Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 5
motzunica spune:
Costi, vezi ca sunt mai multe retete pentru amenoree nu numai aia cu branca ursului...
Sunt nascuta pe 12, cu noi in luna este si Mishulina pe 28 , doar ca ea este muuuult mai tinerica decat noi. Asa ca suntem 2 scorpioance si o balanta, toate incapatanate si luptatoare, deci fetelor nu trebuie sa ne facem de ras zodiile!!! ![]()
Costi spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Costi, vezi ca sunt mai multe retete pentru amenoree nu numai aia cu branca ursului...
Sunt nascuta pe 12, cu noi in luna este si Mishulina pe 28 , doar ca ea este muuuult mai tinerica decat noi. Asa ca suntem 2 scorpioance si o balanta, toate incapatanate si luptatoare, deci fetelor nu trebuie sa ne facem de ras zodiile!!!
Multumesc monutzica!
Deocamdata ma rezum la tratamentul homeopat , acestea au fost recomandarile homeopatei.
Sper sa nu-mi fac de ris zodia, ieri am cam facut-o.
Ultima speranta!
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Costi
24 octombrie- sa nu-mi spui ca ar putea fi si ziua...
Nu,ca esti culmea,Elena! Si zi asa,Scorpiutza de prima decada,nu?
Cu ciclul asta al tau chiar nu stiu ca sa-ti zic...la medic nu ai ajuns inca,nu?
Ina

motzunica spune:
Lumit, www.homeopatia.ro/congres.
Eu le-am scos anul trecut pe 18.08, nu stiu daca mai e valabil site-ul, maine seara ti le scriu daca nu le gasesti. 
Mishulina spune:
Amely,bine ai venit si sedere scurta la noi,sigur ca te trec pe listuta,cu placere,imediat!
A..si mie mi-a intarziat ovulatia dupa o luna de maca de la ziua 12-13 la ziua 14 desi ciclul s-a scurtat de la 26 la 24 de zile!!!
Marrina,sper si eu sa se rezolve,multumesc de sustinere!
Theiuta
eu ma duc maine la spital cu sentimentul ca fac ce trebuie facut...Dr. va decide cum va proceda in fct de cum se prezinta dupa tratamentul local....Acuma..eu sunt pacient ascultator si tot am patimit mult si in lunga mea "aventura" prin spitale am invatat ca uneori e mai bine sa actionesi radical si cu curaj...Eu am pierdut enorm din cauza ezitarii unor medici....sau a incompetentei lor...Nu vreau sa ma joc cu focul ca stiu prea bine ce risc...De la rana suprainfectata si nertatata corespunzator se ajunge usor la Papanicolau III,IV si apoi la cancer de col uterin (Doamne fereste!) si eu tare ma mai simt la capatul puterilor....Chiar m-a lovit incidentul asta,ma pregateam sa iau o pauza,vreau sa se termine repede si cu bine,nu accept "variante" !
Chiar vreau sa fac dupa tratamentul cu argila si galbenele,poate ajuta la cicatrizare...
Tineti-mi pumnii maine si sper sa ma intorc vie
si cu vesti bune...
Noapte buna tuturor!
Ina
iepurila spune:
Neata fetili
Mishu, multi pupici la fata.
Am o mare nelamurire, daca ma puteti ajuta: Trebuie sa incep de ciclul urmator tratament cu hormoni (PREMARIN= estrogen si UTROGESTAN= progesteron). Ce fac cu MACA si ceaiul de napraznic? Le mai iau?
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Costi spune:
quote:
Originally posted by iepurila
Neata fetili
Mishu, multi pupici la fata.
Am o mare nelamurire, daca ma puteti ajuta: Trebuie sa incep de ciclul urmator tratament cu hormoni (PREMARIN= estrogen si UTROGESTAN= progesteron). Ce fac cu MACA si ceaiul de napraznic? Le mai iau?
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Iepurica, am facut si eu tratament cu premarin si dufasthon in urma cu 2 ani.
In perioada cind luam premarin, foliculii cresteau mai repede.
Elena
Ultima speranta!
Amely spune:
Multam fain Mishu
si Aurica
, m-am mai linistit, mai ales ca azi dimineata T. mi-a zis ca...am ovulat. Probabil ieri, ziua 15-a, zic eu. Aaaa, si mi-a crescut endometru la 10.9 mm, ceea ce e binisor la mine! Cel putin n-am luat Maca si BU degeaba!
Motzu, Costi, cine mai e "scorpiuta" pe aici? Ma bag si eu, da' io-s ceva mai tarziu nascuta (19 nov.)![]()
Va pup cu drag pe toate!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."