Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Costi spune:
quote:
Originally posted by Mishulinaquote:
Originally posted by Costi
24 octombrie- sa nu-mi spui ca ar putea fi si ziua...
Nu,ca esti culmea,Elena! Si zi asa,Scorpiutza de prima decada,nu?Pai eu sunt pe 28,tata e pe 23...
Care va sa zica,de aia ne potrivim asa....Si cum zici ca ramane cu inghetata aia?
Cu ciclul asta al tau chiar nu stiu ca sa-ti zic...la medic nu ai ajuns inca,nu?
Ina
mishu, un pupic

Vezi cum ne atragem noi scorpiutele?
Si...inghetata cind vrei tu...
Aseara ti-am scris pe mail.
Elena
Ultima speranta!
marrina spune:
Mishu Iti tin pumnii azi. O sa fie bine.

auricass Cand te apuci din nou de tratamentul Liviei? Ca sa mai am cu cine "colabora"..
auricass spune:
Neata fetele,
va pup pe toate inclusiv pe Mishulina, careia ii doresc tot binele din lume, bafta si sa te faci bine cat mai repede.
Marrina cred ca o sa incep de saptamana viitoare, dar deocamdata doar cu ceaiurile pt. ca celelalte medicamente si vitamina E, carpiconl, trebuie luate din a 5 a pana in a 19 a a zi si trebuie sa astept pana ;la urmatorul CM.
Amely pup fata frumoasa.
iepurila spune:
Elena, mie mi le-a prescris Dr pt niste nenorocite de sinechii uterine. Sper din tot sufletul sa functioneze rationamentul lui.
Stie cineva tratament naturist pt aceste sinechii uterine?
Si nu uitati va rog, cine stie sa ma sfatuiasca si pe mine daca sa continui cu MACA si ceaiul de napraznic in timpul tratamentului hormonal.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by iepurila
Si nu uitati va rog, cine stie sa ma sfatuiasca si pe mine daca sa continui cu MACA si ceaiul de napraznic in timpul tratamentului hormonal.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Iepurila, eu stiam ca poti face tratamentul naturist cuplat cu cel hormonal alopat, ca se completeaza. Asa zicea Livia mai demult.
Sanatate multa, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
auricass spune:
IEPURICA scumpa ai un mesaj tare fain in final. Sa stii ca tocmai la asta m-am gandit zilele astea cand am intrerupt tratamentul...ca doar am incetat sa mai incerc, nu am esuat, asa ca impulsionata de motto - ul tau ma pun pe treaba.
Apropo spuneti-mi si mi ecum colorez numele fetelor.
ca mi-am prins urechile pe aici
marrina spune:
auricass Dupa ce scrii numele il selectezi si dai clic pe butonul "Culoare".Alegi culoarea pe care o vrei si gata.
Eu inca am urechile prinse in diverse chestii de pe aici dar mi le-oi scoate cumva.
marrina
lumit spune:
auricass,am vrut sa-ti raspund intr-un PM ca sa nu fim off-topic dar vad ca nu ai activata optiunea.Iata cum fac eu sa colorez numele:selectez cuvantul(tinand apasat butonul din stanga mouse-ului), dau click pe sageata ce se afla in dreptul cuvantului "culoare" (se gaseste putin deasupra ferestrei in care scrii), selectez culoarea respectiva si asta-i tot.Bafta,daca tot nu reusesti da-mi un PM.
Pupici!
auricass spune:
MARRINA
Multam fain!imi apar niste paranteze pe aici si ma gandeam sa nu ma fac de ras![]()