Naturiste si homeopate (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Costi
Imi cer scuze ca doar am citit si nu am intervenit cu raspunsuri.
Starea mea de vreo 3 zile e naspa si n-am vrut sa o stric si pe a voastra.
Tocmai am citit povestea Monicai_Elena de la "Povesti de succes" si cutitul in inima mea s-a mai rasucit odata- nu ne permitem FIV.
Eu m-am simtit cam rau de la BU si homeopata mi-a recomandat sa nu mai iau, iar celelalte remedii naturiste sa le amin avind in vedere situatia mea neclara.
Tocmai ma gindeam la mucusul specific ovulatiei din ziua 32 si miine mai fac un test.
Stiu ca fiecare test negativ scurteaza viata cu o saptamina(cam o saptamina dureaza sa-mi revin psihic) dar trebuie sa-l fac, miine sunt 43 zile amenoree si a 12-a zi din ziua 32.
Tu ce faci, cum esti?
Elena

Ultima speranta!

Costi, te inteleg ca esti disperata, ca te stresezi, ca ai stari ciudate si iti vine sa urlii la luna. E foarte greu. Nu stiu exact ce sa iti zic, dar vreau sa te ajut sa te linistesti cumva. Eu intru intr-o saptamana in a 5-a luna de tratamentul Liviei si iti zic ca primele luni de tratament mi-a venit CM la 36 de zile, asta dupa ce inainte imi venea ba la 35, ba la 40, ba la 45, ca inca nu stiu cat de lung e CM meu, iar ultimul l-am avut la 55 de zile!!! Nu stiu daca erai intrata in clubul nostru atunci sau daca erai, nu stiu daca iti amintesti zbuciumul meu de atunci si faptul ca am stricat 2 teste, numai ca sa imi vina rusii dupa 4 zile si dupa ce fusesem la homeopata si mi-a dat si ea o tinctura ca sa completeze tratamentul Liviei...

Dar Costi draga, nici un moment nu m-am gandit ca intru in menopauza, ca imi piere ciclul sau ceva. De cand am inceput acest tratament am incercat sa am o atitudine pozitiva, sa fiu optimista, ca, stii si tu, toate incep de la mansarda!!! Si daca acolo e bine, restul sunt relativ usor de tratat... Incearca sa nu te panichezi, sa nu te stresezi, ca iti dai si mai tare hormonii peste cap, incearca sa cauti partea pozitiva a situatiei tale, nu se poate sa nu existe ceva, cat de mic si pe care l-ai scapat din vedere, care sa iti dea speranta! Acum ai plans, te-ai zbuciumat, dar trage aer in piept, capul sus, pieptul inainte si hai in pas de defilare!!!

Te pup si iti doresc liniste si sanatate, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Testul este cit se poate de negativ.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Costi, hai nu te panika, te rog! Ti-am zis, si mie mi s-a dereglat CM-ul, in urma napraznicului administrat , asa, dupa ureche.
Ceea ce ti se intampla nu e un capat de tara. Te rog, ia-o mai usor!
L-ai sunat pe T? Spune-i ce ti se intampla.
Hai , te rog , nu fii trista. vei vedea , ca n-ai de ce! Te rog!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

auricass, motzunica O sa ma gandesc la voi in concediu dragutelor. Discutam la intoarcere evolutia. Atunci o sa stiu si eu ce efect imediat a avut tratamentul Liviei (asupra duratei CM).
Am gasit Maca si o sa incep sa iau cand termin o luna de tratament naturist ca sa vad evolutia. Oricum, ceaiurile le iau cu mine. Ca ce mai conteaza inca 3-4 ibrice pe langa celelalte bagaje.
costi, adimercedes Ma bag cu voi la pasul de defilare. Fruntea sus. Intotdeauna mai exista o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna!
De o saptamana ma simt cam rau:dureri de cap(vineri si sambata)iar de duminica a inceput o minunata criza de fiere.Am trecut la regim dar vad ca nu ma lasa senzatia de rau.Cam de doua saptamani dr.homeopat mi-a marit concentratiile remediilor si ma intreb daca nu ar putea sa fie asta cauza acestor stari.Am citit ca uneori tratamentul homeopat accentueaza simptomele, ca mai apoi sa le vindece.
I s-a intamplat vreuneia dintre voi sa se simta rau de la homeopate?Pana luna aceasta imi era tare bine de la ele, uitasem de dureri de cap si de crize de fiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele va pupicesc pe toate.
Costi, inca o data iti spun ca imi pare rau ca trebuie sa treci prin toate astea. Nu stiu prea bine ce sa-ti zic si oricum nu cred ca vorbele te-ar putea ajuta cu ceva. Atata doar sa stii ca ma gandesc la tine si ma rog sa gasesti puterea necesara sa ramai pe linia de plutire. Stiu ca ai sa le rezolvi cumva, dar iti trebuie multa putere. Te pup dulce.

Lumit, imi pare rau ca iti este asa de rau. Eu nu am luat niciodata tratament homeopat si nu stiu cum e, daca poate fi de la el sau nu. Nu o poti suna pe Dr sa te linisteasca un pic?
Marrina, concediu placut si sa te odihnesti. Hai ca esti haioasa cu ibricele dupa tine. Imi place. Esti un copil perseverent.

Pup toate fetele pe nasuc

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bine v-am gasit fetelor,am venit si eu de la pansat!
Iepurasule e mai bine asa,sa nu suprapui cele doua tratamente....
Elena,nu mai fi trista desi te inteleg,trec si eu prin astfel de stari....Macar nu esti singura,ne ai pe noi si nu numai...
Va pupic pe toate si sa auzim de bine!

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mishulina

Bine v-am gasit fetelor,am venit si eu de la pansat!
Iepurasule e mai bine asa,sa nu suprapui cele doua tratamente....
Elena,nu mai fi trista desi te inteleg,trec si eu prin astfel de stari....Macar nu esti singura,ne ai pe noi si nu numai...
Va pupic pe toate si sa auzim de bine!

Ina

Mishu dulce, sper macar ca ai primit PM-ul daca mail-ul nu a ajuns!
Elena

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Sunteti atit de bune si dulci!
Ma intreb de unde mai gasiti resurse sa ma sustineti cind atitea griji va apasa?
Eu sunt mai tacuta zilele acestea, dar asta nu inseamna ca nu va citesc si nu am stringeri de inima cind va vad necajite.
Cum sa astern pe hirtie disperarea mea, nu pot fi egoista cind stiu ca treceti pe rind prin aceleasi stari ca si mine.
Voi scorpioancelor stiti cum traim noi, totul cu maxima intensitate, si bune si rele.
Oricum in disperarea mea am sustinatori de nadejde- VOI- suflete pereche.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Astazi, ca sa-mi indulcesc suferinta am discutat foarte mult cu sotul meu pe tema adoptiei.
Am hotarit ce nume va avea fetita noastra- Alexia-Elena.
Luni intru in concediu de odihna si merg la DPC sa-mi iau formularul de cerere si sa vb cu cea care se va ocupa de noi.

Ultima speranta!

Mergi la inceput