Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by adi69
Hai ca va las acum ,ca aici la calculator imi bate aerul conditionat in ceafa si ma zapaceste...

vreau si eu niste AC in ceafa, ca nu mai pooot de caaald!!!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Vreau si eu AC, ca ma topesc , mai ales la serviciu.
Oana, vreau si eu la C-lung, dar sotul pleaca la Bucuresti pe 5 august...(acum urma iconul cu lacrimi).
Carmen sper sa va distrati bine la magic Land, asteptam poze.
Va pup si abia astept sa ne revedem,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Chiar credeam ca ati patit ceva de ati disparut asa...
E cumplit ce cald este... radeam cu sotzul meu ieri si i-am spus ca daca nici caldurile astea nu ne determina sa mergem la o sala sa facem ceva cu burtzile noastre suntem pierduti iremediabil... Alex e cel mai fericit. E asa de cald ca il las sa stea descultz in casa si doar in chilotzel si maioas.
Aproposs... poate n-ati observat.. Am spus chilotzel... adica face la olitza... Nu tot timpul, se mai intampla accidente insa suntem pe drumul cel bun. Ma distreaza ca la olitza spune Nenea KK si daca vrea sa faca pipi se repede la olitza stragand nenea kk si cand se ridica spune iar nenea kk - pipi... daca se intampla accidente insa plange cu niste lacrimi de iti rupe inima... si cum nu suporta sa fie murdar nici pe manutza cand plecam afara ii pun pampers... sa vedeti ce hai e cand vrea pipi pe afara: se aseaza pe vine si striga nenea kk... de parca ar striga pe cineva sa vina la el...
PA si w-e placut

Carmen

Mergi la inceput

Dragele mele,
Ce mai faceti? V-ati toropit de tot?

Carmen felicitari pt chilotzel si sa stii ca m-am distrat copios cu "nenea KK", ai flacau mare, sa-ti traiasca. Asteptam sa vedem pozici de la bairam...

Fetelor, nu stiti un chirurg bun care scoate unghii incarnate? SAu nu neaparat sa scoata, dar sa stie, ca stit voi cum sunt barbatii cand e vorba de durere...

mUltumesc tare mult si va doresc o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

hello! ce mai faceti?
eu sunt absolut incantata de racorirea vremii!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Si eu ma bucur ca s-a racorit, dar nu vreau sa ploua.

PS A fost cineva la intrunirea moto din Iasi 5-7 august de la Bucium?

kiss

“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)

Mergi la inceput

pai daca nici tu n-ai fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Eu nu am fost din motive obiective (am fost doar la parada si la cascadoriile de pe Stefan cel Mare)

Fara nici o legatura, cunoaste cineva un doctor prin intermediul caruia mama mea s-ar putea pensiona pe caz de boala? Are 46 ani si sufera de diabet, cardiopatie ischemica si a fost operata recent de fibrom uterin. Nu mai este sigura de serviciu si isi doreste f mult sa se pensioneze. Ajutor!!!

Multumesc.

kiss

“Everybody is ignorant, only on different subjects.” (Will Rogers)

Mergi la inceput

Mai fetelor,
Se vede treaba ca sunteti prin concedii...la munte, la mare...
Veve, CarmenP, ghinetz, Acvi, ElenaI, adusca, Adela...Cand repetam cu Pub 25 , ca se merita asa inainte de a incepe scoala, gradinita, servciul. Ce mai faceti? Ce va mai fac puiutii? Mai asteptam nazdravanii de-ale lor...
Ce mai stiti de Cristina , mamica de Mihnea si Rares?
Eu de joi dispar din zona, caci am sambata pomenire pt mama mea(off, deja au trecut 7 ani), iar duminica trebuie sa tai un motz. In afara de un rand de haine si jucarii, ce obligatii mai are nasul?
Va pup,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

lumanarea si preotul, parca.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput