Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 4
marrina spune:
auricass Multumesc de ideea cu tincturile. Eu am inceput sa iau ceai pentru ca sunt atat de satula de tinctura de branca-ursului pe care am baut-o vreo trei luni anul trecut...Pana m-a durut stomacul...(si de la alcool si de la stomacul gol...) La gust ceaiul de napraznic e mult mai acceptabil. Nici nu se compara. Dar depinde si de producator. Eu am nimerit unul bun. Probabil nu-mi va mai placea peste trei luni dar vreau
inainte. Astept si raspunsul Liviei in legatura cu tincturile...
Stii pe cineva care a reusit
in afara de Livia si Karina de care am citit?
Amely spune:
Buna fetele
, vreau si eu cu voi, in clubul "naturistelor", se poate? Sigur, daca vrea si Mishu sa ma treaca si pe mine pe listuta voastra! ![]()

Povestea mea (foarte pe scurt!) e cam asa: am ramas
dupa aprox. 9 luni de incercari, din care ultimele 2 luni urmasem tratamentul Liviei, am pierdut sarcina la 7 sapt., in febr. 2005 (90% cauze genetice). Probleme majore nu ni s-au depistat, doar la mine dimensiuni "cam micute" de endometru si foliculi la ovulatie...
Acum iau Maca si BU (Maca ia si sotul). Din ce ati mai patit si voi, e posibil ca ovulatia sa fie putin intarziata de vreunul din aceste tratamente? la mine era ceas, ziua 13 spre 14! sau sa fie alte motive?! acu' sunt deja ziua 15-a si nici o intepatura, nimic...
Aaaa, si sa nu uit: stie cineva cum se impaca Maca cu alte tincturi, de ex. muguri de zmeur?
Va pup pe toate, sunt alaturi de fiecare dintre voi si va tin pumnii!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
marrina spune:
Mishu Multumesc pentru bun venit.
Succes. Problema se va rezolva. Ia-o la
. N-are ce cauta.
Vei vedea. 
marrina
thea_m spune:
Buna seara!
Mishule poate ar fi bine sa nu te grabesti cu cauterizarea. Facusem si eu colposcopie si mi-a spus ca rana mea trebuie cauterizata. Nu am vrut si am insistat sa-mi dea trat. local. Si am facut asa: dimineata- irigatii cu Septovag, unguent cu Propolis intern; seara- irigatii cu ceai de galbenele si ovule Colpotrophine. Am reusit sa tin doar 7 zile, dar cand am mai foat la control mi-a spus ca s-a rezolvat rana. Probabil ca a reaparut, cu candida, stafilococ, streptococ, e.coli, nu stiu, dar am sa repet tratamentul, mai putin ovulele de Colpotrophine, si am sa fac irigatii cu ceai de plein si bicarbonat de sodiu ( pentru candida in special). Si daca spune ca este suprainfectata, ar trebui facuta o antibiograma din secretia vaginala si luat si antibioticul la care sunt sensibili germenii. E posibil ca rana sa fi devenit mai mare de la instrumentarul folosit la HSG si instilatii. Saracuta, ai trecut prin multe, poate e mai bine sa incerci o metoda mai neinvaziva mai intai, iar daca nu se rezolva abia apoi cauterizare.
Lumit eu iau remedii si dimineata si seara, in fiecare zi, 7 zile din 7, dar probabil este mai bine dimineata sa le iei. Poate concentratiile sunt prea mari, nu stiu, iar cosurile sunt o manifestare a eliminarii toxinelor prin piele.
Ileana ai fost la acupunctura?
Mioritaus unde faci acupunctura?
Teodora
Poze
auricass spune:
Marrina sa fiu cinstita nu prea am mai auzit de succese rapide dar cine stie avem organisme diferite, si chiar sa nu fie asa, tyratamentele naturiste sunt super bune pentru organism. Cate nu s-au rezolvat cu tratamente naturiste. Eu nu pot sa uit filmul VRaciul care a fost inspirat din caz adevarat. Asa ca dai inainte si o sa-mi urmez si eu sfatul. Trebuie sa devenim 

AMELY mie mi-au intarziat rusii si am auzit si alte fete care au patit acelasi lucru. CM se deregleaz putin, dar asa cum imi spunea si IRI tratamentele naturiste intai deregleaza si apoi regleaza. PUPILLLICI la toate fetele frumoase.
motzunica spune:
Buna fetele,
Am promis niste raspunsuri pentru una din fete despre remediile homeopate, din pacate nu am decat despre Natrium carbonicum si sulphuricum.
"Pe scena luminata difuz, aparu Natrium carbonicum, cu o fata blanda, timid, incepu sa cante o melodie trista, dar care-i placea foarte mult. Il rugase pe pianist sa nu-l acompanieze, pentru ca nu-i placea muzica interpretata la pian."
"Natrium sulphuricum, sta ascuns dupa o coloana de marmura. Trist, coboara doar sa serveasca masa. Nu are chef de discutii.
- Ah, muzica asta ma face sa ma gandesc la sinucidere! Dar nu pot, am responsabilitati, am familie! Totusi imi este lehamite de viata.
Si barbatul acesta sobru, isi acopera fata cu mainile si izbucneste in plans, cand muzica se revarsa in sala uriasa."
Poate v-am plictisit, nu stiu, insa mie mi-a placut foarte mult mai ales pentru ca in felul asta remediile se descriu foarte usor. Mai sunt si alte remedii ( Pulsatilla, Tuberculinum, Thuya, etc), insa e foarte mult de scris.
motzunica spune:
Costi,
tot in octombrie sunt nascuta si eu, fac 35 ani...
Am gasit niste retete pentru tine, daca te intereseaza mergi la http://www.vindecare.go.ro/retetetrad/ap_genital.htm
Costi spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Costi,tot in octombrie sunt nascuta si eu, fac 35 ani...
Am gasit niste retete pentru tine, daca te intereseaza mergi la http://www.vindecare.go.ro/retetetrad/ap_genital.htm
motzunica, esti o scumpete!
Multumesc tare mult!
Mi-ar trebui ceva remedii si pt, suflet, sunt intr-o stare deplorabila.
Elena
Ultima speranta!
http://up.photos.yahoo.com/ed/picodico2000/my_photos_handler
Costi spune:
quote:
Originally posted by Costi
[quote]Originally posted by motzunica
Costi,tot in octombrie sunt nascuta si eu, fac 35 ani...
motzunica, esti o scumpete!
Multumesc tare mult!
Mi-ar trebui ceva remedii si pt, suflet, sunt intr-o stare deplorabila.
Elena
Ultima speranta!
Dupa schema aceasta am luat si eu branc a ursului, am intrerupt cind am inceput tratamentul homeopat.
Urmarea acestei scheme si a tratamentului homeopat: sunt in ziua 4o cu ciclu lipsa.
Macar de ar veni sa o iau de la capat.
24 octombrie- sa nu-mi spui ca ar putea fi si ziua...
Ultima speranta!
lumit spune:
motzunica,ai luat de pe net descrierile remediilor? Daca da,da-mi si mie link-ul,plizz! Eu iau Thuya si Sepia si sunt curioasa cum sunt prezentate.Thanks!
costi,eu m-am obisnuit sa nu mai astept ciclul mai devreme de ziua 42, chiar daca iau tratament homeopat din luna mai.Am inteles ca e treaba de durata.