Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Raluca, drum bun si ne mai auzim. Si sa revii repede, ca vezi, nu stam degeaba nici o clipa. Nu s-a terminat bine mahmureala de gin si o punem de-o bere

Gabriela, vreau si eu macar o zi de liniste. Daca ti se pare prea pustiu, ti-l trimit pe Stefan.

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Raluca, drum bun si ne mai auzim. Si sa revii repede, ca vezi, nu stam degeaba nici o clipa. Nu s-a terminat bine mahmureala de gin si o punem de-o bere

Gabriela, vreau si eu macar o zi de liniste. Daca ti se pare prea pustiu, ti-l trimit pe Stefan.

Oana si Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
Fetelor...voi ati fost la strand? Cum e? Ca eu n-am fost niciodata si ma bate un gand asa...un pic.

dar se mai deschide? eu l-am vazut doar inchis, fara apa in bazine.
nu se face zona "palace"?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu speram ca e deschis....ca nu pot merge cu copiii la Purcica, acum sunt mari.
Va pup si un WK-end placut...chiar ce faceti in WK-end?
Herra am o insingna DC pt tine. Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

se gasesc undeva in orasul asta aparatoare din plasa pentru caruturi, impotriva tantarilor?

ca bb-ul meu doarme foarte bine pe terase, pana pe la 12-1 noaptea (iesim afara abia pe la 8 seara, si tot nu e racoare), dar ma cam enerveaza tantarii..

help!
oare pe la TCM-uri?

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cred ca v-ati topi cu toate din moment ce nu ati mai dat pe aici. Eu una stiu ca mai am un pic si o iau razna de caldura . In ultima vreme de petrecem dupa-amiezele in Copou, si acum astept sa se faca un aer putin mai respirabil si sa plecam.

Cristina (herra) eu nu am vazut plase separate de carut, dar nu poti improviza din ceva? Nu ma pricep la materiale, dar ar trebuie sa existe ceva ca o plasa din care sa faci aparatoare impotriva tantarilor.

Se pare ca de saptamana viitoare intram si noi in concediu. Si am vrea sa plecam la munte, nu prea departe, prin nordul Moldovei. Cine stie pensiuni frumoase, cu multa verdeata si liniste si unde nu s-ar plictisi un copil de un an? Poate si cu ceva rau sau chiar piscina sa putem sa ne balacim?

O saptamana cat mai usoara si ceva mai racoroasa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,
Nu stiu cine se ingrijorase zilele trecute ce s-a intamplat de nu mai posteaza nimeni nimic...
Eu personal sunt bine... Relativ... Ieri am participat la o inmormantare, o ruda de a mea care a murit de la caldura... Facea scoala de soferi joi dupa-amiaza si cu 10 m inainte glumea, apoi... gata... bine ca nu a facut accident... A murit in faata casei lui... Si mai cumplit, a doua zi ar fi fost ziua lui de nastere... Pana acum niciodata nu m-am gandit serios ca poti muri de cald... De fapt de la caldura sa se intample cine stie ce complicatii si sa mori, dar asta e realitatea... Fierbinte.
Am auzit ca de deseara se mai racoreste, speram. Ieri am simtit ca sunt o fantana arteziana, pur si simplu izvoram din fiecare por. si sa nu credeti ca am slabit, nu... La cata apa am baut, n-am slabit.
Insa de azi m-am apucat de fitness. TREBUIE sa slabesc, si eu si sotul meu. E musai.
In alta ordine de idei... Mi-am pierdut pasaportul si am musai nevoie de el la sfarsitul lunii. Am vazut candva o postare cu un site de pe care de puteau lista si formularele... Ma poate ajuta cineva?
Gabriela,multumesc, am fost la MagicLand si mi-a placut mult. Am facut deja rezervarea.
Va urez in primul rand RACOARE si o saptamana fericita

Carmen si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutari!
Calculatorul meu a facut urat din cauza caldurii...cica..si nu a fost disponibil vre-o doua zile.

Carmen,uite adresa http://www.pasapoarteiasi.ro/
dar nu e de ajuns sa ai formularele,mai trebuie si nr de ordine care se da dimineata pana in 8,30.

Urate calduri...mai ales pentru astia ca mine..mai
M-apucase marti dimineata harnicia si am mers pe jos pana la gradinita si inapoi(aproape o ora de mers pe jos).N-am patit nimic asa ca am repetat la pranz,si toata dupamiaza m-a durut capul...groaznic
Drept urmare n-am mai iesit din casa(e bine acasa cu aere conditionate) toata saptamana decat cu masina ,dus-intors.

Sambata am fost la padure la Releu,la gratar ,berici si sampanica,sa-mi serbez cea de-a xx-a aniversare...si erau 32 de grade la umbra,in padure.Abia pe seara pe la 8 s-a mai racorit putin, 27 de grade..
Ne-am miscat cat mai putin sa nu irosim bunatate de bere(nu-i asa?)si de sampanie..iar sotul meu care s-a ocupat de foc si de gratar,a consumat cantitati impresionante de apa.
Vreau sa va spun ca e absolut mizerie in padurea aceea,in poienita in care am stat(si-am ales una mai curatica) a trebuit intai sa facem curat,am strans o punga mare de gunoaie(hartii,pungi,peturi,resturi de alimente)si apoi am putut intinde paturi.Sa nu mai zic de locurile in care s-a facut focul direct pe pamant...
Si cat de bine am curatat eu locul,tot a venit Catalina la mine bucuroasa,cu un pliculet in mana ,strigand:am gasit un plic de zahar pentru cafeaa! Ce credeti ca era de fapt plicul?...Scria pe el "de luxe"...:(
Oare cand o sa invatam sa respectam natura si pe noi insine?

Astept sa se mai racoreasca putin si am de gand sa merg la Purcica,sa ma bronzez macar un pic,inainte de a pleca la mare.Saptamana asta cica se anunta ploi...poate se mai racoreste putin.A mai fost cineva la Purcica anul acesta?Cat mai e intrarea?

Hai ca va las acum ,ca aici la calculator imi bate aerul conditionat in ceafa si ma zapaceste...
Paa

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

fetele, sa stiti ca eu nu v-am parasit dar sunt in var pana la gat si simt ca nu mai scap! am strans tot din casa asa ca nu mai am acces nici la calculator, nici la televizor, nici la radio. parca traiesc pe o insula pustie si cineva m-a pedepsit sa toot sterg faianta.
copiii i-am trimis la soacra-mea in metalurgie si mi-e dor de ei de mor dar daca ma duc pe acolo nu mai pot pleca si ... e mai bine pentru ei asa.
sunt doctor docent in preturi la materiale pentru amenajari interioare. am luat si gresie si faianta si adezivii corespunzatori, chituri pentru rosturi, chiuveta, parchet laminat, usi de interior, etc.
va pup pe toate,
vera

Mergi la inceput

Fetele, cu care din voi ma vad la Campulung? Sper sa nu intervina nik si sa putem fi acolo sambata. Mi-e asa dor de munte, de Obcini! (eu pe acolo imi petreceam vacantele cand eram studenta) Simt ca daca ma duc acolo reinvie tot timpul acela frumos si trec toate cele grele.
Nu-i asa ca nu-s sperante desarte? Nu-i asa ca putem - daca vrem - sa ne intoarcem in timp? (Doamne, ce bine ar fi de ar fi adevarat!)

Oana si Stefanel

Mergi la inceput