Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 8
marrina spune:
auricass nu am primit inca raspuns de la Livia dar astept... Partea nasoala este ca de maine nu mai am acces la net ca plec in concediu la Felix si o sa revin peste doua saptamani. Intre timp o sa continui la fel si o sa caut Maca pe aici. M-am obisnuit asa de tare cu ceaiurile ca beau orice. De dimineata ii "servisem" sotului meu naprasnicul si...m-am trezit ca ma intreaba unde-i este ceaiul. Poti sa crezi ca-l bausem
si pe al lui?
Pupici naturistelor pe unde o-ti fi voi
musete spune:
Costi, pe unde esti, ce faci? Un pupic mare pentru tine, asa ptr. ca suntem pacientele aceleiasi doktore minunate care ne va ajuta in eforturile noastre de a aduce pe lume un BB!

sa inteleg ca ti-a zis sa nu interferezi tratamentul ei homeopatic, cu nici un alt tratament medicamentos, fie el si natural%? Cum e cel pe care ti l-am sugerat in PM?
Ciudat! Mie mi-a spus ca pot lua orice alt medicament doresc si ca n-ar influenta in nici un mod tratamentul prescis de ea.
Pupici, Musete
mioritaus spune:
Fetele, este de ajuns daca am facut trat naturist 3 luni si fac pauza 1 luna?Este vreo problema daca fac pauza?Constat sa CM tot nu vine rosu dintr-o data....bine ca nu au mai evoluat fibroamele si chistul.Urmeaza sa plec la mare 3 saptamani si vreau sa ma simt libera ....fara extracte, ceaiuri si remedii.
Pupici
Miorita
auricass spune:
Marrina haide ca m-ai facut sa rad:))) E bine ca bei ceaiuri de tot felul, dar lasa-i si lui ceva:)))
Mioritaus, eu am inteles ca tratamentul dureaza minim 3 luni maxim 6. Deci nu cred ca ar fi o problema sa te relaxezi 3 saptamani, atata timp cat la intoarcere reiei sportul.:))) POate iti raspuns si celelalte fete. Pupicuri de la Craiova si concediu placut

auricass spune:
Marrina era sa uit concediu placut la amandoi si sa aud de
cine stie poate Felix se indupleca si faceti un nemaipomenit de brasovean:))

Serj spune:
buna fetele mele!!!!
mishulina ai grija de tine si vezi sa te faci bine, bine!!!!
fetite octombriste, atunci facem
, ca si eu sunt din 8 oct., si voi face 38!!!!!![]()
iepurasule multumesc, am sa-i spun si cumnatei sa caute si ea, oricum daca auzi de un homeopat bun, bun spune-mi.
eu sunt binisor, mi-au dat un alt medicament si pana nu vad ca am tensiunea pt. saptamani in sir, mica, inca nu ma bucur
am fost ieri la eco, pt. ca am vazut o picatura maron, si m-am speriat... asa ca m-a controlat, ecografat si se vedea si inimiaoara batand. deci totul ok, sunt 8sapt.+7
acum , cred ca am sa merg mai des dincolo la odiseea celor...., dar sa stiti ca nu va las definitiv, eu va doresc astept , si cat mai repede!!!!!!!!!!!!!
adi mult noroc la noul job, si sa fie cu noroc la toate cate vrei!!!!
pupici la fetitele cuminti si care pleaca in concediu sa se intoarca in 3!!!!

cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
iepurila spune:
Iubita mea Mishulina, nu se suprapun doar 2 zile cele 2 tipuri de tratament. Pt ca estrogenul (PREMARIN) il iau din prima zi pana in a 11-a iar utrogestanul din a 15-a zi pana in a 25-a. Deci singurele zile in care nu iau tratam hormonal ar fi 12,13,14 si 26,27, 28.
Liviei i-am scris cu mult timp in urma (PM) cu rugamintea sa-si dea o parere la schema de tratament. Dar cred ca e in concediu sau ceva ca nu mi-a raspuns nici pana acum.
Mai astept opiniile voastre (daca sa combin naturistul cu hormonalul) dar cred ca cel mai sigur (ca sa nu risc) am sa fac doar hormonalul.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
motzunica spune:
Lumit, chestia cu picioarele mi se potriveste si mie
, dar eu am primit calcareea phosphorica.
Serj, inca o balanta ?
, sa-ti creasca mare punctuletzul!
Mioritaus, Marrina, concediu placut!
Costi spune:
quote:
Originally posted by musete
Costi, pe unde esti, ce faci? Un pupic mare pentru tine, asa ptr. ca suntem pacientele aceleiasi doktore minunate care ne va ajuta in eforturile noastre de a aduce pe lume un BB!
sa inteleg ca ti-a zis sa nu interferezi tratamentul ei homeopatic, cu nici un alt tratament medicamentos, fie el si natural%? Cum e cel pe care ti l-am sugerat in PM?
Ciudat! Mie mi-a spus ca pot lua orice alt medicament doresc si ca n-ar influenta in nici un mod tratamentul prescis de ea.
Pupici, Musete
Buna musete!
Imi cer scuze ca doar am citit si nu am intervenit cu raspunsuri.
Starea mea de vreo 3 zile e naspa si n-am vrut sa o stric si pe a voastra.
Tocmai am citit povestea Monicai_Elena de la "Povesti de succes" si cutitul in inima mea s-a mai rasucit odata- nu ne permitem FIV.
Eu m-am simtit cam rau de la BU si homeopata mi-a recomandat sa nu mai iau, iar celelalte remedii naturiste sa le amin avind in vedere situatia mea neclara.
Tocmai ma gindeam la mucusul specific ovulatiei din ziua 32 si miine mai fac un test.
Stiu ca fiecare test negativ scurteaza viata cu o saptamina(cam o saptamina dureaza sa-mi revin psihic) dar trebuie sa-l fac, miine sunt 43 zile amenoree si a 12-a zi din ziua 32.
Tu ce faci, cum esti?
Elena
Ultima speranta!