Mamici de iulie-august (76)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
'neata burtici si mamici..
Eu am avut niste dureri f mari azi noapte.Simteam ca mi se rupe mijlocul in 2, plus durerea de sub ombilic..am zis gata mi se rupe cerclajul...mai sa-l sun pe dr.Am luat no spa...dar de data asta nu a mai trecut...hm....banuiesc eu ca e vb de deschiderea orificiului intern..in fine.
Vineri acum ar trebuii sa ma duc sa-mi scoata cerclajul , daca nu vreau sa risc sa mi se rupa colul intre timp..si totusi eu sunt convinsa ca dupa ce mi-l scoate e o chestiune de ore si dupa aia nasc.As vrea sa ma duc luni, nu acum in weekend...sa vedem ce zice si dr.
AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Dede.......facem galerie se pare ca Medeea s-a hotarat!
Monica_Elena, gata sunteti baieti mari de acum..
Fetele cu bebei , eu m-am gandit asa...sa trec din luna in luna, greutataea bebeilor ,plus cm...sa vedem evolutia, ce ziceti?
AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Buna dimineata!
Tot pe aici cu mandra in burtica sunt... Nimica nou, usoare dureri prin zona ovarelor si insignifiante de mijloc...
Azi la 11.30 (12.30 ora Ro) am control, va dau de stire cand ma intorc.
Irina, ce putin mai este si iti vezi iubitul!!!
Monica-Elena, frumoase pozele si broscuta ta! Pe Luli ne-o amintim, cum sa uitam de ea, ne-a tinut la curent cu starea ta de sanatate cand ai facut cerclajul... si facea parte din gasca voastra cu FIV. Ii doresc din suflet sa ramana curand graviduta si sa aiba si ea puiul ei.
Si felicitari pentru kg in minus, sunt sigura ca ai 1.70 m, nu cm
Dede, vad ca nu ai mai intrat aseara, esti deja la spital? Ca de nascut nu cred, o anuntai tu pana acuma pe Irinuca noastra daca o vedeai pe Medeea... Nastere usoara iti doresc!
Mamini, la ce ora ai control azi? Bafta si te asteptam cu vesti bune!
Pupici,
Katink si dulcineea mea 38sapt. + 6zile
Fotografii
Monica-Elena spune:
Da Katink ai dreptate dar cu bebe Mihnea intr-o mana si cu alta pe taste mai bat si aiurea. Eu cred ca l-am invatat in brate si sa doarma pe pieptul meu dar nu pot sa nu il pup mereu si sa il simt aproape pe globuletul meu. Bafta astazi la control si s avi cu vesti bune.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ursuletulpanda2005 spune:
Buna burtici,mamici si bebici!
Felicitari proaspetelor mamici! Sa va refaceti repede si sa aveti bebei mancaciosi si ascultatori!
N-am citit tot ce ati scris ieri dar recuperez.
Noi suntem pe baricade si cica nu ne grabim deloc. Azi am fost iar la control si cica nu nastem mai devreme de 2 saptamani, ca Pooh tot nu e angajat. In plus doctorul lipseste 2 saptamani incepand de marti si o sa ne vada altcineva. Nashpa! Dar nu prea avem de ales. Asa ca, probabil joi, o sa ne luam bagajul de spital si o sa ne mutam la Toronto, la niste prieteni. Asta e. Ghinion. Daca pana se intoarce doctorul nu se intampla nimic, atunci o sa ne induca. Asta ar fi cam aproape in saptamana 42.
Asa ca, fetele care incheie plutonul, s-ar putea sa mi-o luati inainte.
Ma cam sperie ideea cu posttermenul dar nu am cum sa schimb nimic, din pacate. Pana cand bebe nu se angajaza, pot sa mut si mobila prin casa. Altceva decat sa-l stresez, se pare ca nu as reusi.
Mai mergem miercuri dimineatza la control sa vedem ce si cum pana atunci.
Cam asta e cu noi. De cand stam acasa avem mai putin timp de net ca pana acum. De ce? Cred ca din proasta organizare e timpului.
danaB + POOH 39+
mamini spune:
buna dimineata fete frumoase!
Katink, bafta la control!
eu abia m-am intors, sunt varza, din cauza ca azi noapte nu am dormit nici eu nici fata. si m-am dus buimaca, vinata pe la ochi...ce sa mai, o placere...tensiunea mare, HEMOGLOBINA 130!-zau, fetelor, e de patentat metoda mea de a lua fier, de la 103., greutatea-jale, dar nu ma mai stresez, mai am 2 sapt, unde s-au pus atitea, mai e loc de citeva, fata tot pe curba medie( la masuratoarea burticii), pulsul ei 162-193!!!!!!!!!-iar! ea e ca la maraton, mitittica, nu stiu cine o alearga.in general bine, asa ca sunt multumita, mai am un control sapt viitoare si apoi direct la spital.
Dana, nu iti face planuri si calcule ca nu stii ce-i vine lui Pooh, se angajeaza si isi face loc un-doi, daca are chef...sper pt tine sa fie atunci cind esti pregatita.
Dede cred ca a plecat la spital...
Monica-Elena, e un scump Mihnea si cred ca iti vine sa il pupi non stop. si super de tine ca te faci mami- fotomodel, e frumos! si daca ai lapte, cu atit mai mult.
Irina, am vazut la fetele cu bebei de mai-iunie ca au facut club de slabit, simt ca il vom infiinta impreuna! si sa vezi ce gagici ne facem!.
Emaaimee, aici placenta se doneaza in scop stiintific( si eu fac parte dintr-un proiect de cercetare pt stem-cells si stringem placente, preputzuri si dinti extrasi), dar acasa nu cred ca o poti lua, o donezi sau se arde, daca nu vrei..intrebarea cu congelatorul, a fost chiar pertinenta, saracul, cred ca era ingrozit...
pe cine am uitat?
M 36+
andatudor spune:
Albinutzza-mi-a placut muult povestea nasterii bondarelului,de altefel ma si asteptam sa fie asa de frumos si usor,pt. ca tu tot timpul ai fost o curajoasa si o optimista!! Multi pupici!!
Irina,Mamini,Katink-multa bafta la control !!
Dede-ce faci??Mai ai putin sau ai nascut??Tinem pumnii stransi!!
Ema-ai fost tare la faza cu placenta,dar si mai haios a fost sotul,auzi ...in congelator!!!
Ankak-woooow,m-ai speriat cu epilatul!! gata merg si eu la cosmetica,nu de alta dar sa raman cu fasii pe acolo!!!
[red]ANIS- vreau si eu sa schimbi numele buburuzului meu ca....ne-am razgandit .Va fi :[/red]ANDREI CALIN.Sper sa ramana asta!!
Noi ne-am apucat acum la final sa zugravim putin in baie si bucatarie si este casa cu fundul in sus.Dar cred ca o sa terminam sapt. asat cu totul,mai avem si de prelungit caloriferele.Abia astept sa fie totul gata!!
Anda si buburuzu' din burtica 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
andatudor spune:
Mamini-nu te-am vazut cand ai venit!! Cred ca scriam in acelasi timp!! Vad ca a mers bine la control. Tu cum te mai simti fata de ieri?
Anda si buburuzu' din burtica 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
mamini spune:
Anda, merci de intrebare, nu imi mai e rau ca ieri, dar n-am dormit si-s cam buimaca. dar...imi revin eu, stau cumintica in pat si trece. frumos numele buburuzului. numai eu nu m-am hotarit cu Mitza mea cum s-o cheme...tu ai stabilit ziua exacta pt cutit? cit mai ai?
M
Hildegard spune:
Buna ziua fetelor!
Sunt o mamica de octombrie, purtatoare de baietel. am 28 de saptamami, si vreau sa va intreb poate aveti mai multa experienta sau vreo idee despre nastere.
Dr. meu a zis ca nasc natural fara nici un fel de anstezie, numai cu epiziotomie. Eu ma sperii de ce ma asteapta. Vedem, bineintele mai incolo...daca bebele va fi ok pentru o asemenea nastere. Nu?
Dar deocamdata nu se pune probleme de cezariana sau altceva. Dr. a mai zis ca din start in face anestezie pentru epiziotomie...cum adica?
Daca ma dilat corespunzator, nu? Daca nu, atunci sunt de acord cu el.
Dar oare o sa suport durerile nasterii, daca patesc ceva.....ce stiu eu.
Am 28 de ani, sunt la prima nastere, si din fire sunt o sportiva si de constitutie robusta. Am in talie 100 cmm si am pus 9 kg pana acum.
In general ma simt bine....normal spatele il simt deja, burtica urca la cer, se tuguiaza.
Am facut eko Doppler ...si este totul ok.
Voi ce ziceti?
Vero
28
http://community.webshots.com/user/hildegard122