Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Amely spune:
Dariana, de ovulat ovulam, dar dimensiunile mele la endom. si foliculi erau jale...mai ales dupa chiuretajul din februarie... Tratamentul cu BU il fac cam de o luna, iar cu Maca de aproape 2 sapt. Inainte de asta am luat muguri de zmeur - tinctura si naprasnic - capsule (tot vreo luna).
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
iepurila spune:
Adi, sarumana pt opinie.
Aurica, ma bucur tare mult ca-ti place si ca iti foloseste motto-ul.
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
auricass spune:
Fetelor, stie cineva daca intratamentul naturist la Liviei pot introduce si Maca alaturi de medicatia propriu-zisa, si daca am intrerupt tratamentul luna asta ( l-am tinut doar luna trecuta), trebuie reluat cu tot cu tincturi, adica din nou tratamentul?
Nu stiu ce sa zic dar m-am dereglat de tot, nici nu mai stiu cand ovulez si cand imi vin rusii
Poate ma luminati voi
Pupici
iepurila spune:
Aurica eu stiu ca poti introduce si MACA. E chiar indicat.
Serj, nu te-am uitat iubita, dar cred din ce in ce mai mult ca la Iasi nu apeleaza multa lume la medici homeopati. Pe cine intreb ridica din umeri. Hai ca mai sap. Tu cum te mai simti?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
mioritaus spune:
Thea, imi cer scuze ca am raspuns asa de tarziu......eu fac acupunctura la Centrul de Homeopatie si Acupunctura de pe str. Visarion.
pupici
motzunica spune:
Lumit, ai dreptate nici eu n-am mai gasit site-ul respectiv.
Thuya, cu ten intunecat, isi sterse lacrimile pe furis. Muzica o face sa planga si, ce-i ciudat, ii tremurau si picioarele.
Din pacate imi lipseste o pagina si pe ea era Sepia. In schimb am gasit altceva mai detaliat despre ea, mergi aici : www.homeopatia.ro/sepia.htm
lumit spune:
motzunica draga, multumesc pentru link!Nu ma regasesc in toate aspectele dar unele mi se potrivesc manusa.Zice acolo ca "simte nevoia sa tina picioarele incrucisate".Ei,bine, eu stau picior-peste-picior chiar si la masa,caci asa ma simt eu bine !
Pupici!
Mishulina spune:
Bine v-am gasit fetelor! De fapt eu mai putin "bine"....Am scapat de rana,sper sa se vindece...Mi-au cauterizat-o si peste 6 saptamani vadem daca mai facem perfuzii,in fct de cum arata...
Partea proasta e ca nu pot scapa de aderente si atata timp cat le am sansele sunt mici spre foarte mici....
Iepurasule
,citisem ca Livia a zis sa nu suprapunem tratam naturist cu cel hormonal,desi la tine nu e vorba decat de 2 zile...Poate ar trebui sa-i scri Liviei,sper sa aiba timp sa-ti raspunda in timp util....
Silviana,Marrina,Aura,multumesc pentru pumnii stransi...
Amely,bine ai venit in "Clubul Scorpiutelor Naturiste"
! Pana acum suntem eu,tu si Costi.Motzunica e balanta,ca mai aveam nevoie si de putin echilibru....![]()
Elena,nu am primit mail-ul,iti scriu PM!
Ina
SilvanaPopovici spune:
Motzunica, ti-am trimis un PM ieri si am un feeling ca nu l-ai primit (la transmitere a aparut o eroare de intretinere a site-ului).
Subiectul era "Operatiunea contul".
Zi-mi daca scriu din nou.
Pup toate fetele! 
Silvana
auricass spune:

de la mine pentru toate naturistele si homeopatele frumoase.O zi superba va urez cu vesti bune.
Marrina cum stai cu tratamentul? Te-ai lamurit cum sta treaba cu naprasnicul? Poti introduce si MACA in tratamentul Liviei.Asa am aflat si de la fete. Eu am luat 20 de zile dar nu mai stiu daca trebuie sa-l mai iau si lunile urmatoare.
POate stiu fetele. Sa-mi spui si mie daca afli inainte.
Mishulina pe unde te gasesc pe acolo te pup