Mamici de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Deabia astept sa vina si bebe al meu dar...sa se nasca atunci cand e destul de mare ca sa nu ajunga la incubator. Asa ca mai trebuie sa stea la mami in burta 2-3 saptamani.

Pe voi va inteapa burta jos?

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Adriana, lasa toata lumea in pace, daca nu ne-am adapta noilor descoperiri si trenduri lumea inca ar muri de infectii ca inainte sa apara penicilina. lasa-i sa se mire si tu fa cum stii ca e bine si cum se recomanda acum, uite ce frumos a crescut Aidan si ce bine se dezvolta!
Gabi, deci any day now...tinem pumnii.
Lulu, cred ca in faza asta pe toate ne inteapa, stringe, doare, burtica, bazinul, spatele,avem dureri ca la ciclu, de oase, de uter...de toate. dar se intimpla o multime de chestii acum, bebe se angajeaza, coboara, colul se pregateste, bazinul se pregateste, totul e...pe locuri...fiti gata... si ma rog, pina la start unele mai avem...
M

Mergi la inceput

Eu sunt putin stressata pana la 1 august pt ca daca apare bebe pana atunci...nu mai beneficiez de CIC si de aceea fiecare intepatura sau durere ma pune pe jar. Dar mai am cateva zile pana la sfarsitul lunii si apoi...poate sa soseasca bebe.

Luminita
36+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

nu te stresa, Luminita, ca mai e putin pina atunci si tu mai ai pina la 38 sapt si apoi pina la 40...vezi sa nu ajungi sa Dede sa te rogi de el sa iasa!
M

Mergi la inceput

Asa ma gandesc si eu ca acum ma rog sa nu iasa si dupa 1 august ma rog de el sa nu mai stea in burtika. Oricum data nasterii e 17 august asa ca...am sperante sa trec cu bine de 1 august.

Luminita
36+ cu Andrei

Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua burtici si mamici!

Imi pare rau ca nu voi putea sa va spun prea multe acum, dar chiar nu am timp! Bebe nu a prea vrut sa suga, am avut si furia laptelui, sper sa scapam repede. Ne simtim mai bine acum, sper ca si voi sunteti bine, nu am avut timp sa citesc nimic!

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi toti si sa nu aveti probleme!

Tati a pus poze dar nu a stiut unde si au ajuns la evenimentele comunitatii, asa ca le mai punem odata!

Voi mai intra sa va pov, cezariana mi s-a parut floare la ureche dar fetelor care nasteti cu cezariana: miscati-va mult chiar daca va doare!!!!!! Si imediat dupa, suciti-va in pat, nu stati pe loc! Pe mine ma stie tot spitalul acum ca sunt sarita dar mi-a folosit: am 4 zile de la op si nu ma mai doare nimic!!!! Ma misc super bine!

Va pup pe toate acum, mai vb. Succes la nasteri si pupici la bebici si burtici si mamici!

Simona si Mario 22.07.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Adriana si eu fac la fel Mihnea nu papa decat san si nu ii dau nici ceai si nici apa nici suzeta nimic decata laptic de la san.

Emaaime eu il spal pe Mihnea cu totul in cada si pe cap nu separat. Ne balacim cam o ora la baie.

Ioana si voua la fel ptr Andrei cel frumos si grasan. Calciu carbonic il dizov in 20 ml apa plata fiarta si racita si apoi il trag in siringa de plastic si Mihnea suge din seringa. Asa i-am dat d ela inceput si calciu si vitaminele. Noi luam vigantol de cand am venit acasa din maternitate 2 pic/zi si mai luam 20 de zile pe luna calciu natural siropel si niste vitamine si apoi facem pauza pana la sfarsitul lunii si reluam luna urmatoare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nu ma lasa computeru' asta sa citesc nimic. Poate reusesc sa trimit acest mesaj.

Vesti de la control. Avem dilatatie de 1 deget! Totusi colul e posterior. Bb nu coboara si asta imi creeaza un stres (ca tre' sa fie cineva tot timpul in locul lui Anis) daca nu coboara nici in timpul travaliului si ajung la cutit ? Nu vreau!
Am aflat ca nu am streptococ B, doar alte lucrusoare pe acolo, care ma impiedica sa-l grabesc pe bb intr-un mod placut .

Andy si 39+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Lulu, dar de ce nu mai bebeficiezi de CIC??? Cum ai calculat tu??? Ca eu mi-am luat asa: 84 zile inainte de nastere si 42 de zile de concediu de lauzie dupa nastere, luand in considerare DPN-ul care ar trebui sa fie 12 august la mine. Eu stiam ca daca nasc dupa DPN-ul calculat de mine nu mai pot beneficia de CIC... inainte pot naste linistita, numai dupa aceea este aiurea ca pot pierde CIC-ul. Eu asa retinusem... Dar o sa ma mai interesez si eu.

Ioana, sa-mi traiasca ginerica ce mare si grasun este!!!!

Emaimee, am citit povestea cu placenta, cred ca eram prea zombi de nu ti-am raspuns la subiectul asta, a fost tare haioasa faza!!!!

Gabi, pai iti tinem pumnii sa apara cand se va simti el pregatit sa apara, ca mami il asteapta cu drag!!!!!

Anda, pai eu m-as baga pt. 10 august. Eu merg pe programare, dar daca mandra vrea sa iasa mai repede... nu ma pot opune!!!!

Katink, Doamne ce putin mai ai!!! Nu-mi vine sa cred ca ne apropiem cu toate de momentul in care ne vom tine bebelusii in brate!!!!

Mamini, si eu am iesit bine cu fierul, dar iau in continuare pana la nastere, probabil si dupa!!!

Apropos, am uitat sa va povestesc ce am patit azi noapte!!! Pe la ora 2,30 dimineatza am avut senzatia ca-mi curge ceva cald intre picioare... M-am trezit imediat, am controlat... nik... M-am ridicat in picioare si am stat asa cateva minute, in cazul in care ar fi fost lichidul amniotic ar fi curs pe picioare, dar nu s-a intamplat nimic. Acum, dilema: oi fi visat sau o fi fost reala senzatia???

Pupici,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Simona, bine ai venit acasa, am vazut pozele, este un dulce Mario, sa va traiasca!!!!

Andre_ea, chiar daca ajungi la cezariana sa stii ca nu-i asa de groaznic, stai linistita!!! Dar o sa coboare bebe, atunci cand se va simti el pregatit!!! Don't worry!!!

Pupici,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput