Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48
Raspunsuri - Pagina 14
danutza_c spune:
Ionica, trebuie sa te corectez: costa 20.000$ aprox. Numai tratamentul injectabil costa in jur de 2000$/luna!
Asa ca mai bine e acasica!
Daca endometrul tau a crescut asa de bine la tratament nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme, macar stii ca raspunde la tratament. Sa dea Dumnezeu sa fii
!
motzunica spune:
Buna fetele,
Ce este cu voi ?, pana la ora asta eram obisnuita sa citesc cateva mesaje...
Eu z.15 nici nu stiu daca am ovulat sau nu, mucus fertil foarte putin in z.8 si 9. La tratament am renuntat luna asta, doar Motzul meu este in continuare pe naturist.
la toate fetele.
megbeng spune:
wow...nu cred ca a mai fost vreodata asa liniste...eu am facut un calcul si perioada fertila va fi exact in toiul lunii de miere, cand vom fi la paris

..cat de super as fi sa ne intoarcem 3....numa sa vrea si el
..uf, cine stie..o sa fie cum vrea Dumnezeu, oricum...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
danutza_c spune:
Motzunica, iti multumesc! Toate trebuie sa avem curaj si forta sa mergem mai departe, altfel nu o sa reusim niciodata nimic.
Megbeng, sa te auda Dumnezeu! Sa aveti o luna de miere super...dulce
! Parisul e orasul visurilor mele. Cind am fost prima data acolo acum citiva ani m-a apucat un plins de parca as fi revazut niste locuri dragi de demult. Probabil ca am trait prin alta viata acolo... Sa va fie bine si sa fiti harnicuti![]()

la toate fetele!
Mishulina spune:
Buna dimineata - zic si eu sa mai "sparg" linistea asta...
Multumesc mult inca odata tuturor pentru urarile de bine si va doresc la toate ce imi doresc si mie -
- cu "dedicatie speciala" pentru miresicile din vara asta....
Bety multumesc,asemenea...
Danangie
ne-ai lipsit pe aici...
Nadya multumesc,sa te auda Dumnezeu....
Miro asteptam vesti de la tine...
Sper ca ati petrecut toate un weekend placut sau macar linistit!
Ina
Laura Ioana spune:
ALEXIA, CASA DE PIATRA SI COPII MULTI SI SANATOSI!

toate fetele.
Utocata
distractie placuta la mare si trimite-ne si noua un pic din briza marii! Ai grija de burtica si de Bianca!
Laura
6+
Puiutul meu
Mirona spune:
Buna fetelor,
m-am intors din concediu ... vesti bune nu am ... sunt in z.4, maine incep cu clostilbegyt.
Ingeras ceva vesti luna asta de la stimularea facuta?
Cata am citit de samburica ta, am si vazut-o. FELICITARI si concediu placut.
Bun venit! noilor fete.
Concediu placut si vreme faina! celor care pleaca.
Bafta celor cu teste si tratamente.
Atat de multe am avut de citit ... ca nu as face fatza la toate sa va raspund. Prea multa informatie dintr-o data pentru neuronii mei ...
Mishu pentru tine un
special ... ca tare mi-era dor de tine. La dus ... am vazut 12 berze, la intors ... am venit noaptea. Am vazut din nou berzele ... am vrut sa fac si poze ... da blitzu nu bate mai mult de 3m ... asa ca nu am putut ajunge pana acolo unde stateau ele cocotate. Asa-mi doream sa-ti trimit una la jumulit...
Poze din concediu ... in albumu meu.
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
Mishulina spune:
Miro,bine ai venit
! Si mie mi-ai lipsit foarte mult.Eu am trecut prin multe peripetii de cand ai plecat si vesti bune nu am dar (sau tocmai de aceea) sunt gata oricand sa jumul o barza! Cred ca am tot timpul in urmatoarele doua luni in care voi sta pe margine....
in "pauza impusa"...
Pozele sunt foarte frumoase si abia astept sa ne povestesti mai multe....
Te
....
Ina
mihaipopescu spune:
la toate fetele , m-am intors dintr-un concediu superb de la munte , unde m-am odihnit,m-am bronzat si m-am scaldat...si abia asteptam sa "vad" ce mai faceti, ce mai ziceti si mai ales cine a mai ramas
...
" Din Ardeal eu m-am intors
Timpul a fost foarte frumos,
Tocmai la Praid ne-am cazat
La Sovata ne-am scaldat...
Plaja, soare si racoare...
Doamne,de ce s-a terminat oare?
Multe berze am numarat,
Multe le-am si pozat,
Le-am rugat din sufletel
Sa ne-aduca un bebel
Uite-asa eu le-am rugat:
Berze, berze , berzisoare
Cate-un pui la fiecare
Nu va cerem altceva
Si in schimb va dam ce-ati vrea"
....am ajuns la concluzia ca este tara lor , am numarat 24 berze cu pui cu tot asta daca nu mi-a scapat vreun cuib ...
Miro, bine ai revenit si tu din concediu, hai sa adunam berzele mele cu ale tale si sa le aducem in grupul nostru
poate asa li se face mila de noi si ne aduc si noua cate un pui pt. fiecare...
Mishule ,un
special pt. o fata curajoasa , am rasfoit cate putin si am "vazut" prin ce ai trecut, important este ca s-a rezolvat cu rana, mai greu este cu asteptatul dar abia trece canicula si te poti apuca iar de treaba...
Eu sunt in ziua 23 nu am nici cele mai mici semne nici de bb...nici de rusi...am sa stau linistita pana miercuri-joi cand ar trebui sa-mi vina...un lucru este bun insa nu m-a mai patat ca luna trecuta cand din ziua 18 am avut zinic pete maronii pana la CM...si apropo de bautul dupa o graviduta si la mine a functionat cand am ramas in martie si chiar si luna trecuta am baut dupa aceeasi graviduta (naste la inceputul lunii septembrie iar eu voi fi nasa)...oare se mai prinde si de data asta?...ramane de vazut...
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta.
Utocatalina ,sa-ti traiasca sufletelul din burtica,tare frumoase mai sunteti...
Auricass am primit mail-ul tau si am sa-ti raspund cat de repede pot

de camp colorate si parfumate pt.toate fetele...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
Mishulina spune:
Uraaa,ni se intorc "berzele" calatoare !
Bine ati venit fetelor: Mihaela ,Miro (inca o data) ne-ati lipsit...O asteptam si pe Catrinel din delegatie !
Mihaela e tare draguta poezioara,numai buna de "pus in rama"....
.Abia astept sa ne mai delectezi si cu altele....
Haideti fetelor,cine mai vine cu povesti de vacanta sau cu vesti bune?
Ina