Naturiste si homeopate (9)
Raspunsuri - Pagina 3
motzunica spune:
Costi, puiule las-o incolo de suparare ca nu-ti face bine. Tu ai luat suc de telina ?, am citit undeva ca baut in cantitate mare readuce CM chiar si la femeile care au intrat de multi ani la menopauza. Tu nu esti la menopauza, cred ca ai dereglari hormonale. Cum ti-au iesit analizele ? si apropo, cati ani ai?
Auricass, lasa ca vine si randul nostru intr-o buna zi
.
auricass spune:
Neata fetelor. 

pentru voi de la mine.
Stie cineva cum se continua tratamentul naturist al Liviei daca l-am intrerupt.L-am respectat intocmai timp de o luna dar urmatoarea luna, din cauza problemelor mele, nu l-am mai luat. Sa continui toata schema de tratament mai putin tincturile pe care le-am luat 21 de zile??
VA pup
marrina spune:
auricass Din cate am inteles eu din cat am citit pe forum ar trebui sa nu mai repeti cu mararul. Am si eu cateva intrebari pe care i le-am adresat Liviei dar nu am primit inca raspuns. Tu stii daca dupa Napraznic poti sa mananci dar sa treaca o jumatate de ora pana la urmatorul "medicament" ?
Din pacate la bunicul tau acum poti doar sa te gandesti dar cu siguranta si el si-ar fi dorit sa-ti vezi visul cu ochii 

. Chiar, stii ca sufletul lui este inca printre noi pana se implinesc 40 de zile?
Fetelor , stie cineva daca la noi in farmacii este vreun produs cu acid folic 400mcg/tableta? Vreau sa ma pregatesc de momentul 

marrina
auricass spune:
Multumesc Marrina, esti o scumpa. In ceea ce priveste napraznicul, administrat sublingual 15 minute apoi clatesti cu apa si inghiti deopotriva, apoi mai stai alte 15 minute, dupa care poti manca si lua alt medicament. DAr pt. siguranta poti sa te uiti pe tratamentul naturist al Liviei. Exista si la subiectul retete naturiste...
Eu asa l-am luat.![]()
Costi spune:
quote:
Originally posted by motzunica
Costi, puiule las-o incolo de suparare ca nu-ti face bine. Tu ai luat suc de telina ?, am citit undeva ca baut in cantitate mare readuce CM chiar si la femeile care au intrat de multi ani la menopauza. Tu nu esti la menopauza, cred ca ai dereglari hormonale. Cum ti-au iesit analizele ? si apropo, cati ani ai?
Auricass, lasa ca vine si randul nostru intr-o buna zi.
Buna motzunica!
Nu mai sunt asa tinara, am 37 ani in octombrie.
Analizele sunt bune cu exceptia FSH_ului care este 45.
Sa iau si telina-pai poate incerc, dar dupa cite am cititi deste BU am crezut ca rezolv, tratament homeopat am crezut ca rezolv si...
Ultima speranta!
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
lumit spune:
Fetelor homeopate, in ce moment al zilei luati voi remediile? Am citit ce scrie prof.Teleianu: ca este cel mai bine sa le iei dimineata, pe nemancate.Eu le iau seara, inainte de culcare.
De pe 15 iulie mi-a marit concentratiile remediilor.Daca pana acum nu simteam nimic, acum parca nu mi-e bine.Au revenit durerile de cap si oboseala de la prima ora.Sa fie normal?Ma gandesc ca poate abia acum organismul incepe sa lupte, ca in primele doua luni tratamentul a pregatit terenul.In plus m-am umplut de cosuri, ca la pubertate.
Pupici!
marrina spune:
auricass Scuze, am uitat sa precizez ca iau ceai de napraznic (macerat+infuzie). Mi-e mai usor asa pentru ca de patru ori pe zi nu prea pot sa stau cu pulberea sub limba ca ar insemna sa-mi iau concediu. Sublingual iau numai pulberea de marar si asta o iau o data pe zi seara. Sper ca le iau bine.
marrina
Mishulina spune:
Bine v-am regasit fetelor si scuze ca nu am mai dat nici un semn aseara dar nu m-am simtit instare!
Eu ,dupa cum ati aflat unele din voi de la "Endometru" m-am trezit ieri la spital cu o ditamai rana pe col,de care incerc sa scap..Nici perfuzii nu mi-au mai facut pana nu se rezolva asta...Asa ca azi am niste ovule si fac spalaturi cu ceai de Pelin,maine ma duc sa o cauterizeze si dupa asta ma gandesc sa fac un tratament naturist,(poate chiar cel cu granule de argila)pentru a grabi vindecarea....
Elena draga mea, chiar ca esti un fenomen...Ce ciudatenii ti se intampla si tie....Dar nu te la sa disperi! Eu zic sa faci asa cum ai zis,sa margi la dr. si la homeopat si sa vezi ce zic...Si lasa prostioarele cu menopauza ca nu cred ca e cazul,nu inca! Hai,fruntea sus si astept Pm-ul tau...Mai vorbim neaparat! 
Adi,succes la lucru si cu mutatul si sa scapi de infectia la rinichi!
Marrina bine ai venit la noi si sedere scurta pana devii
. Te trec imediat pe listuta fetelor "naturale"..
Iepurasule
si eu stiu ca trebuiesc echilibrate cele 2(progesteronul si estrogenii),ar fi interesant raspunsul Liviei...
Aura imi pare rau de bunicul tau,Dumnezeu sa-l odihneasca...Stiu si eu cum e sa nu ai parte de concediu...Sper sa iti revi si vorbeste cu noi!
Lumit 
Ina
auricass spune:
MArrina, stiu ca restrictii pentru alimentatie di medicatie ulterioara sunt in ceea ce priveste naprasnicul sublingual , nu infuzie. Daca bei ceaiuri nu-i musai sa astepti o jumatate de ora. Dar daca celelalte dete stiu mai bine sa ne spuna si noua. Eu am luat naprasnicul sublingual si 15 mun. vorbeam prin semne
cu colegii iti dai seama.
Si mai era ceva poti inlocui pulberile de marar si telina cu tincturi. Sunt mai comode si au acelasi efect. Pupilici
auricass spune:
Multam fain Mishulina draga. Nici nu stiti cat de mult ma ajuta ca va ganditi la mine. Inseamna mult pt. mine lucrul asta avand in vedere ca acasa eu sunt cea puternica su eu trebuie sa-i sustin pe toti.
De luna viitoare reincep tratamentul naturist. Sa ai bafta multa si sa te faci bine.