Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48
Raspunsuri - Pagina 15
Catrinel_17 spune:
Mishu, draga mea draga, m-am intors!! 

Dragele mele,
A fost obositoooor, dar a fost bine. Inainte sa plec, am bagat un test de la farmacie “prima sicher” (ce se mai lauda si astia…) si il las asa, in zona, si cind ma duc sa il verific – 2 liniutze! Una mai puternica (unde trebuia sa fie liniutza de sracina, si una paaalida de tot, unde trebuia sa fie liniutza in caz de test negativ). Habar nu aveam ce sa cred, era total si complet aiurea!!!!
Sotzul meu imi zicea sa nu ma ambalez prea tare, sa nu fiu dezamagita daca nu e sa fie, sa mai fac un test zilele urmatoare la berlin, in delegatie… Aaa, da, am vazut si ceva pete mici maronii, ma durea putin burta, eram absolut convinsa ca veneau rushii!!!!!!!!!!!
Am plecat duminica, luni cind am ramas la un moment dat singura m-am repezit la farmacie si am luat un test – mi-a dat Clear Blue. Marti dimineata, pe la 6.30, nu mai puteam sa dorm, m-am dus in baie, am facut testul si imi apare un semn + (plus)! ....Deci sarcina!!! Nu stiam ce sa fac!! Tzopaiam de colo colo de bucurie, ma duc inapoi in camera, sa-mi sun barbatul…. Nu aude telefonul, de! La 6 dimineata, dupa vreo inca 3 incercari raspunde, si ii zic gituita de emotie: “o sa fii tatic!!” Nici nu stiam ce sa ne spunem unul altuia, doamne, eram asa de departe!!!!! Cum sa iesi eu din camera fara sa spun lumii nimica??? A fost cea mai grea incercare din viata mea, ofofofof
dar am sunat-o pe mama, care visase cu 2 sapt inainte ca i-am dat telefon si i-am spus ca am "doua liniutze"!!
Nu am mai baut cafea, incercam sa nu stau linga lumea care fuma… Alcool si asa nu beam eu nici inainte…
Am plecat mai repede din delegatie, sa vin la sotzior sa ne bucuram impreuna – alta tevatura
Cobor din tren (toata saptamina ma tot gindisem cum va fi intilnirea, mi-l imaginam cu flori pe peron). Dar cind am ajuns- nici flori, nici el…. A venit dupa 10 minute timp in care eu deja fierbeam sub presiune. Bosumflata pina acasa…. Si acolo ce sa vezi! 2 buchete minunate de trandafiri galbeni pe perna mea….. nu am mai avut cuvinte!!!
Inca nu stiu ce sa cred, medicul meu e pina in 5 august in concediu… Ma simt – normal, parca si mai calma. Parca inca nu-mi vine sa cred ca e adevarat!! Vreau confirmarea de la medic intai…. Nu am curaj sa ma gindesc cu toata inima, inca mi-e cam frica!!! Zau ca nu stiu ce sa cred!!!
Acum 2 saptamini am visat-o pe bunica mea – mergeam pe strada impreuna si imi dadea sa tin in brate o fetitza mica… m-am trezit naucita. Bunica mea mi-a aparut numai odata in vis, cind a murit fratele ei, cred ca apare cind se termina sau cind incepe o viata…
Fetelor, fara voi nu stiu ce m-as face!!! Va pup pe toate cu cea mai mare dragoste, abia am asteptat sa ma intorc si sa citesc ce ati mai facut, si sa va scriu!!!
Iepurica, Mishulina, Princess, Amely, Ingerash, Andicu, Laura Ioana, Utocatalina, catalina, Ionica, motzunica, miha - MII DE PUPICI!!
Scuze daca am uitat pe cineva, dar sunt asa de zapacita!!...si cred ca si incoerenta...
Mishule, La multi ani si multa fericire, mult optimism si noroc!! Un bebe cit de curind!!!!!!
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Catrineluleeee
nu pot sa cred!!!! Adica pot sa cred dar sunt "muta" de emotie !! Bravo mai mama,asa bucurie mare mi-ai facut!
Sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Dumnezeu sanatate la toti 3 sa puteti sa va bucurati unul de altul! Si trage piciorul,ia-ma si pe mine,nu ma lasa aici,tee rooog!!! Iti mai amintesti? "Catrinel si Mishulina" ,da?
Abia astept prima echo,sa ne tii la curent! Bravo pui,inca odata,ai reusit! 
Ina
Catrinel_17 spune:
„Catrinel si Mishulina“ – draga mea….cum as putea sa uit!
Oricum, sa stii ca se ia!! Te iau cu mine si daca as sti ca te tirasc! Iti doresc din suflet sa fie bine si sa fiti 3 in curind!! Cit de curind!!
(Si asta e valabil pt toata gasca de la “endometru”
)
Acum o luna plingeam pe strada, si acuma sunt fericita!!
Dar inca nu vreau sa zic “hop” pina nu ma vede dom’ doctor….
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Catrinel iubita
,iti inteleg atitudinea rezervata,o bucurie asa de mare care vine dupa atata vreme pare...un vis! Abia astept sa-ti confirme dr, "comoara" in burtica ca sa poti striga in "gura mare"...Cat despre mine,cred ca ma tarasti dupa tine din septembrie incolo ca deocamdata mai am de tras...si sunt si eu in faza de "plans pe strada" sau pe coridoarele spitalului,dupa caz...
Ina
Mishulina spune:
Fetelor am deschis un www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54452" target="_blank">capitol nou ca aici nu mai era loc de povestit....
Va astept cu drag....
cu povestiri de vacanta si cu vesti bune!
Ina