Mamici de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 5
emaaimee spune:
Ioana-pitica se trezste cand o schimb dupa papa si sa vezi atunci ca o luam de la capat-face niste ochiane cat cepele,vorbim alea alea,mai stam,papa un picut,ragaim purcina si adormim in sfarsit!
MONAI-parca tu intrebai daca se zice peridurala sau epidurala.Peridurala in romana,epidural in engleza=>epidurala "transformat" in ro din engl
Si noi am spalat-o pe Bibi in prima saptamana cu musetel la fundutz,dar ne-am dat pe servetele umede ca e tare comod asa!
AniS-sper sa te simti mai bine si mult succes!E o idee tare buna sa treci progresul puilor
Asa si am scapat si de povestea cu placenta,v-am zis-o!
mamini-maternitatea foloseste placentele neluate de "cliente" cum crede de cuviinta.Sotul saracul de emotie a uitat discutia noastra pe tema in care hotaram ca nu am ce face cu ea!D-apai s-o iau in congelator acasa,daca o confund cu carne(la cat de ametita sunt eu si o pun la tocat.Imi pare rau ca nu ti-a iesit fierul bine!Iei suplimente?Mananca si niste tu spanac si carnita de vita/manzat-succes la asimilat fe!Inleg cu kg in plus-facem si noi club de slabit ca fetele de mai-iunie!Eiu sunt prima pe lista!Dar cine o face?-ca eu nu ma pricep!andatudor-asa a fost saracu' se gandea la congelator,nu ar fi spus nu!Si voi zugraviti-vezi ca eu am nascut la 3zile dupa ce am terminat!Asa ca ... cine stie!
Monica-ei nu ii trece cu crema cu zinc(avem si Cutaden si Sudocrem)iritatia,de 2 zile o are de la diareea asta pacatoasa,asa ca o dau acum cu Baneocin pudra-pudra cu antibiotic cu care am dat-o si la buricutz.Felicitari ca esti slabuta-vreau si eu!
Eu am dat papa la dimineata,schimbat-o,am facut o ciorbita buuna de pui cu bors,am si le-am intins,.acum iar schimat bb ca s-a trezit,dat papica,stat la barfa cu ea,acum a adormit-fac un dus speedy si iesim in oras sa ne luam servetele umede.E superfrumos afara!
frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
irinabungau spune:
Salutare la toate fetele,
Am revenit si eu din oras, astazi am avut iarasi de umblat dar sunt happy ca am rezolvat toate problemele!!
M-a sunat Zina astazi sa ma intrebe de voi, din pacate nu-i merge netul si nu poate intra sa vada ce mai facem, asa ca o tin la curent prin telefon cu ce se mai intampla, cine mai naste, etc... Mi-a transmis sa va pup pe toate si sa va spun ca ii este foarte tare dor de voi!!
Mamini, ma bucur ca esti ok, deci sa inteleg ca saptamana viiotare, gata???? Mama ce putin mai este, nu??? Referitor la c lubul fetelor care vor sa slabeasca, ma bag si eu dupa, cu conditia sa nu scada productia de lapte!!!!
Anda, si eu as vrea pe 10, dar asta mai depinde si de puitza mea!!
Kulta, hai ca mai este putin, fiec are zi trecuta conteaza foarte mult pentru Sebi, asa ca sper sa rezisti cat mai mult!!!
Dede, ai nascut???????? Nici un semn?? Nimic???
Dana, sa ne luam de mana, si eu trebuia teoretic sa nasc pe la sf. acestei saptamani, dar... se pare ca mai dureaza!!!!
Monai, sunt super happy ca-mi vine iubitul, numar zilele ramase...
Katink, te-ai intors de la control????
Pup fetele, acum bag putin somn de frumusete si ma intorc ca vad ce ati mai facut!!!
Irina si bebe 37 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Irina, nu sapt viitoare, peste doua, pe 11 august, sapt viitoare e ultimul control.si cu kg facem in asa fel incit sa avem si laptic si silueta.cum...nu stiu inca, dar cercetez.
Emaaimee, tu la ritmul in care scapi de kg nu mai ai ce face cu noi in club. acum am hemoglobina beton, 130 am avut-o 103 dar am luat fier dupa o metoda proprie si am asimilat extraordinar de bine.
M
emaaimee spune:
Hildegard-eu nu as face epiziotomie nici la al 2lea bb!E alegerea ta totusi!E posibil sa nu te rupi- o prietena de-a mea nu s-a rupt!Oricum aici nu se face decat daca e absolut necesar-se chinuie mama sau stiu dinainte ca e bb un urias!Mie mi s-a rupt perineul putin inauntru si m-a cusut dr dupa ce a facut o injectie locala cu anestezic.Pana si-a facut efectul m-a durut,dar mi-au dat sa respir gaz-etonox parca si a fost ok,glumeama cu dr si moasa!
Vero si lulu75-putieti citi povestea nasterii Oanei-zisa si Bibi,cea grabita:http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53756&whichpage=9
Luminita-ma intrbam ce e cu tine,sunteti bine? parca si-a scris povestea la cap75 parca,pag3 sau 4 nu sunt sigura!
KULTA-ma bucur enorm ca ai ajutoare,doar mai tine-l putinel pe Sebi!
frumoasei Bibi-02/07/05
Katink spune:
Buna fetele!
Am venit si eu de la control. Totul este bine, tensiunea a mai scazut - 108/80 - eu care mereu aveam 120/70...
Fierul este 111!!! Bucurie, bem diseara M-am mai ingrasat 500g, deci un total de 11kg pana acuma. In sumarul de urina nu a gasit nimica, in schimb nu mi-a facut control intern... asa ca nu stiu cum mai stau cu dilatatia, dar cred eu ca tot de 1 este...
Mi-a spus sa imi fac programare si pt sapt. viitoare - adica marti pe 2 aug. am programare si pe 3 e termenul sa nasc... cica in caz ca nu nasc pana atunci sa am facuta programarea
Eu sper ca pana atunci nasc Sau o iau pe urmele lui Dede ...
Inimioara tot asa cu cca 140batai /minutu, normal nu constant, osciland... mai ales cand se foia o lua la galop
Acuma merg sa mananc si sa fac o prajitura cu visine, ca pentru placinta nu am suficiente mere.
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38sapt. + 6zile
Fotografii
mamini spune:
bravo, Katink, ti-am zis eu cu fierul ala ca-l dovedim! si eu trebuia sa fac rezerve serioase fiindca e posibil sa pierzi mult singe la cezariana, eu am si probleme de coagulare si ma bucur ca s-a rezolvat asa.cica de-acum pina la nastere n-ar mai scade ca nu mai creste volumul sanguin, deci suntem ok. spor la bucatarie!
M
lulu75 spune:
mamini, nu am mai intrat pe Forum pt ca am avut ceva probleme cu PC-ul iar acum sunt...la Pitesti sa repar masina (am gasit-o lovita in parcare) pt ca aici am, si eu "pile".
Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic si esti bine.
Luminita
36+ cu Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Katink spune:
Bravo Mamini!! Acuma am citit ce bine stai cu fierul, felicitari! Si eu voi lua in continuare, ca de stricat nu strica si vorba ta sange o sa pierdem la nastere si e mai bine sa fim in regula.
Ma bucur ca a fost si la voi bine la control.
Hai ca fug ca mi-e fooamee!!
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38sapt. + 6zile
Fotografii
emaaimee spune:
Anda-frumos numele bebelului
AniS-daca tot trece lumea ce fel a nascut,scrie si la mine natural sau normal cum crezi tu de cuviinta!Mersi!
cipcipcip-nu umpli cadita,doar sa aiba 10-12cm de apa!Pui termometrul in apa,vezi ca e ok,mai ai o cana mare cu apa curata la temp pt baie(37Gr).Dezbraci bb de hainute,lasi pampersul,il invelesti in prosop fara capusor.Il tii in mana stanga si apleci capusorul spre cadita,uzi parul,pui sampon,masezi capusorul-torni un picut de apa curata sa il clatesti.Stergi bine parutul,scoti pampersul,apuci bb cu mana stanga de subraticul stang si tii bine iar cu mana libera il speli cu buretelul si il clatesti cu apa curata!Nu folosesc sapun ca usuca pielea si Oana are pielea f uscata-folosim baby bath with oil!Daca esti stangace inversezi mainile-sper ca ai inteles tehnica de baie!
mamini-da,dar tot nu am 65kg deci I am still in.S-au dus doar kg acumulate cu si eu nu eram din corpul de balet inainte asa ca tot prima sunt in club!Ha!Sac!.Eu am lapte si am dat jos!A,nu am inteles eu cu hemoglobina-neuronul!
Eu trebuie sa o mai astpt pe Bibi ca nu are somn greu de plecat la plimbare,are somn cu vorbe si asta nu dureaza mult!
Irina-vezi ca am scris despre placenta(1 sau 2 pagini in urma) ca ma tot intrebai cand o sa va zic!Mie nu mi-a scazut lapticul si Bibi ia bine in greutate,sper sa nu ma laud degeaba si in continuare!
frumoasei Bibi-02/07/05
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by mamini
Cipcipcip, copil angajat este cel care s-a asezat in pozitia de nastere, adica e cu capul in jos si coborit in pelvis= angajat in canalul de nastere. se simte la pipait pe burtica si uneori se vede si cu ochiul liber ca burtica e un pic coborita. evident se vede si la ecograf.
la controlul colului se verifica maturarea colului( care e ca un canal), la multe femei se deschide treptat, se moaie( e catifelat la atingere). se poate "sterge", adica se scurteaza in ore, dar se poate dilata treptat in saptamini. nu neaparat. aici sunt fete care au avut colul deschis si doua saptamini, de obicei nasterea s-a desfasurat mult mai rapid decit la celelalte.
cu baitza lui bebe raspund mai bine mamicile, dar dupa cum stiu eu "sapunitul" se face cu ulei de baie sau ceva mai putin spumant decit gelul de dus pt adulti, se foloseste f putin si il clatesti in apa din cadita. in rest, cind il speli la fundulet il bagi sub jet de apa.
M
Mersi mult
Cipcipcip si bebe in burta 37 sapt