi venea a plange (de fiecare data cand vedeam un bebe, chiar si numai la tv) si uneori, chiar plangeam...dar vezi ca Dumnezeu nu ne uita si sigur nu te va uita chiar pe tine! Cine stie, poate ca ai niste piedici, pt ca in final fericirea sa fie si mai mare.
Megbeng, ai inteles perfect: cu prezervativ! Iti dai seama cand am vazut testul pozitiv ce am facut amandoi!

Laura 6+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishulina, iubita mea, iti doresc numai bine, sanatate si curaj, alaturi de sotul tau! Multi ani inainte si sa va sarbatoriti nunta de aur alaturi de nepotei!! Sa fiti fericiti impreuna cu cei pe care ii iubiti si care va iubesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Laura eu nu pot sa zic ca sunt invidioasa dar sunt lucruri pe care nu le inteleg,cum zici si tu: de ce merita oamenii aia atata fericire? Poate ca si ei au muncit pentru ea...Dar de ce nu merit si eu o bucurie asa mare? N-am sa inteleg niciodata....Dar cine stie,poate ne vine si noua randul....
Alexia draga de tine,m-am gandit des la tine zilele astea si am inteles de ce nu ai mai intrat pe forum....Multumesc,esti o draguta ca te gandesti la noi,desi suntem deja batrani...
Ia zi mai bine,tu cum stai? Ai emotii? Imi aduc aminte cum eram eu acum 5 ani pe vremea asta,nici nu am putut dormi de grija cu o noapte inainte...
Va doresc Casa de Piatra si sa fie intr-un ceas bun,sa va iubiti si sa fiti fericiti,sa va dea Dunnezeu tot ce e mai bun incepand cu un !!! Pot sa mireasa?
Motzule,multumim din suflet,e grozav sa sarbatoresti cu prietenii....Am fi vrut asa de mult sa fim 3....Sa nu ma certi ca ,cred ca tu intelegi cum ma simt,toate visele pustoaicei de atunci se duc usurel pe "apa Sambetei"...
Aura,chiar esti o persoana puternica,iar vorbele care ti-au placut sunt ale Iepurasului,nu ale Ingerasului...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Mishu n-am stiut de aniversarea voastra dar ma bucur ca am aflat si pot sa va urez si eu ; SA FITI FERICITI SI LA ANUL SA VA LEGANATI BEBELUSUL!
Am facut aceasta urare din inima si sper sa sa va poarte noroc.
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Dragele mele, am avut un pic de timp si am citit ce ati mai scris cit am fost eu plecata. Va -cesc pe toate si va multumesc ca existati!

Mishulina, LA MULTI ANI, sa fiti fericiti, sa va iubiti, sa va bucurati unul de celalat si de tot ce o sa va dea Dumnezeu si sunt sigura ca o sa vina si !

Ingeras, am luat si eu Clostilbegyt dar nu m-am ingrasat, doar mi s-au umfalt ovarele de credeam ca o sa-mi plezneasca, sigur, nu am avut cum sa ma duc la monitorizare, am prestat noi asa dupa temp. dar sigur ca nu a fost cu succes. Ce pot sa iti spun de el e ca nu se recomnda sa faci mai mult de 3 luni consecutiv pentru ca s-a constatat ca subtiaza endometrul, ingroasa secretia din col (si impiedica patrunderea ) si deci face exact opusul a ceea ce vrei sa realizezi. In orice caz asta e ce spun dr. de aici.

Andicu, m-am uitat la pozele tale si l-am vazut pe Gurita. Mi s-a facut un dor asa nebun dupa nebunica mea, am o cocarita care e la mama si imi lipseste tare mult. Poate iesim cu ei in parc cind vin. Tu pe unde stai in Bucuresti? Eu stau linga Unirii.

Ionica, tu esti relativ aproape de mine, nu? Sau macar nu la asa o mare diferenta de ora cum e cu Ro. Sa dea Dumnezeu sa fi !

Auricass, ce frumos ai scris! Asa e, ai perfecta dreptate in tot. Asa am fost si eu, ani de zile m-am rugat sa-mi intilnesc jumatatea, mergeam la toate bisercile din Bucuresti si din tara unde auzeam ca e o icoana facatoare de minuni, ma rugam, plingeam, lasam acatiste. Si uite ca Dumnezeu m-a auzit, m-a adus aici, departe de casa, ca sa-mi pot intilni jumatatea. Si asta sigur a fost Voia Domnului, pentru ca parca imi luase mintile cind m-am hotarit sa plec si a fost intr-adevar o nebunie toata plecarea mea. Am avut de suferit tare mult dupa ce am ajuns aici, ma mir ca nu am luat-o razna, ma intrebam de ce am venit aici, ca sa sufar mai mult decit acasa, sa fiu si mai singura decit eram acolo, nici macar o biserica unde sa ma duc sa ma rog nu aveam. Saraca mama ma mir ca a rezistat la toate telefoanele mele disperate,plinsete si numai cu ajutorul ei si cu incurajarile ei am rezistat. Si l-am intilnit pe sotul meu, si incet totul a devenit mai usor, am inceput sa imi recapat increderea in viitor, am inceput sa descopar in el omul pe care mi l-am dorit si l-am cautat cu atita disperare atitia ani. Acuma tot raul prin care ma trecut pare un vis urit si incerc sa uit cit pot de mult, dar in acelasi timp si incerc sa ajut pe cine pot sa nu treaca prin ce am trecut eu.

Uneori daca nu se intimpla ce vrem noi si cind vrem noi probabil ca exista un motiv foarte bun ca sa nu se intimple. Poate avem noi nevoie sa mai trecem prin tot felul de experiente care sa ne faca mai puternice si mai intelepte pentru viitor, sa ne pregateasca pentru ce o sa vina.
Se spune ca daca esti incercat in viata inseamna ca te iubeste Dumnezeu.
Sau poate ca undeva e un copilas care are nevoie de una din noi sa-i fie mamica. Sa nu va suparati pe mine ca spun acest lucru, eu nu vreau sa ma gindesc la aceasta varianta inca, si eu vreau sa simt mirajul vietii in mine, vreau sa simt cum creste o viata in burtica mea. E ceva intr-adevar unic si Mishulina stiu exact prin ce ai trecut cind ai stat in spital si ai auzit un tata fericit vorbind la telefon! Eu vad in fiecare zi noi mamici care pleaca cu bebeii lor acasa si stiu cum e.

Va pup mult pe toate si va multumesc ca simt ca sunt mai tare alaturi de voi!

Mergi la inceput

Fetelor, stie cineva ceva de Catalina? Poate ati vorbit cu ea la telefon? Banuiesc ca e inca in spital dar poate stiti ceva de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Pentru fetele din Canada-Toronto, am gasit un magazin plafar cu tot felul de plante medicinale, ceaiuri si ticturi, vitamine si pastile pe baza de plante medicinale.Daca are cineva nevoie de adresa spuneti-mi si o voi afisa pe forum.
Danutza_c, iti multumesc pentru raspunsul tau. Mi-am cumparar astazi vitaminele si am inceput deja sa le iau.Iar despre patarile maro sint cred niste patari nu cred ca am ovulat inca. Si apropo nu iau nimic pentru stimulare este "mama natura". Miine o vad pe doctorita si o voi intreba.
Utocatalina,multumesc pentru incurajarile tale. Am intrebat farmacista si mi-a spus ca este f bine de luat atunci cind incerci, cind esti si dupa aceea.

http://www.snugglepie.com/ezb/183841.png

http://www.snugglepie.com/cb/35279.png

Mergi la inceput

Nadya, cu multa placere. Chiar ma intrebam cine are insomnie si scrie pe forum la ora 4 dimineata, ora de acasa . Da, e cel mai bine sa o intrebi de doctorita, ca nu e normal sa ai patari asa fara motiv. Nu stiu cum e la voi, acolo sus , dar pe aici cam trebuie sa fii pe faza cu ce se intimpla cu tine si sa stii ce sa intrebi pe doctori. Sper ca totul sa fie OK si sa nu fie nimic.

Salutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Imi cer inca o data scuze daca v-am suparat. Sunt destul de trista pt ca sora mea nu a luat la facultate la Bucuresti la stat, asa ca o sa faca nu stiu ce facultate particulata si eu nu prea sunt de acord .
Oricum sunt si un pic mai demoralizata pt ca am impresia ca nu o sa am ovulatie luna asta. Sunt deja in ziua 16 cm si nu se intrevede nimic. Oricum temperatura mea cand creste la 36.8 cand scade la 36.4, asa ca nu stiu ce sa mai zic.
Mishulina, LA MULTI ANI si sa iti dea Dumnezeu cat mai repede un bebe.
Alexia, iubita, sa ai CASA DE PIATRA SI NUMAI BINE IN CASNICIE
Ingeras26a ai mare dreptate puiule, nici eu nu stiu ce as fi facut daca nu ar fi fost forumul sa ma tina cu picioarele pe pamant.
LauraIoana hai ca esti o figura pt modul in care ai ramas insarcinata. Dar acuma daca este bebelul sa ai mare grija de micuta comoara.
Catalina, sper ca te simti bine si te asteptam cat mai repede inapoi. ca sa iti mai treaca durerea.
Danutza_c ma bucur sa vad ca esti optimista, la fel cum este si Mihulina si toata populatia forumului. E drept ca mai calcam si noi stramb in caldarea cu lacrimi, dar ne trece repede.
Ionica sper sa fie de bine luna asta si pt tine si pt noi toate si sa strigam in gura mare ca o sa avem un bebe.
Utocatalina ce face bebicul? Cred ca te simti tare obosita si un pic speriata, nu?
Nici eu nu inteleg cum de pot fi unii oameni atat de fericiti si de impliniti, iar altii se chinuie si se dau cu capul de pereti pt un strop de fericire. Acum imi vine in minte ultimul paragraf din "Laleaua neagra" a lui Alexandre Dumas care suna cam asa "UNEORI AI SUFERIT PREA MULT CA SA AI DREPTUL SA NU SPUI NICIODATA SUNT PREA FERICIT". Cred ca ni se potriveste la toate nu?
Acum trebuie sa inchei ca am o goraza de treaba de facut, si daca nu mai intru astazi, va urez un week-end fericit si sa auzim luni numai de bine

catalina

Mergi la inceput